Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бензин vs. Дизел
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениеТи па що си мислиш че бензиновите не пушатLast edited by Доко; d.m.y г., 01:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА ти чувал ли си какво е "алерген" и от какво се предизвикват алергии
ама от бензина при малко нарушена смес ми тргват сълзите!Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениееми аз съм алергичен почти от всичко ама от дизела не кихам и не ме сърбят очите
ама от бензина при малко нарушена смес ми тргват сълзите!Да вземем да отворим направо нова тема за алергии.И аз на 24 само кихах, а сега ако има котка в помещението в което съм, камо ли да я пипам, ми се зачервяват очите и текват едни сълзи. Трябват ми поне 2 часа да се съвзема.Но от дизеловите газове си сгъвам кофти по някога да го е... След кихането и сълзите следват кофти работи. С алергиите шега не бива..........
Last edited by Доко; d.m.y г., 01:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеАбе пичага вчера на 19.08.09 стана точно един месец от както имам дизела,минал съм 4697км като зимам нафтата 1.25лв я си смятай за година колко ще спестя май доста а?Имал съм бензинова алфа 1.6 ТС която ако поразпиташ доста хора от форума ще ти кажат какво щеше да стане ако се пусна срещу твоето ГТВ,самоче там разхода бе 25/100 също така имам и кораб 2.0 В6 Турбо имам поглед върху нещата,и ясно съм си направил сметката и ми е добре повярваи ми!
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Тука грешишМетанЯ е алтернативно гориво,макарче системата е по-различна от при бензинките,рпи дизела 2-те горива се смесват.Аз лично неуважавам алтернативните горива,познавам хора с коли с големи мотори и им слагат газ,имам приятел който на предпоследната 7-ца сложи метан,ама ги има секви олигофрени какво да правиш
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеоф аман от глупости. кой ще си сложи метан на дизелова лека кола?Без другото май им поспадна работата ,пък и се очаква тежка зима. Така ще спестят бая докато се греят на място.
Пък току виж се появила и некоя еко дизеларка у форума.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеС алергиите шега не бива..........
Просто си карай бензиновата Алфа на газ да нямаш проблемиAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
..
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениесъгласен съм
Просто си карай бензиновата Алфа на газ да нямаш проблемиОт газта по убуу нема.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение..
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
АхаОт газта по убуу нема.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеДоко тебе не мога те схвана нещо пич , уж Ескалейди мескалейди пък GTV на газ ??????????????
на кой всъщност е тоя Ескалейд ?Пак повтарям, че и на мотора щях да сложа, ако не му се разваляше вида. Не я мисли мойта математика, ако не искаш да те наема за счетоводител .
Last edited by Доко; d.m.y г., 11:15.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕееее, не схващаш шегите. Нищо , ще черпя по фанта ако се замъкнеш по бургаско.
---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:20 ----------
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеоф аман от глупости. кой ще си сложи метан на дизелова лека кола?Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment