Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда коланите да са задължителни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВръзката трябва да е взаимна.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗащото самоубийството е забранено.
ПиЕс на спама ми - със сигурност много повече народ измря лани заради дървета по пътищата, отколкото от липса на колани.......хакни се тарикатски в дръвото, път чакай колана да те спаси......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеГрозните жени са много опасни - мога да имам грозна снаха и грозни внуци и да умра от стрес.
А за примера - както казах, аз карам с колан. И много държа нещата да се правят защото има нужда, а не защото една малка клика е решила че са по на далавера, ако се слагат колани.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениегрозотата и красотата са субективни понятияНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеВ жипа не бих слагал. Просто е безсмислено.
@блу1 - Библията е свещена книга, ЗДвП не - та ако едното не мисля да оспорвам, то другото мога, защото има очевидни несъвършенства за мен.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеЕ аз точно с жип съм правил кълбо през таван и ако не бяха коланите щех да съм с коритце на врата сигурно. Бъш па на местата където караш твойта вседеходка са необходими.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеВ жипа не бих слагал. Просто е безсмислено.
@блу1 - Библията е свещена книга, ЗДвП не - та ако едното не мисля да оспорвам, то другото мога, защото има очевидни несъвършенства за мен.
И защо състезателите слагат колани ми е единия въпрос? А другият е, един ден като имаш дете, ще го возиш ли с колан или без, ако го позволява закона?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеОт каква гледна точка мислиш, че в джипа е по- безсмислено отколкото в колата?
И защо състезателите слагат колани ми е единия въпрос? А другият е, един ден като имаш дете, ще го возиш ли с колан или без, ако го позволява закона?
А за коланите - еми аз бях на 10-15 като станаха задължителни и то само извънградско - жив съм.
Карах колело без каска, наколенки, космодиск и квото се сетиш - жив съм.
Наште рядко знаеха къде съм по цял ден щото нямаше гсми - е не станах наркоман.
На състезание рискът е един. Изобщо стига сте дъвкали едно и също - коланите са полезни. В ~95% от случаите
Но пък полюцаите що карат без колани???
Изобщо за н-ти път - темата не е дали са полезни коланите.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
...
Но пък полюцаите що карат без колани???...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНе са - Леонардо Давинчи го е обяснилLexus IS200
Comment
-
Пей ли си Пенкеле, ху ли ми те листенинг е работата .. Търтей промени заглавието на темата, че ....да стане ясно поне от там закакво е самата тема..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАко още някой се опита да обясни, че коланите са полезни, просто ще се гръмна.
Това разбира се бяха леки удари, но личното ми мнение е че са полезни. От тук нататък обаче съм съгласен, че не трябва да са задължителни, а да са право на личен избор.Lexus IS200
Comment
Comment