If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Аз нямам нищо против да караш лятото със зимни гуми, въпреки, че е по-опасно.
2. Вериги слагаш, чак като ти потрябват, но не преди това. Е аз не съм изпитал нужда от зимни гуми до сега.
3. В какво всъщност се опитваш да ме убедиш?
Добре бе интересно ми е,седиш си у дома,вън вали сняг на парцали трупа ли трупа,никой не чисти улиците,и изведнъж ти се налага да излезнеш спешно и да стигнеш бързо донякъде/недай си боже да е за нещо по-неприятно/,-тогава какво правиш
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Добре бе интересно ми е,седиш си у дома,вън вали сняг на парцали трупа ли трупа,никой не чисти улиците,и изведнъж ти се налага да излезнеш спешно и да стигнеш бързо донякъде/недай си боже да е за нещо по-неприятно/,-тогава какво правиш
Да кажа ли аз кво правя?
Жокер - кола със зимни гуми нямам
Аз имам 3 коли със зимни гуми. И пак, в най-бруталното време излизам с тая, дето не е баш със зимни
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
В нищо не се опитвам да те убедя
Карай си както искаш. Просто не мога да те разбера, защо не си сложиш едни зимни гуми, но ти знаеш. Явно за теб зимата и пътя са различни, от тези за мен.
Приеми, че съм се заинатил тая зима и искам да видя, мога ли аджеба без зимни гуми
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
Викам си такси Пред нашия блок винаги има.
Аз викам да спреме на тая тема.. Всеки има своя истина и не е задължително другия непременно да греши.
Ок, пиши края на зимата какъв е резултата. Т.е. купил ли си гуми, вериги и т.н. Позвал ли си ги. Имал ли си екстремни ситуации. Колко пари си дал за такси, когато си можел да отидеш с твоята кола, но снега не го позволявал и така
Приеми, че съм се заинатил тая зима и искам да видя, мога ли аджеба без зимни гуми
Не се инати Веднага ще ти кажа, че можеш. Аз така изкарах последните 2 зими. Даже имах едни стари зимни, дето ги продадох в средата на миналата зима, защото не ги позлвах.
И такси не се наложи да викам, не ги слушай какви ти ги разправя Търтейчето. При заснежавания/заледявания просто ползвах служебната кола .
Оообаче тази зима си купих 4 гуми, че смених малко концепциите и вече го няма служебното автомобилче пред нас
А, да, няколко пъти ми се случи да съм излязъл в града и да завали сняг...преживяване си е да се прибереш в снега с летните гуми, няма какво да се лъжем - ако става дума са истински летни гуми, сцеплението е нулево просто
Не е оферта с летните гуми... И на мен ми се наложи да се прибирам с летни гуми на сняг и със задно предаване... честно казано не знам как се прибрах, а летните ми гуми са доста добри!
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
Викам си такси Пред нашия блок винаги има.
Аз викам да спреме на тая тема.. Всеки има своя истина и не е задължително другия непременно да греши.
ОК съгласен,обаче само ще ти вметна че 80% от такситата са като теб,заинатили са се да не си купуват зимни гуми,и няма как да стигнеш бързо
Ок, пиши края на зимата какъв е резултата. Т.е. купил ли си гуми, вериги и т.н. Позвал ли си ги. Имал ли си екстремни ситуации. Колко пари си дал за такси, когато си можел да отидеш с твоята кола, но снега не го позволявал и така
П.П. кажи и как си пътувал извън София
Повярвай ми,няма да си признае ако е имал проблеми,познай защо,хората са казали питал патило
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Никого не карам да си купува зимни гуми, но ако може тия дето нямате гуми се съобразявайте с това.
То не е само до неизлизане във виелицата, то е до дистанции, начини на каране и т.н.
Изобщо главния ни проблем е в съобразяването с обстановката и околните, не са гумите или колите.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Никого не карам да си купува зимни гуми, но ако може тия дето нямате гуми се съобразявайте с това.
То не е само до неизлизане във виелицата, то е до дистанции, начини на каране и т.н.
Изобщо главния ни проблем е в съобразяването с обстановката и околните, не са гумите или колите.
А, ще се сетите, че причината не са гумите, а онова другото... то аз дето и гуми имам, миналата седмица във виелицата с уважаемия градски транспорт се придвижвах... и стигнах 3 пъти по-бързо от всичкото куцо, кьораво и сакато, дето се беше яхнало на кола и беше направило 8 км тапа на Цариградско в двете посоки. Добре, че някак са наплашили всички и никой не кара в бус лентата, и се оказа, че в такива дни се стига дори по-бързо, отколкото с кола, и поради факта, че почти всеки е излязъл с кола, в транспорта дори имаше и къде да се седне, рейсовете празни...
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
А, ще се сетите, че причината не са гумите, а онова другото... то аз дето и гуми имам, миналата седмица във виелицата с уважаемия градски транспорт се придвижвах... и стигнах 3 пъти по-бързо от всичкото куцо, кьораво и сакато, дето се беше яхнало на кола и беше направило 8 км тапа на Цариградско в двете посоки. Добре, че някак са наплашили всички и никой не кара в бус лентата, и се оказа, че в такива дни се стига дори по-бързо, отколкото с кола, и поради факта, че почти всеки е излязъл с кола, в транспорта дори имаше и къде да се седне, рейсовете празни...
Е бус лентата се снима от бая време, може и някой вече да си е получил честитките. Иначе тапата я знам.
А по темата, окей може да се кара с зимни гуми, и аджеба колко псувни ще отнсеш за цяла зима че караш като калинка или като онзи с БМВ-то по драган цанков се чудиш как да се качиш??? После от къде стават зимата зверските задръстваиня, е от такива дето на кръстовище немогат да тръгнат с зимните гуми...
Comment