If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ма как бе Олди, в МД винаги се е пушело, даже в детските кътове има специално изведена тръба да задимява с цигарен дим в случай, че на децата не им се пуши.
По-добре не си угоявайте децата в тези дебеларници с разни гумени храни, а ги заведете в един ресторант, дори и с риск да ги поопушат.
Не, че искам да се хваля, но както си пуша яко, пия си по няколко бири на ден и си карам по 20км. колело почти ежедневно през пролетно-лятния сезон, вчера ходих на ехокардиография - докторите бяха много доволни от параметрите.
Шегувам се!
Радвам се, че си в цветущо здраве, и искрено ти го желая за на пред.
И аз желая на всички здраве, но не става по административен път да се налагат принципи, които се изграждат от самосебеси с годините - затова продължавам да подържам тезата, че трябва да си има места, в които се пуши свободно и такива, в които е абсолютно забранено, дори около тях.
Хората сами ще стигнат до заключения свързани с пушенето и ще направят своя избор.
Междуличностните предпочитания в едно семейство или компания си ги решават хората от тези общности.
Ако някой държи на другите няма да пуши в тяхно присъствие, както и обратното - някой би изтърпял пушеците заради хората, въпреки принципите си.
Всичко насила наложено, може да доведе до извратени изкривявания, от които никой няма да спечели.
По-добре не си угоявайте децата в тези дебеларници с разни гумени храни, а ги заведете в един ресторант, дори и с риск да ги поопушат.
А с какво да ги храним бре Олди,с кифли,банички,милинки,тутманици и боза......все здравословни храни.
Защо пишат за МкДоналдс хора,които никога не са работили на отговорен пост в световна верига за бързо хранене а само хора черпещи информация от жълтата преса,ЮТюб и Вбокс?
Прасето в право,МД са на ниво,продуктите са европейски а не хамерикански.
Имам над 10 години стаж в МД,Пица Хът-КФС,във всичките тези вериги в Европа основните продукти 99,99% са произведени в Европа,Англия,Франция,Холандия,Гърция,Румъния..... ....и не са гумени а си са естествени,все пак тези вериги отговарят на задължителни стандарти ΙSO,HASAP и прочие.
абе какво ти разбира свиня от кладенчова вода. знаеш ли колко тъпаци има за които макдоналдс Е ресторант и се "хранят" редовно там с "естествени" продукти ....
А с какво да ги храним бре Олди,с кифли,банички,милинки,тутманици и боза......все здравословни храни.
Защо пишат за МкДоналдс хора,които никога не са работили на отговорен пост в световна верига за бързо хранене а само хора черпещи информация от жълтата преса,ЮТюб и Вбокс?
Прасето в право,МД са на ниво,продуктите са европейски а не хамерикански.
Имам над 10 години стаж в МД,Пица Хът-КФС,във всичките тези вериги в Европа основните продукти 99,99% са произведени в Европа,Англия,Франция,Холандия,Гърция,Румъния..... ....и не са гумени а си са естествени,все пак тези вериги отговарят на задължителни стандарти ΙSO,HASAP и прочие.
Аз черпя информация от мои познати работещи там.
Добре, че го написа някой друг, че аз нали съм вечната опозиция.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Точно от високия си отговорен пост няма как да видиш за каква мизерия иде реч на ниско ниво. То няма как да е иначе, като в МК работят полуолигофрени само.
Аз също обичам МК ама повече от 1 път в месеца не си е работа да ядеш там.
С гозбички и салатки приготвени от вас/нас - миш-машче, лещичка, боб, мукакичка, картофени яхнийки, пиле с ориз и мн.други.
По-лесно е да блеем пред PC-тата, да водим безмислени разговори по телефона или да зяпане тъпи предавания по Телевизията, вместо да сготвим нещо на хората около нас - после викаме, че няма време и ги водим по прехвалените от вас вериги.
Точно от високия си отговорен пост няма как да видиш за каква мизерия иде реч на ниско ниво. То няма как да е иначе, като в МК работят полуолигофрени само.
А в баничарниците и мимас работят само синеоки бели младежи завършили ТОХ и вътре е чистота.
Поне в МД тези, които приготвят храната не ти вземат поръчката и парите.
Има и цяла книга за това как се мият ръце.
И никога не ми излизат афти, за разлика от китайските ресторанти.
Сигурно за веднъж месечно ти стигат доходите
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Бил съм на отговорен а не на висок отговорен пост в изброените от мен вериги,тоест съм бил заместник управител и управител и много съм наясно с нивото на ниското ниво,това ниво се определя точно от отговорните чието задължение е и да следят за чистотата и за спазването на всички стандарти.
Какви и как работят в МД-България идея си нямам,в Гърция поне докато аз бях в тази сфера работеха предимно идиоти и олигофрени студенти от които една част в момента са на отговорни постове в банки,в разни неизвестни пак световни фирми и лекари......но освен от местната централна управа в дадена страна във всичките тези вериги щъкат и инспектори от чужбина,които с лека ръка отнемат франчайза.
А аз като пъленолигофрен пак заемам отговорен пост във верига но не за хранене.
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
С гозбички и салатки приготвени от вас/нас - миш-машче, лещичка, боб, мукакичка, картофени яхнийки, пиле с ориз и мн.други.
По-лесно е да блеем пред PC-тата, да водим безмислени разговори по телефона или да зяпане тъпи предавания по Телевизията, вместо да сготвим нещо на хората около нас - после викаме, че няма време и ги водим по прехвалените от вас вериги.
Ооо тук си леко прав Олди,всъщност освен компютъра другите технологии рядко ги използвам а и на всичко отгоре готвя,правя на децата ми КФС-Кайо Fried Chicken по моя си рецепта с продукти от хлебарница,месарница и зеленчуци от пазара,но ям и ходя и семейно от време на време по разни вериги,никой не ги хвали,просто казвам,че храната там е по на ниво от една баничка и,че разните клипчета из нета за тези вериги не са пълната истина и по-точно не са валидни за Европа....... но ям с удоволствие и банички,когато съм в България.
Comment