Известие

Collapse
No announcement yet.

За бездомните кученЦА?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А Мусолини даже и сицилианската мафия пребори така, ама пък създаде друга мафия и накрая го обесиха, докато бягаше
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      А Мусолини даже и сицилианската мафия пребори така, ама пък създаде друга мафия и накрая го обесиха, докато бягаше
      Не ме разбрахте момчета с тия 1 000 000$ ще платя заплати на 50 човека, да обикалят в София и да гледат- има ли всяко домашно куче паспорт и има ли имплантиран чип (ще го направя задължително). Ако не 500 лв. глоба и след един месец при собственика за проверка дали е сложил чип. Ако не е 1000 лв глоба.
      Ще кажете, че инспекторите са корумпирани- това е най- лесното- аз лично ще осъществявам контрол по избирателен принцип.

А за какво ми е оръжието- за респект естествено.
      Lexus IS200

Comment

I'm guided by a signal in the heavens
        I'm guided by this birthmark on my skin
        I'm guided by the beauty of our weapons
        First we take Manhattan, then we take Berlin
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Какво сега, ще доказваме максимата, че всяка по-щекотлива тема в нета накрая стига до Хитлер/националсоциализъм/фашизъм?
          Вече са я доказали, няма нужда

"Кученцата" трябва да изчезнат от улиците... искам да видя кой ще успее да ме обори с пример от нормална държава в която глутници бездомни животни обикалят навред, от идеален център до затънтените крайни квартали!
          Вече как точно ще го сторим е важното, но галещо ухото на защитници или лицемери решение няма.
          В крайна сметка голяма част от тези животни просто трябва да умрат.
          Дори в сълзливите филмчета за щатските зоо лекари и полицаи умъртвяват животните които са тежко болни, агресивни или не могат да бъдат осиновени в определен срок.
          Да сме жестоки с тях обаче е тотално безсмислено!
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Извежадам си немската овчарка на разходка и моментално ни напада кварталната глутница,а тя горката(овчарката) е със строг нашийник и намордник (защото такива са правилата)и е напълно безпомощна,вече и налитат на бой дори уличните котки, които са май безбройни.По ушите на кучетата висят разни пластмасови висулки ,че са обезпаразитени ,ама зъбите са им налице. В кръга на шегата предлагам да им вадят само зъбите!
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 15:46.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

дет се вика: що ги кастрират, те не ни е!@№т, те ни Апят!
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Дайте ми 1 000 000 $, правомощия за справяне с кучетата и разрешително за оръжие и до 6 месеца ще реша проблемите. Пък после ме плюйте колко съм жесток.
                Аз искам само правомощия!
                Хем ще съживим традициите с братските азиатски държави, хем и обувната ни промишленост ще живне, хем и улиците ще станат по - чисти, а не излизаш от блока и те посреща голямо, добре изсрано и окосмено лайно!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

избиване до крак............на кой не му харесва да си ги прибира дома да си ги храни и разхожда,обезпаразитява и да не забравя да си плаща данъците за тях.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Да избием до крак и пенсионерите, бездомниците, болните и тия които са на социални помощи, на който не му харесва, да си ги прибира по къщите и да не забравя да си плаща данъците.Аз такива междувпрочем нямам-неплатени данъци, включително и от наеми, а друг не познавам да си плаща данъците от получен наем[COLOR="Silver"]
                    Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Не ме разбрахте момчета с тия 1 000 000$ ще платя заплати на 50 човека, да обикалят в София и да гледат- има ли всяко домашно куче паспорт и има ли имплантиран чип (ще го направя задължително). Ако не 500 лв. глоба и след един месец при собственика за проверка дали е сложил чип. Ако не е 1000 лв глоба.
                    Ще кажете, че инспекторите са корумпирани- това е най- лесното- аз лично ще осъществявам контрол по избирателен принцип.
                    А за какво ми е оръжието- за респект естествено.
                    А, така става, наистина не сме те разбали, но като се замислиш те доста повече пари са отишли за кастрация, съответно после явно са окрадени/.Отделно, това важи за всяка една сфера на обществото ни-точене и безхаберие.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:11.
                    sigpic

Comment

Да избием до крак и пенсионерите, бездомниците, болните и тия които са на социални помощи, на който не му харесва, да си ги прибира по къщите и да не забравя да си плаща данъците.Аз такива междувпрочем нямам-неплатени данъци, включително и от наеми, а друг не познавам да си плаща данъците от получен наем[COLOR="Silver"]

А, така става, наистина не сме те разбали, но като се замислиш те доста повече пари са отишли за кастрация, съответно после явно са окрадени/.Отделно, това важи за всяка една сфера на обществото ни-точене и безхаберие.
                      Виж колкото и грубо да звучи, в по-белите държави отдавна са решили проблема... и в решението фигурира избиване на някаква част от тези животни, онези които не могат да бъдат "осиновени", тежко болни са или проявяват агресия.
                      Ако някой иска да го играе защитник на правата им, моля да намери пари и да спретне приют в който да си ги прибира, но по всички санитарни и сие норми.
                      Инак да не изтезава и хората покрай животните.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

В ЕВропа е възприета тая практика, която УЖ се прилага и у нас /от скоро сравнително, а преди това беше избиването, което също не доведе до нищо/.Практиката е кастрация и връщането на мястото, откъдето е взето кучето.Ако това се прилагаше съвестно и както трябва вече почти не трябваше да има бездомни кучета, а след още нялколко години изобщо-визирам София и други големи градове, но това не се случи.
                        Това че не работи се дължи, на факта, че у нас нищо не работи както трябва и в много други области.Но вместо да насочи гнева си и енергията нашенца към причините и хората, които не си гледат работата, крадат и т.н, те го насочват към обекта.Не случайно указах тая група хора, която бъди сигурен една голяма част от обществото ни смята за излишна и в тежест-хората в посочени в по-горния ми пост. Но най вече поради лицемерие това не се казва ясно.Просто при кучетата е по лесно да се каже.
                        Пари има и сега и те обаче не стигат често до предназначението, нито пък ОБществото създава условия други хора, които искат да вложат пари в това да го направят.А голяма част от парите сега също са дарение, най често от чужди държави.
                        Та това са ми доводите.Писанията в подобни и други теми са ми с една едничка цел-да се поразмърда макар и малко сивото вещество в главите ни, по разни общи теми, а не друго.Доста безмиселно, ма нейсе...
                        Last edited by fred; d.m.y г., 23:42.
                        sigpic

Comment

В ЕВропа е възприета тая практика, която УЖ се прилага и у нас /от скоро сравнително, а преди това беше избиването, което също не доведе до нищо/.Практиката е кастрация и връщането на мястото, откъдето е взето кучето.Ако това се прилагаше съвестно и както трябва вече почти не трябваше да има бездомни кучета, а след още нялколко години изобщо-визирам София и други големи градове, но това не се случи.
                          Това че не работи се дължи, на факта, че у нас нищо не работи както трябва и в много други области.Но вместо да насочи гнева си и енергията нашенца към причините и хората, които не си гледат работата, крадат и т.н, те го насочват към обекта.Не случайно указах тая група хора, която бъди сигурен една голяма част от обществото ни смята за излишна и в тежест-хората в посочени в по-горния ми пост. Но най вече поради лицемерие това не се казва ясно.Просто при кучетата е по лесно да се каже.
                          Пари има и сега и те обаче не стигат често до предназначението, нито пък ОБществото създава условия други хора, които искат да вложат пари в това да го направят.А голяма част от парите сега също са дарение, най често от чужди държави.
                          Та това са ми доводите.Писанията в подобни и други теми са ми с една едничка цел-да се поразмърда макар и малко сивото вещество в главите ни, по разни общи теми, а не друго.Доста безмиселно, ма нейсе...
                          Много точно казано!
                          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Има и друго, което ме смущава. Сега, Морфиус, казваш, че е животът на уличните кучета е гаден. Хубаво. Ама избиването наистина ли го смяташ за по-добра алтернатива?
                            Определено подкрепям Фред.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Колкото и да ги кастрират, винаги ще се намери някой от село, който да домъкне малки палета в града и да ги остави да се множат.

Живея в Младост - София. Тук всеки месец се появяват по няколко нови кучета - малки палета.
                              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

ако домашния пудел вземе че роди от дакела на съседа, малките също биват изхвърлени навън и допълват бройката
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X