Известие

Collapse
No announcement yet.

Време ли е за зимните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
    Хайде вземете вижте с очите си малко повече удряни коли, при които знаете какъв е случая и придобийте малко по-добра представа за нещата, преди да ги приказвате ей така като журналята на едро. Ако няма къде да видите такива неща на живо, нета е пълен със снимков и видео материал по темата...
    Само да ви кажа господин всезнайко, че преди 2 години един Голф ми спря във вратите със 110, така че не ми говори за по-добра представа и кой какво е виждал на живо, хората който ме познават, знаят за какво става на въпрос. Така че не ми разправяй кой какво знае и кой какво е виждал, защото от такива индивиди се пати, хората са го казали, "не питай старило, питай патило" Недей да знаеш много много как изглежда кола когато е удряна и когато си гледал от страни разни удари, че да ми разправяш да се запознавам аз, със сигурност знам по-добре от теб!!!
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Пак не позна на кой да ги казваш тези неща. "Стажът" ми, за съжаление, започна още когато бях на 4 години и един пенсиониран полицай ни издумка отзад с една Шкода 120Л. Ладата ни отзад приличаше горе-долу на това такси от този удар: http://www.dnevnik.bg/photos/2010/12...?pic=9#picture
      Ако някой ти е влязъл във вратите със 110, ти нямаше да си тук да разискваме този въпрос. Абсолютно сериозно ти го казвам това, защото знам на какво приличаше колата на моя позната, когато едно Ауди я изплющя със 110 и я остави на място. В деня на сватбата й.
      Усмихвай се повече и не се пали толкова, особено сега по празниците. Поздрави и весело, стига сме спамили темата.
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Пак не позна на кой да ги казваш тези неща. "Стажът" ми, за съжаление, започна още когато бях на 4 години и един пенсиониран полицай ни издумка отзад с една Шкода 120Л. Ладата ни отзад приличаше горе-долу на това такси от този удар: http://www.dnevnik.bg/photos/2010/12...?pic=9#picture
        Ако някой ти е влязъл във вратите със 110, ти нямаше да си тук да разискваме този въпрос. Абсолютно сериозно ти го казвам това, защото знам на какво приличаше колата на моя позната, когато едно Ауди я изплющя със 110 и я остави на място. В деня на сватбата й.
        Усмихвай се повече и не се пали толкова, особено сега по празниците. Поздрави и весело, стига сме спамили темата.
        Добре, явно ти знаеш по-добре къде, кога и с колко са МЕ ударили, няма значение....отказвам се... Весело празници!!!
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Колеги не се карайте....Както се предложи малко по-горе...Излиза момчето с летните гуми и един колега с хубави зимни гуми и се решава спора!

Аз лично си имам и летни и зимни гуми на 2 чифта джанти (17ки и 15ки). Зимните ми гуми не са нищо особено, даже са от евтинките : Дебика Фриго 2... Купих си ги чисто нови преди 2 години. Ами ходил съм и до Рибарица и до Трявна, Боровец, Витоша, карал съм по неизчистена магистрала, на която колите си правеха коловозите и на 4-та ми се включваше тракшън контрола итн итн...Карам всеки божи ден в София...чистено, нечистено и до сега не съм имал ама НИКАКВИ проблеми при нашите зимни условия...Мога да кажа, че до голяма степен помага и тракшън контрола (АСР)...Само подавам газ и колата си тръгва без драми

Преди 5 години карах едно Пежо 206....вална първия сняг, а аз бях още с летните гуми Пред мен имаше кола, която караше с около 40-50км/ч и аз зад нея на около 3 коли....Ония реши да спира рязко и спря, само че аз ударих спирачка и колатта продължи каот шейна напред ахахха и после правих калник, преден капак и нов фар От тогава имам обеца на ухото и зимата винаги със ЗИМНА гума
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Колеги не се карайте....Както се предложи малко по-горе...Излиза момчето с летните гуми и един колега с хубави зимни гуми и се решава спора!
            Аз му казах, че съм насреща, само да каже къде и кога От моя страна няма никакъв проблем, ще се видим, ще полафим, ще се замерим и кой от къде е

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              Аз му казах, че съм насреща, само да каже къде и кога От моя страна няма никакъв проблем, ще се видим, ще полафим, ще се замерим и кой от къде е
              Днес към 22:30 на Никола Вапцаров на Еко-то, как ти се струва? Ще направиме тест за спиране от 60 км/ч например.
              Lexus IS200

Comment

• Това ще ми е интересно да го видя. Даже може и аз да се включа, само кажете с коя кола да бъда - с летни, всесезонни или зимни гуми
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Днес към 22:30 на Никола Вапцаров на Еко-то, как ти се струва? Ще направиме тест за спиране от 60 км/ч например.
                  Мммм малко ми е далече, от Люлин до Вапцаров, дай някъде по към средата, а и по това време може да съм на кънки, дай примерно към 20:30

Pinky, ти ако искаш ела с всесезонните, че да видим каква е разликата между трите вида гуми
                  Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 14:30.

Comment

• А дали се сещате, че експериментът ви няма да има особена стойност, освен ако различните видове гуми не са на един и същи автомобил?
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      А дали се сещате, че експериментът ви няма да има особена стойност, освен ако различните видове гуми не са на един и същи автомобил?
                      Еми Лексуса, попринцип трябва да е с по-хубави спирачки като цяло, ама нищо не пречи да опитаме, пък ще видим какъв ще е резултата, предишните пъти съм проверявал с кола като мойта, ама с летни, разликата е огромна, както и като мойта, но без АБС, пак разликата е огромна Интересно ми е на кола която попринцип е известна с хубавото си спиране какъв ще е резултата

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                        Мммм малко ми е далече, от Люлин до Вапцаров, дай някъде по към средата, а и по това време може да съм на кънки, дай примерно към 20:30

Pinky, ти ако искаш ела с всесезонните, че да видим каква е разликата между трите вида гуми
                        Към 20:30 има задръстване още.. Ако искаш може и по- късно да го направим, към 23:30, някъде по Тодор Александров около сградата на Прокредит банк (близо до станция опълченска)

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        А дали се сещате, че експериментът ви няма да има особена стойност, освен ако различните видове гуми не са на един и същи автомобил?
                        Няма значение. Ако спра по- бързо от него, то значи съм по- безопасен дори с летни гуми.
                        Lexus IS200

Comment

Към 20:30 има задръстване още.. Ако искаш може и по- късно да го направим, към 23:30, някъде по Тодор Александров около сградата на Прокредит банк (близо до станция опълченска)
                          Ок така по-става, айде направо 23:30 да се чакаме на паркинга на Макдоналдс

Comment

Няма значение. Ако спра по- бързо от него, то значи съм по- безопасен дори с летни гуми.
                            Ще ти го призная ако направите теста на непочистен още кишав или заснежен булевард
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Ще ти го призная ако направите теста на непочистен още кишав или заснежен булевард
                              Няма къде да го намерим тоя път в момента, освен после да пробваме и да премерим един по един спирачният път в някоя от кварталните улички

Comment

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

Професоре,ти нали щеше да спираш да спориш по темата,ма май продължаваш

П.С.Пак ти казвам карай с каквото искаш,но неоспоримото недей да го въвличаш в спор.Недай си боже да ме удариш с летните гуми и детето да ми е в колата,незнам тогава
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X