Известие

Collapse
No announcement yet.

Питбул и компания.........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мислех да пусна нова тема, но намерих такава.
    Изненадан съм, че в авто форум сте разисквали подобно нещо.

Напълно подкрепям пълната забрана за отглеждане на тези уродливи кучета /питбул и т.н./.

Вижте кво става http://www.mignews.info/pitbuli-razk...v-ruse-snimki/
    За пореден път аз влизам в бой.
    Последният истински сега предстои.
    За такъв ден живей.
    За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
      Мислех да пусна нова тема, но намерих такава.
      Изненадан съм, че в авто форум сте разисквали подобно нещо.

Напълно подкрепям пълната забрана за отглеждане на тези уродливи кучета /питбул и т.н./.

Вижте кво става http://www.mignews.info/pitbuli-razk...v-ruse-snimki/
      То и и тебе може да те наречем уродлива порода ако си отгледан като дебил.Само като им прочетеш имената ти става ясно как са били дресирани извергите...
      Проблема не е в породата!
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        То и и тебе може да те наречем уродлива порода ако си отгледан като дебил.Само като им прочетеш имената ти става ясно как са били дресирани извергите...
        Проблема не е в породата!
        Проблемът е точно в породата!!!!!!!!!!!

Един кокер или лабрадор колкото и да го "озверяваш" няма как да извърши подобно нещо. Поне провери световната практика преди да се опитваш да ме репликираш.

Ако ти си тъп и аз закрепвам 1000 години твоята тъпота съешавайки те с тъполитки, то дори и най-добрия даскал няма как да направи гений от резултата в лицето на последното поколение.
        За пореден път аз влизам в бой.
        Последният истински сега предстои.
        За такъв ден живей.
        За такъв ден умри.

Comment

• Време беше.
          Да се съживят някои неща.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Няма начин да се изтрие тази порода от лицето на земята, трябва да се наложат здрави ограничения и санкции с цел ограничаване на отглеждането и.Съмнявам се че някой отглежда такова куче от любов.Изобщо принципно съм против отглеждането на домашни любимци.Да затвориш едно животно в къщи за собствено удоволствие не е признак на обич.Освен ако нямаш двор където да е най близо до естествената си среда и да го допускаш в къщи.По тази причина нямам втора котка.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Недеите да злословите по животинките защото ние хората сме най-злите животни на тоя свят.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Глупости
                Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                Един кокер или лабрадор колкото и да го "озверяваш" няма как да извърши подобно нещо. Поне провери световната практика преди да се опитваш да ме репликираш.
                Най-Малките породи за най-зли
                Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                Ако ти си тъп и аз закрепвам 1000 години твоята тъпота съешавайки те с тъполитки, то дори и най-добрия даскал няма как да направи гений от резултата в лицето на последното поколение.
                Значи еволюцията не съществува?

ПС:Не се заяждам, не ме чети лично!
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  Глупости
                  Я земи да се обосновеш кое точно е глупост в коментара на Максимус?
                  Щото аз много ги папкам келешите със суитчъри с навити ръкавчета дето ми се разхождат с питбулчета и се правят на мексикански гангстерчета.
                  Не знам какъв олигофрен трябва да си за да отчуваш порода която е селектирана за лов и убийства в домашна обстановка.
                  Last edited by Linkestis; d.m.y г., 12:42.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Бацко кой я е създал тази порода,май ми се струва че това сме ние човеците нали така или се бъркам.Е кой тогава е проблемното звено честно ми кажи?
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                      Бацко кой я е създал тази порода,май ми се струва че това сме ние човеците нали така или се бъркам.Е кой тогава е проблемното звено честно ми кажи?
                      Естествено че човека.Аз не казвам да се хванат всички питбули да се избият.
                      Просто трябва да има закон забраняващ на изкесляци да ги отглеждат дори и на село в двора.
                      Щото породата си е убиец.През две къщи имаше 3 питбула.Единия го застреляха.Останаха два,късаха веригите или собственика ги пускаше когато се напие.Изядоха всички кучето в околността,убиха магаре за около 20 минути.Нахапаха старци минаващи покрай оградата.Пияницата отнесе две глоби по 20лв.Сега отново има два питбула единият лично съм му забивал вила в задницата за да ми пусне кучето което е в моя двор а той прескача 4 огради да влезне при мен.Изрода заедно с вилата избяга.Бил съм два пъти собственика,колко да го бия още???Аз ли трябва да убия кучетата?
                      Имам малки деца дето тичат по цял ден,двете кучета гризат оградата.Не ми се мисли ако стане нещо.В София има предостатъчно изкисляци с питбули отглеждащи ги в апартаменти.Теорията че както ги възпиташ не минава.Породата е селектирана за тази цел лов!
                      Сега...не отричам бездомните кучета какво могат да направят,това е друга тема.
                      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 13:47.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Бе ти гоУем професор ще се окажеш бре,аз имам питбул и мога само да ти кажа,че е страшен добряк и затова си го гледам,проблема не е в кучетата а в стопаните им !
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Просто трябва да има закон забраняващ на изкесляци да ги отглеждат дори и на село в двора.
                          Щото породата си е убиец.През две къщи имаше 3 питбула.Единия го застреляха.Останаха два,късаха веригите или собственика ги пускаше когато се напие.Изядоха всички кучето в околността,убиха магаре за около 20 минути.Нахапаха старци минаващи покрай оградата.Пияницата отнесе две глоби по 20лв.Сега отново има два питбула единият лично съм му забивал вила в задницата за да ми пусне кучето което е в моя двор а той прескача 4 огради да влезне при мен.Изрода заедно с вилата избяга.Бил съм два пъти собственика,колко да го бия още???Аз ли трябва да убия кучетата?
                          Имам малки деца дето тичат по цял ден,двете кучета гризат оградата.Не ми се мисли ако стане нещо.В София има предостатъчно изкисляци с питбули отглеждащи ги в апартаменти.Теорията че както ги възпиташ не минава.Породата е селектирана за тази цел лов!
                          С тая разлика, че бездомните кучета не се отглеждат НАРОЧНО като убийци.
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Опции на анкетата
                            Как да се реши прблемът с аресивните породи кучета?
                            Да има специален разрешителен режим за отглеждане
                            Да се забрани тяхното отглеждане
                            Няма нужда от никаква промяна
                            Резултати от анкетата

Тук според мен липсва верният отговор
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Подкрепям напълно! Не е нормално разни изчесляци да развеждат свободно такава или подобна порода кучета. Трябва това да се постанови със законови норми. Живях в Норвегия, там такива кучета и разни производни са просто забранени за отглеждане. Не говоря за хлапета. Аз също съм собственик на голямо куче. Преди повече от 3г. кучето ми беше на 4 месеца. Разхождах го с повод, подчертавам. На около 300 метра от мен видях мъж с едро куче...тая гад надуши моето и премина разстоянието за кратко. Няма да обяснявам какви мисли минаха през главата ми...аз ли да се пазя, собственото си куче ли да пазя...Та песа се оказа американски стафорширски териер. Без всякаква причина захапа моето за врата. Кучето ми изпадна в шок, бях го отписал. Сритах териета в тиквата...нищо. единственото, което ми дойде на ум бе да го хвана за топките. Пусна и хукна към стопанина си. Ветеринари после и т.н. та кажете ми трябва ли такъв ,,собственик", да притежава такова куче драги съфорумци? Да не говорим, че съответния МЕН е адвокат, ама от онези с плоските мозъци.
                              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                                Бе ти гоУем професор ще се окажеш бре,аз имам питбул и мога само да ти кажа,че е страшен добряк и затова си го гледам,проблема не е в кучетата а в стопаните им !
                                Всички стопани на питбули пеят една песен.Форума им не е по-различен.Отглеждай си животинката и се моли да не те спохожда нещастието да обясняваш на някой защо ти е избягал питбулеца.

Comment

Working...
                                X