If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С грес -представи си всички котки омазани като автомонтьори.Между другото тук преди години бяха намазали разделителните огради между платната и хората много бързо спряха да ги прескачат и си пресичаха по пеш. пътеки -ефективно и просто
има лепило за мишки и плъхове продават го в селскостопанските аптеки и е даже италианско струва 5.70 не изсъхва дори и 1 месец да седи намазано намажи колата и ще ги хванеш котетата и ще им биеш чимберчета по каските тя като седи една нощ залепена з аколата и мяучи нема да стъпи повече а даже може и с некое куче да я плашиш да го вдигаш до нея да я лае
Решение нема ощи,тея гадини спят върху кората под мотора да ги е...а!Дано не прегризат някой кабел или маркуч.Шъ взема верно да я намажа с грес или масло ,че като ги видя по улицата да ги позная и да ги целя с камъни.
Решение нема ощи,тея гадини спят върху кората под мотора да ги е...а!Дано не прегризат някой кабел или маркуч.Шъ взема верно да я намажа с грес или масло ,че като ги видя по улицата да ги позная и да ги целя с камъни.
Аз котка,дето гризе кабели,не съм виждал.Виж за мишки и плъхове имам достатъчно материал.Считай,че един вид си превентиран.
Мамка му, и аз го имам тоя проблем с котките.
Колата ми спи в подземен гараж с още 10 коли, а от 2-3 седмици насма врата не се затваря до долу - оставан 7-8 сантиметра до земята.
Една черна котка се научи да влиза и само на моята кола се катери, сякаш другите коли не се карат....
Чакам фирмата поподдръжката на вратата втора седмица да се появи да направи профилактика и да я направи пак да се затваря до долу.
Явно котките твърде обичат алфите!
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
съвсем възможно е . Мястото става доста затворено ако има подкратерна кора , 2-3 пролуки и то не кой знае колко големи идеалната бърлога . Харесва му на катеричока ето ти гарсониера
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Ей тва с котките е проблем и то гУЕм!
Баща ми има 307-ца...
Една сутрин намерихме колата с изстръгната(и надъвкана) решетка и добавка на предната броня, рег. номер беше на асфалта, а по предния капак имаше следи от нокти...
И са ще кажете, че котка не може да направи това? ДА! Не може, ама като се завре някъде по двигтеля и я надуши някой бесен уличен пес става екшън...(Съвсем отговорно го заявявам - застрахователя ми каза, че наща кола изобщо не е първият случай на надъвкана от куче кола)
На мойта улица - котки и кучета дал господ! Истинска джунгла... Не един или два пъти бащата пали колата и изскача по някоя котка изпод предната броня.
Направило ми е впечатление, че на неговата кола само се завират(сигурно Пежото е удобно за проникване).
Айде сега и за Алфата -ако паркирам на въпросната улица, почти винаги намирам колата, сутрин, цялата в следи от кални малки лапи.
Решение: Вече с баща ми си паркираме колите зад блока!
Comment