Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Susscrofa,напълно те разбирам,нормално е да се страхуваш от кучета ,вълци,и разни люде, които стрелят с ловни пушки.(не се сърди ,нали имаш чувство за хумор)
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Брррр аз много се радвам когато съм на море.
      Моята дъщеря обикновено води нашият Голдън Ретривър като детето и кучето са на 7 години..тоест детето е малко а наоколо 80% от лелките пищят.Ама те не са виновни че не разпознават Ретривър от мечка Гризли
      Абе като си ги представя, не ми става ясно кой кого води .
      Иначе ретрийвърите са много готини, ама не са за апартамент според мен.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

аз пък станах свидетел как един пораснал 90 килограмов ротвайлер повлече 100 килограмовия си собственик и в преследването на циганска каручка го влачи около 50 метра

не са виновни кучетата, а тея които не са ги дресирали като хората

щото съм виждал и ротвайлер, който стои мирно покрай 5 котки

споменавам тази порода, защото за мен те са най-опустошителните - най-древната бойна порода - кучетата на легионите

най-едри са, изключително агресивни когато изпаднат в амок и т.н.

ВСИЧКО Е ДО СТОПАНИНА !
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
          И аз споделям адекватното мнение на колегите, че трябва да има обособени места за разходка на кучета, за да може ние кучкарите да не се сблъскваме всеки ден с неадекватници като теб и изперкали бабички, които бъркат моя Голдън Ретривър с Питбул!
          Охо,ето едно много хубаво мнение,неадекватното състояние на хората около кучето е много опасно!И най-вече от малки деца които пищят срещу кучето,пред погледа на майките налапали цигарите и бъркащи си по дупките!
          Аз не си водя кучетата без намордник и винаги на каишка,но това на което ставам свидел е абсолютно безотговорно възпитание към децата от родителите.

Ако мерим от аршина на пусналия анкетата,аз плащайки данък куче,водейки го с намордник и повод,спазвайки обособените от закона правила и места за разхождане.Да взема да поискам закон,да не ми пищят деца в муцуната на кучетата и да не го замерят с топки и пръчки?

Има ли някой с Кане Корсо?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            аз пък станах свидетел как един пораснал 90 килограмов ротвайлер повлече 100 килограмовия си собственик и в преследването на циганска каручка го влачи около 50 метра

не са виновни кучетата, а тея които не са ги дресирали като хората

щото съм виждал и ротвайлер, който стои мирно покрай 5 котки

споменавам тази порода, защото за мен те са най-опустошителните - най-древната бойна порода - кучетата на легионите

най-едри са, изключително агресивни когато изпаднат в амок и т.н.

ВСИЧКО Е ДО СТОПАНИНА !
            Именно заради това трябва да има контрол върху стопаните.
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
              Охо,ето едно много хубаво мнение,неадекватното състояние на хората около кучето е много опасно!И най-вече от малки деца които пищят срещу кучето,пред погледа на майките налапали цигарите и бъркащи си по дупките!
              Аз не си водя кучетата без намордник и винаги на каишка,но това на което ставам свидел е абсолютно безотговорно възпитание към децата от родителите.

Ако мерим от аршина на пусналия анкетата,аз плащайки данък куче,водейки го с намордник и повод,спазвайки обособените от закона правила и места за разхождане.Да взема да поискам закон,да не ми пищят деца в муцуната на кучетата и да не го замерят с топки и пръчки?

Евала, колега, наистина трябва да поискаме един такъв закон! Ама сега тука ще те оборят, че мястото на кучето не е при деца, баби и всякакви други неадекватни индивиди! А и дори по някаква случайност да се окаже там, то не трябва изобщо да реагира, няма значение дали му крещят, дали го ръгат с пръчки, дали му бъркат в устата и на други места! Искам да ви кажа, че колкото и цинично да звучи сигурно в 80% от случайте хората си просят да бъдат нападнати!
              ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Така е, прав си колега.Нооо, винаги има едно НО.
                Никога не ме е било страх от кучета, защото никой в моето семейство не се е страхувал от тях.Както и децата ми.По голямата ми дъщеря имаше такъв, но го преодоляхме, сега развежда бултериера и вече няма безпричинния страх от куче.Ако ти предадеш твоите страхове, каквито и да са на децата си, какъв е ползата?
                Тука не е до смелост.. Колко смели бяха ухапани от кучета? Нали знаеш- то веднъж се случва- и като ме заръфа и собственика ще се чуди какво да направи. А после ще трябва и кучето да утрепя и собственика да го лежа, за лукса, че му се е приискало куче, което не може да гледа. Айде аз ще оцелея ако ме захапе куче, ама някое дете на 7-8 години, какво ще прави?

Винаги има две гледни точки- аз харесвам кучетата, но знам, че няма да отделям достатъчно време и затова не си взимам такова.
                Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 12:40.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение

Даммм, майките гледащи деца кому са нужни? На никой разбира се. Аз с моето куче давам много на моето общество и държава. Кви са тия изкукали майки гледащи деца. Абе тея добре ли са бе, а и в дупките си бъркат, амаха, и тия дребни дебилчета ще ми бъркат с пръчки в задника на моето породисто куче, с което може би дори скоро ще си легна. Мяууууууууу.....
                  Егати комедията, тва не е по-различно от бабетата, които хранят по-двеста котки и мразят деца.
                  Абе пич, като искаш да гледаш такова куче вземи изкарвай малко повече кинти и си купи една къща с двор, там ако искаш може да си гледаш и маймуна с голям червен задник, която да те радва денонощно.
                  То няма градинки и паркове за децата, сега пък пари ще даваме и за некви животни. ))))) Ай стига бе.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    То няма градинки и паркове за децата, сега пък пари ще даваме и за некви животни.
                    След като се плаща данък, трябва да има нещо насреща!

A и цялото ти мнение е... trollololololol
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Даммм, майките гледащи деца кому са нужни? На никой разбира се. Аз с моето куче давам много на моето общество и държава. Кви са тия изкукали майки гледащи деца. Абе тея добре ли са бе, а и в дупките си бъркат, амаха, и тия дребни дебилчета ще ми бъркат с пръчки в задника на моето породисто куче, с което може би дори скоро ще си легна. Мяууууууууу.....
                      Егати комедията, тва не е по-различно от бабетата, които хранят по-двеста котки и мразят деца.
                      Абе пич, като искаш да гледаш такова куче вземи изкарвай малко повече кинти и си купи една къща с двор, там ако искаш може да си гледаш и маймуна с голям червен задник, която да те радва денонощно.
                      То няма градинки и паркове за децата, сега пък пари ще даваме и за некви животни. ))))) Ай стига бе.
                      Да де, ама ти Суси колко деца развъди? Аз имам две.
                      Жени ми пък си има и брат и сестра-тоест три деца са, има ли са кучета и те, докато са расли.
                      Тия демагогии за децата на пъпа ми излязоха.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 20:00.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Да де, ама ти Суси колко деца развъди? Аз имам две.
                        Жени ми пък си има и брат и сестра-тоест три деца са, има ли са кучета и те, докато са расли.
                        Тия демагогии за децата на пъпа ми излязоха.
                        Няма демагокия тук стари ми съфорумецо, има една страхотна дъщеричка, вчера стана на две годинки, имаме си и семеен любимец, но не е от разискваните породи.
                        К.М.

Comment

Няма демагокия тук стари ми съфорумецо, има една страхотна дъщеричка, вчера стана на две годинки, имаме си и семеен любимец, но не е от разискваните породи.
                          Ми що не си обръщаш внимание на дъщеричката - да ти е жива и здрава - ми се чудиш с кого да се захапеш тука .

Comment

Е да е жива и здрава, имаш още мегдан, а си вземи и куче, дето има характер, ще го оцениш, ако обичаш наистина кучетата.Ще разбереш колко глупсти си чул по въпроса, стида си отворен, а не с кепенци де.
                            Както пише на една моя тениска-"Териерите са господарите на кучетата, а бултериерите са кралете на териерите".
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Е да е жива и здрава, имаш още мегдан, а си вземи и куче, дето има характер, ще го оцениш, ако обичаш наистина кучетата.Ще разбереш колко глупсти си чул по въпроса, стида си отворен, а не с кепенци де.
                              Както пише на една моя тениска-"Териерите са господарите на кучетата, а бултериерите са кралете на териерите".
                              Като развален грамофон си
                              Аз никъде не съм казал нещо лошо за тези кучета, просто искам да се отглеждат по по-специален регламент.
                              Нашето куче си има характер.
                              К.М.

Comment

• Харесвам кучета, но тези породи ми идват в повече...определено смятам, че едно такова куче трябва да се гледа при особен режим...а пък най-малко трябва да ги разхождат из градинките....патила съм си ....
                                GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                                X