Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда коланите да са задължителни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Има логика. Но логика ужасна, логика комунистическа. Личността е много по-важна от държавата, ибо държавата трябва да обслужва интересите на индивида, а не личността да е подчинена на държавата.
    Връзката трябва да е взаимна.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Връзката трябва да е взаимна.
      Дали?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Защото самоубийството е забранено.
        Това не знаех чесно казано че е забранено, ако найстина е, то баси простотията - самоубиеш се - 5 бона глоба - направиш го публично и нечие нерви пострадат - две години условно или пробация.....
        ПиЕс на спама ми - със сигурност много повече народ измря лани заради дървета по пътищата, отколкото от липса на колани.......хакни се тарикатски в дръвото, път чакай колана да те спаси.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Грозните жени са много опасни - мога да имам грозна снаха и грозни внуци и да умра от стрес.
          А за примера - както казах, аз карам с колан. И много държа нещата да се правят защото има нужда, а не защото една малка клика е решила че са по на далавера, ако се слагат колани.
          Некоректен пример е това , драги, грозотата и красотата са субективни понятия за разлика от това което ти написах по-горе. Всъщност аз се предавам в тоя спор и отивам да чистя снега пред домът ми, но не защото общинската наредба ме задължава, а защото съм убеден, че трябва да го направя.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            грозотата и красотата са субективни понятия
            Не са - Леонардо Давинчи го е обяснил

Comment

В жипа не бих слагал. Просто е безсмислено.

@блу1 - Библията е свещена книга, ЗДвП не - та ако едното не мисля да оспорвам, то другото мога, защото има очевидни несъвършенства за мен.
              Е аз точно с жип съм правил кълбо през таван и ако не бяха коланите щех да съм с коритце на врата сигурно. Бъш па на местата където караш твойта вседеходка са необходими.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                Е аз точно с жип съм правил кълбо през таван и ако не бяха коланите щех да съм с коритце на врата сигурно. Бъш па на местата където караш твойта вседеходка са необходими.
                Не го закачай, че сега ще намеси и Микеланджело Буонароти.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

В жипа не бих слагал. Просто е безсмислено.

@блу1 - Библията е свещена книга, ЗДвП не - та ако едното не мисля да оспорвам, то другото мога, защото има очевидни несъвършенства за мен.
                  От каква гледна точка мислиш, че в джипа е по- безсмислено отколкото в колата?

И защо състезателите слагат колани ми е единия въпрос? А другият е, един ден като имаш дете, ще го возиш ли с колан или без, ако го позволява закона?
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    От каква гледна точка мислиш, че в джипа е по- безсмислено отколкото в колата?

И защо състезателите слагат колани ми е единия въпрос? А другият е, един ден като имаш дете, ще го возиш ли с колан или без, ако го позволява закона?
                    Ще ти дам едно кръгче с жипа и ще разбереш

А за коланите - еми аз бях на 10-15 като станаха задължителни и то само извънградско - жив съм.
                    Карах колело без каска, наколенки, космодиск и квото се сетиш - жив съм.
                    Наште рядко знаеха къде съм по цял ден щото нямаше гсми - е не станах наркоман.

На състезание рискът е един. Изобщо стига сте дъвкали едно и също - коланите са полезни. В ~95% от случаите
                    Но пък полюцаите що карат без колани???

Изобщо за н-ти път - темата не е дали са полезни коланите.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

...
                      Но пък полюцаите що карат без колани???...
                      Те са Богопомазани

Comment

• Пепоне като каза за каската на кУлолото, аз се замислям, дали да попитам за каските на мотоцикУетите, защото се водят еднакво нарушение с коланите
                        sigpic

Comment

• Ако още някой се опита да обясни, че коланите са полезни, просто ще се гръмна.

Comment

Не са - Леонардо Давинчи го е обяснил
                            Няма идеален човек.. В зависимост от предназначението си идеалният човек (за красота говорим), може да е различен. Както няма идеално красиво превозно средство. Да не говорим, че от както вуича ти Витрувий е описал идеалните пропорции еволюцията е мръднала много напред.
                            Lexus IS200

Comment

• Пей ли си Пенкеле, ху ли ми те листенинг е работата .. Търтей промени заглавието на темата, че ....да стане ясно поне от там закакво е самата тема..
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ако още някой се опита да обясни, че коланите са полезни, просто ще се гръмна.
                                Аз мога да кажа, че веднъж съм се блъскал с 30 км/ч без колан и нищо ми нямаше и веднъж със 120 км/ч по магистралата в задницата на един бус, който се движеше с 80-90 км/ч, а аз бях на задната седалка и пак нищо ми нямаше.

Това разбира се бяха леки удари, но личното ми мнение е че са полезни. От тук нататък обаче съм съгласен, че не трябва да са задължителни, а да са право на личен избор.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X