А Мусолини даже и сицилианската мафия пребори така, ама пък създаде друга мафия и накрая го обесиха, докато бягаше
Известие
Collapse
No announcement yet.
За бездомните кученЦА?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА Мусолини даже и сицилианската мафия пребори така, ама пък създаде друга мафия и накрая го обесиха, докато бягашес тия 1 000 000$ ще платя заплати на 50 човека, да обикалят в София и да гледат- има ли всяко домашно куче паспорт и има ли имплантиран чип (ще го направя задължително). Ако не 500 лв. глоба и след един месец при собственика за проверка дали е сложил чип. Ако не е 1000 лв глоба.
Ще кажете, че инспекторите са корумпирани- това е най- лесното- аз лично ще осъществявам контрол по избирателен принцип.
А за какво ми е оръжието- за респект естествено.Lexus IS200
Comment
-
I'm guided by a signal in the heavens
I'm guided by this birthmark on my skin
I'm guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan, then we take BerlinI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Какво сега, ще доказваме максимата, че всяка по-щекотлива тема в нета накрая стига до Хитлер/националсоциализъм/фашизъм?
Вече са я доказали, няма нужда
"Кученцата" трябва да изчезнат от улиците... искам да видя кой ще успее да ме обори с пример от нормална държава в която глутници бездомни животни обикалят навред, от идеален център до затънтените крайни квартали!
Вече как точно ще го сторим е важното, но галещо ухото на защитници или лицемери решение няма.
В крайна сметка голяма част от тези животни просто трябва да умрат.
Дори в сълзливите филмчета за щатските зоо лекари и полицаи умъртвяват животните които са тежко болни, агресивни или не могат да бъдат осиновени в определен срок.
Да сме жестоки с тях обаче е тотално безсмислено!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Извежадам си немската овчарка на разходка и моментално ни напада кварталната глутница,а тя горката(овчарката) е със строг нашийник и намордник (защото такива са правилата)и е напълно безпомощна,вече и налитат на бой дори уличните котки, които са май безбройни.По ушите на кучетата висят разни пластмасови висулки ,че са обезпаразитени ,ама зъбите са им налице. В кръга на шегата предлагам да им вадят само зъбите!Last edited by lordliness; d.m.y г., 15:46.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДайте ми 1 000 000 $, правомощия за справяне с кучетата и разрешително за оръжие и до 6 месеца ще реша проблемите. Пък после ме плюйте колко съм жесток.
Хем ще съживим традициите с братските азиатски държави, хем и обувната ни промишленост ще живне, хем и улиците ще станат по - чисти, а не излизаш от блока и те посреща голямо, добре изсрано и окосмено лайно!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
избиване до крак............на кой не му харесва да си ги прибира дома да си ги храни и разхожда,обезпаразитява и да не забравя да си плаща данъците за тях.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Да избием до крак и пенсионерите, бездомниците, болните и тия които са на социални помощи, на който не му харесва, да си ги прибира по къщите и да не забравя да си плаща данъците.Аз такива междувпрочем нямам-неплатени данъци, включително и от наеми, а друг не познавам да си плаща данъците от получен наем[COLOR="Silver"]
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНе ме разбрахте момчетас тия 1 000 000$ ще платя заплати на 50 човека, да обикалят в София и да гледат- има ли всяко домашно куче паспорт и има ли имплантиран чип (ще го направя задължително). Ако не 500 лв. глоба и след един месец при собственика за проверка дали е сложил чип. Ако не е 1000 лв глоба.
Ще кажете, че инспекторите са корумпирани- това е най- лесното- аз лично ще осъществявам контрол по избирателен принцип.
А за какво ми е оръжието- за респект естествено.Last edited by fred; d.m.y г., 22:11.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа избием до крак и пенсионерите, бездомниците, болните и тия които са на социални помощи, на който не му харесва, да си ги прибира по къщите и да не забравя да си плаща данъците.Аз такива междувпрочем нямам-неплатени данъци, включително и от наеми, а друг не познавам да си плаща данъците от получен наем[COLOR="Silver"]
А, така става, наистина не сме те разбали, но като се замислиш те доста повече пари са отишли за кастрация, съответно после явно са окрадени/.Отделно, това важи за всяка една сфера на обществото ни-точене и безхаберие.
Ако някой иска да го играе защитник на правата им, моля да намери пари и да спретне приют в който да си ги прибира, но по всички санитарни и сие норми.
Инак да не изтезава и хората покрай животните.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
В ЕВропа е възприета тая практика, която УЖ се прилага и у нас /от скоро сравнително, а преди това беше избиването, което също не доведе до нищо/.Практиката е кастрация и връщането на мястото, откъдето е взето кучето.Ако това се прилагаше съвестно и както трябва вече почти не трябваше да има бездомни кучета, а след още нялколко години изобщо-визирам София и други големи градове, но това не се случи.
Това че не работи се дължи, на факта, че у нас нищо не работи както трябва и в много други области.Но вместо да насочи гнева си и енергията нашенца към причините и хората, които не си гледат работата, крадат и т.н, те го насочват към обекта.Не случайно указах тая група хора, която бъди сигурен една голяма част от обществото ни смята за излишна и в тежест-хората в посочени в по-горния ми пост. Но най вече поради лицемерие това не се казва ясно.Просто при кучетата е по лесно да се каже.
Пари има и сега и те обаче не стигат често до предназначението, нито пък ОБществото създава условия други хора, които искат да вложат пари в това да го направят.А голяма част от парите сега също са дарение, най често от чужди държави.
Та това са ми доводите.Писанията в подобни и други теми са ми с една едничка цел-да се поразмърда макар и малко сивото вещество в главите ни, по разни общи теми, а не друго.Доста безмиселно, ма нейсе...Last edited by fred; d.m.y г., 23:42.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеВ ЕВропа е възприета тая практика, която УЖ се прилага и у нас /от скоро сравнително, а преди това беше избиването, което също не доведе до нищо/.Практиката е кастрация и връщането на мястото, откъдето е взето кучето.Ако това се прилагаше съвестно и както трябва вече почти не трябваше да има бездомни кучета, а след още нялколко години изобщо-визирам София и други големи градове, но това не се случи.
Това че не работи се дължи, на факта, че у нас нищо не работи както трябва и в много други области.Но вместо да насочи гнева си и енергията нашенца към причините и хората, които не си гледат работата, крадат и т.н, те го насочват към обекта.Не случайно указах тая група хора, която бъди сигурен една голяма част от обществото ни смята за излишна и в тежест-хората в посочени в по-горния ми пост. Но най вече поради лицемерие това не се казва ясно.Просто при кучетата е по лесно да се каже.
Пари има и сега и те обаче не стигат често до предназначението, нито пък ОБществото създава условия други хора, които искат да вложат пари в това да го направят.А голяма част от парите сега също са дарение, най често от чужди държави.
Та това са ми доводите.Писанията в подобни и други теми са ми с една едничка цел-да се поразмърда макар и малко сивото вещество в главите ни, по разни общи теми, а не друго.Доста безмиселно, ма нейсе...Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Има и друго, което ме смущава. Сега, Морфиус, казваш, че е животът на уличните кучета е гаден. Хубаво. Ама избиването наистина ли го смяташ за по-добра алтернатива?
Определено подкрепям Фред.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Колкото и да ги кастрират, винаги ще се намери някой от село, който да домъкне малки палета в града и да ги остави да се множат.
Живея в Младост - София. Тук всеки месец се появяват по няколко нови кучета - малки палета.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
Comment