Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пуша от околоо 4-5 години. Имаше момент в началото, в който можех да ги спирам постоянно. Грешката ми беше там,че си мислех,че винаги ще е така.
    В момента мисля,че даже не искам да ги спра, или по - скоро нямам волята да го направя. Засега нямам фрапиращи здравословни проблеми,само типичното кашляне,но знам,че има време да стане по-лошо.
    Опитвала съм да ги спра, най-гадното е,когато цялата ти компания + гаджето ти пушат. Навика,да изпушиш една цигара с кафето, или просто да държиш цигара е доста проблемен.
    Аз лично немога да си се представя да не пуша,като ходя по улицата, да не си купя цигари и вобще да не правя всичко свързано с пушенето ми.

Знам,че е по - добре да ги спра,ноо нещо не ми се получава...
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Айде намери сили да се спреш,защото ще постна линковете от "научно-популярните" сайтове,от които си преписвал фрагменти,без грам разбиране.
      В същност,що ли да се занимавам?То всеки виждал компютър ще ги намери.
      Приятно тролене!
      Докторче, забавно смешен си ми.
      Какво значение има кой от къде взема информация, след като тя показва какви неверни глупотевини пишеш ти, преписвайки пасажи от нечий чужд реферат поради невъзможността ти да боравиш с интернет и научна литература.
      Вместо да ме заплашваш, вземи се в ръце и си поправи "научно" издържаните текстове.
      С човек, който твърди, че никотинът е с едногенен произход и че участва в синтеза на витамин РР в човешкото тяло не ми се спори дори. Жалко е, разбираш ли.
      п.п. Никотинът е отрова, която растенията натрупват с цел предпазване от изяждане. Тревопасните са се научили да разпознават богатите на отровни за тях алкалоиди растения. Всеки се бори за оцеляване, какво да се прави.

Не е важно, кой от къде ползва информация, а колко надеждна е тя.
      Не съм виновен, че си от "хартиеното" поколение.

Чест и почитания от една свиня.
      Свинята пет години е учила физиология на растенията и почти толкова зоология. Ветеринарите учеха една трета от физиологията, която учехме ние.
      Чао, докторче.

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Цигари, алкохол и свиня на скейтборд...

Целта да заблатите целия форум ли е?
      Някой май пръдна в темата
      Ееееее, бива ли така, какво си ял бре матричар, то нетърпимо стана тук.
      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:13.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
        Аз пуша от околоо 4-5 години. Имаше момент в началото, в който можех да ги спирам постоянно. Грешката ми беше там,че си мислех,че винаги ще е така.
        В момента мисля,че даже не искам да ги спра, или по - скоро нямам волята да го направя. Засега нямам фрапиращи здравословни проблеми,само типичното кашляне,но знам,че има време да стане по-лошо.
        Опитвала съм да ги спра, най-гадното е,когато цялата ти компания + гаджето ти пушат. Навика,да изпушиш една цигара с кафето, или просто да държиш цигара е доста проблемен.
        Аз лично немога да си се представя да не пуша,като ходя по улицата, да не си купя цигари и вобще да не правя всичко свързано с пушенето ми.

Знам,че е по - добре да ги спра,ноо нещо не ми се получава...
        Прекалено от скоро пушиш за да си чак толкова зависима,всичко е въпрос на психическа нагласа.
        ,,Засега нямам фрапиращи здравословни проблеми,само типичното кашляне,но знам,че има време да стане по-лошо."-щом за 4-5 години имаш такива симптоми по-добре вземи се замисли малко по-сериозно по темата.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          хайде, знам че можеш и по-добре.
          типично за нарцисиста е преувеличение на собствената му значимост, бурна реакция на критиката, чувството за изключителна правота, търсене на внимание, липса на емпатия, арогантност и надменност, "отричащ механизъм" с който оправдава неадекватността си. всичко това гарнирано с анонимността на интернет.
          може ли да предположа че си едно дете и за възпитанието ти по-голяма или единствена роля е изиграла майка ти.
          Слушай сега моето момче, дай ми час и място за среща и ще бъда там.
          Трудно ще ме извадиш от равновесие, колкото и мои близки роднини да намесваш. А, че си уникално зле е ясно на всички.
          Аз пък се обзалагам, че в училище си бил с мазна косичка и са ти плюели в тетрадката, след което са я затваряли.
          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:36.
          К.М.

Comment

• секса е различен като спреш цигарите усещането е друго-факт,няма главоболие,главата ти е бистра и ти се изостря обонянието-истина е,за спорта е гадно взимат ти въздуха,отказвал съм ги много пъти но ми е скучно без тях липсват ми,хубаво е по 2-3 на ден най много когато ти е кеф,за около 6 месеца се чисти организма от цигари,спират се разбира се има некъв гъдел 2-3 дена и това е,аз са пафкам син Бест ман нема по-добри наше изделие.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Слушай сега моето момче, дай ми час и място за среща и ще бъда там.
              ха-ха льольо
              точка

Comment

ха-ха льольо
                Еми, нали смяташ, че се крия, хайде бъди мъж.
                Няма как да се покажеш, представям си каква физиономия ще опънеш.
                И нали се разбрахме, че няма да ме обидиш.
                Нали плачеше за спазване на правилата във форума?
                Ама ти си ми ясен от кои си бре колев, знаеш ли колко съм им се нагледал тук.
                Плачат за правила, а най -много ги нарушават.
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:42.
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Еми, нали смяташ, че се крия, хайде бъди мъж.
                  Няма как да се покажеш, представям си каква физиономия ще опънеш.
                  И нали се разбрахме, че няма да ме обидиш.
                  Нали плачеше за спазване на правилата във форума?
                  Ама ти си ми ясен от кои си, бре колев, знаеш ли колко съм им се нагледал тук.
                  Плачат за правила, а най много ги нарушават.
                  теб не те приемам като реално съществуваща личност освен да излезеш през рутера, ама недей че ще го разпориш
                  точка

Comment

теб не те приемам като реално съществуваща личност освен да излезеш през рутера, ама недей че ще го разпориш
                    Страхлив си, точно както си мислех.
                    То и по писането ти личи.
                    Далеч си от нивото ми, така че няма да изпусна много от нежеланието ти да се срещнем.
                    К.М.

Comment

• пет години си пропилял да учиш за храсталаци, а що пропусна първите седем да го ева
                      точка

Comment

....възпитанието ти по-голяма или единствена роля е изиграла майка ти.
                        Kолев,крайно тъпо е да намесваш лица от обкръжението на спорещият с теб,доколкото можем да кажем,че ти спориш де.....просто виеш като латерна....

Comment

пет години си пропилял да учиш за храсталаци, а що пропусна първите седем да го ева
                          Мъчно ми е за теб.
                          Учил съм още пет години след това, как да помагам на хора като теб.
                          Защо се страхуваш, ела да се видим, знаеш, че съм широко скроен, дори и травестит да си, ще те разбера.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 19:59.
                          К.М.

Comment

• Преминахте в междуличностни нападки и не ви прави чест - може да се изнесете тактично към заблатената част на форума.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Прекалено от скоро пушиш за да си чак толкова зависима,всичко е въпрос на психическа нагласа.
                              ,,Засега нямам фрапиращи здравословни проблеми,само типичното кашляне,но знам,че има време да стане по-лошо."-щом за 4-5 години имаш такива симптоми по-добре вземи се замисли малко по-сериозно по темата.
                              Съгласна съм за психическата нагласа, но според мен няма чак толкова голямо значение колко време си пушил. Познаявам човек който е пушил 50 години и ги спря доста лесно. Замислила съм се доста сериозно,но както вече казах ми е доста трудно,аз не оставям цигарата,постоянно пуша.
                              Peugeot 307
                              A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                                Съгласна съм за психическата нагласа, но според мен няма чак толкова голямо значение колко време си пушил. Познаявам човек който е пушил 50 години и ги спря доста лесно. Замислила съм се доста сериозно,но както вече казах ми е доста трудно,аз не оставям цигарата,постоянно пуша.
                                Виж са,аз пуша 22-23 години,пуших 2 пакета и....при нормални условия,ако седнех на маса ставаха 3 пакета и.....цигарата и аз не я оставях,пушех постоянно,и сега така пуша....но от 2 пакета и,първо ги намалих на пакет,после на по-леки.......в момента пуша предимно пурети и пури,харесва ми да пуша,но съм ги спирал за по няколко дена,без да имам проблем с това,че не пуша.........
                                Всичко е психическа нагласа,спирай ги или ги намалявай поне щом кашляш от цигарите,вместо да си набиваш сама в главата,че си пристрастена пушачка,опитай се да си набиваш,че не ти се пуши,просто си мисли за нещо друго,което е наистина приятно......

Comment

Working...
                                X