Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
    Забраната е факт, заради неспособността на органите на реда да се справят с боевете с кучета.

Там питбула става жертва на собствените си качества. Повтарям го за не знам кой път, та този ти довод отпада.

Да не говорим, че в половината от новините кучетата не са питбули ама драскачите без да се интересуват пишат, че е пит (все пак трябва да се поддържа народната митология, че питбулите са изроди по рождение).

Ако ще има контрол, то той трябва да е над всички едри породи. И лабрадор, и немска и кавказка и каракачанска овчарка, и ротвайлер, и доберман (!), и самбернар, че дори и натякваното от теб хъски (колкото и тъпо да е то) могат да причинят същите поражения ако попаднат в грешни ръце, а някой от тях, че и по-големи.
    Toва, което си написал доказва, че грам не познаваш породата
    Грижа се за хъски и знам как хапе Веднъж и после се скатава, шубе го е.
    Удрял съм с тояга питбул захапал бездомно куче, ударих го няколко пъти в главата, аз съм 105 кила, е тва куче не пусна, докато не уби помиарчето, не ми разправяй легенди за зли лабрадори, че си ми смешен.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Toва, което си написал доказва, че грам не познаваш породата
      Грижа се за хъски и знам как хапе Веднъж и после се скатава, шубе го е.
      Удрял съм с тояга питбул захапал бездомно куче, ударих го няколко пъти в главата, аз съм 105 кила, е тва куче не пусна, докато не уби помиарчето, не ми разправяй легенди за зли лабрадори, че си ми смешен.
      Удряй и ще пусне хахахах Браво, настървил си го още повече, разбирачо. Не знам кой е смешния
      Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Удряй и ще пусне хахахах Браво, настървил си го още повече, разбирачо. Не знам кой е смешния
        Имаше късмет, че нямах железна щанга, на първи път щеше да пусне.
        Това не са кучета бе пич, тва са некви уроди, генетично селектирани изроди, виж, че и едвам ходят и дишат.
        Пълна забрана, или налагане на почти непостижими изисквания за отглеждане, това е решението.

Това ако захапе крака на дете, какво да го правя да му ръчкам пръчка в устата да му отпусна челюста ли. Ай бегайте от тука с тия изроди дето ви кефат да ги гледате. Мечтата на всеки тъпак, тъпа манекенка и грозно куче.
        К.М.

Comment

Това не са кучета бе пич, тва са некви уроди, генетично селектирани изроди, виж, че и едвам ходят и дишат.
          Е къв е тогава проблема?

Ето го моя супер-хипер-мега грозен генетично модифициран изрод дето едвам ходи и е на командно дишане, че сам не може.

Внимавай да не ме срещнеш с него, че ще те "разкъса" от радост.

Comment

Е къв е тогава проблема?

Ето го моя супер-хипер-мега грозен генетично модифициран изрод дето едвам ходи и е на командно дишане, че сам не може.

[kamaihd.net/hphotos-ak-prn1/17056_1093148545091_1717871525_188039_262815_n.jpg[/IMG]
            Внимавай да не ме срещнеш с него, че ще те "разкъса" от радост.
            Грозно е.
            Ако е само едно го убивам с голи ръце, искаш ли да опитаме?
            К.М.

Comment

Грозно е.
              Ако е само едно го убивам с голи ръце, искаш ли да опитаме?

Comment

[IMG]http://cache.ohinternet.com/images/thumb/7/73/JeanLucPicardFacepalm.jpg/618px-JeanLucPicardFacepalm.
                Споко, бе, шегувам се
                Ама се хвана.
                Кучката е готина, но не е за всеки.
                К.М.

Comment

• Ротвайлер нападна деца в училищен двор, момче е в болница
                  Ротвайлер нахапа 9-годишно дете в двора на основното училище „Христо Ботев” в Исперих, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.
                  Инцидентът е станал вчера около 8.15 ч., съобщи директорката на учебното заведение Румяна Събева, цитирана от Дарик радио.

Третокласници имали час по физическо с помощник-директора Васил Василев, когато неочаквано кучето се появило и подгонило децата. Повечето се скрили бързо в сградата, но две от момчетата били настигнати от животното.

Едното момче се отървало само с одрасквания, но другото било ухапано по крака и задните части, пострадал леко и учителят, който спасил момчето от по-сериозни наранявания.

Ученикът е откаран в болницата в Исперих и е настанен за наблюдение в хирургията. Няма опасност за живота му, уточниха от разградската полиция.

По думите на директорката, ротвайлерът е домашно куче, собственост на 38-годишна жена. Животното се отскубнало от ръцете на тийнейджър, който го разхождал в района на училището. Кучето е прибрано, сезирани са полицията и общинската управа.

По случая е образувано досъдебно производство за недостатъчни грижи и надзор за животно. Собственикът на кучето може да бъде наказан с до три години затвор или с пробация и глоба до 5000 лв.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/mvr-uchilish...-13955346?nt=4

Имах и други поводи да събудя тази тема, но сега няма да пропусна да се възползвам.
                  Имаше добър опит в Бургас, където забраниха големи кучета да бъдат разхождани от непълнолетни лица. Група "кукувци" протестираха срещу това решение.
                  Според мен такива кучета трябва да се разхождат от пълнолетни лица преминали специален курс заедно с кучето.
                  Надявам се скоро и в София общинарите да се усетят, че има нужда от подобни рестрикции.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                    "Агресивни породи кучета", звучи като "автомобили, които убиват пешеходци". Да забраним ли колите над 60 коня или оръжията, които стрелят с бойни патрони?
                    Няма никаква връзка. Кучено е живо същество със собствена воля и желания. Колата се управлява от човек. Ние сме хора и не разбираме на 100% езика на кучетата, а те живеят според закона на джунглата, както и всички останали животни.

Мен лично ако ме нападне куче и ме изпохапе или изпохапе мой близък- първо убивам кучето и после осакатявам собственика му. Може да не стане веднага, може и след година да го направя...
                    Lexus IS200

Comment

• Абе все се чудя каква е тази любов към кучетата.Разбирам да е котка или нещо от калибъра на чихуахуа.Мой познат срещнах наскоро, гледам го води едно куче и ми вика - еее и ние вече имаме куче, вий няма ли да си вземате.Еми няма да си взимам, щото куче се гледа в двор не в апартамент да лае на съседите, да го изхождам сутрин и вечер и в края на краищата ако някой му е скучно вместо да дава пари за гледане на куче да вземе с жена си да си направи едно дете щом има любов в излишък.Изсират ги дет им падне и не чистят подире им.Длъжен ли съм да гледам насред тротоара лайно като човешка глава.Иначе ги разхождат с напукани петички и чехли за баня от 2 лв.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

...............
                        Ела да ти покажа как синът ми първокласник разхожда 90Кг ротвайлер и как после го пускам в двора на вилата и затварям вратата отвън а ти се опитай да влезеш ...

Всичко си е до възпитанието на кучето и стопанина му .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Туй за възпитанието е вярно, все пак не бих се доверил на ротвйлера, животно е все пак.За вила съм съгласен и за кучето двора е по-близа до естествената му среда, не е като да вие цял ден в апартамент.По-интересно е ако кротува докато влиза, ама да са озъби когато реши да излезе.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• В тоя ход на мисли, предлагам да се забрани на циганите, в т. число и българите - без основно образование да гласуват, защото вредите са много по големи.Отделно да не гледат никакви животни.
                            ПП.А понеже и носенето на оръжие е забрането, чудя се как всички мутри Фанати с орижие не ги спохожда нищо.....
                            А понеже гледам подобни кучета цял живот-всичко зависи само от човека-иначе глупости и общи локуми може да разтягаме до безкрай, без полза за ближния.
                            Няма куче, което като се гледа нормално да е опасно за обществото и обратното-идиота може да е опасен и с куче и с отверка и с книжка за МПС и разрешително за орУжие, както и наабарот-демек да има всичко това без законови мерки..
                            Да се забранят отверките ..
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:42.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Ами Митак да ти кажа за седем години съм го чувал да излае най-много десетина пъти .... обаче как обръща джуките и ръмжи докато се зъби без да лае ....
                              Но излезе ли от двора и децата го яздят а той стои и гледа "тъпо"
                              Неговата си територия е вътре в двора - навън е общо и няма нещо което да му наруши спокойствието - независимо дали е друго куче , котка или човек .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Ти го разстреляй предварително за всеки случай де.....
                                (това не го говоря сериозно, май има такива дето го приемат !!!)
                                Като ходя с моя бултериер по планини, туко някой селски тарикат ми обяснява .....така беше и с добермана ми Фред...
                                Last edited by fred; d.m.y г., 20:54.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X