Известие

Collapse
No announcement yet.

За забраната за пушене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    В МД България НЕ СЕ ПУШИ.

Ако някога си усещал миризмата на такъв дроб, никога няма да пипнеш цигара.
    Стига бе Суско, как да не се пуши в МД, там даже на детските рождени дни раздават "десетки", после децата по-малко буйствали в къщи...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Ма как бе Олди, в МД винаги се е пушело, даже в детските кътове има специално изведена тръба да задимява с цигарен дим в случай, че на децата не им се пуши.

Ето и любимото ми клипче http://vbox7.com/play:d755b3b13b

И нещо за пасивното пушене, някой твърдеше, че нищо не било доказано : http://doctoronline.bg/articles/1257...-cherniya-drob
      По-добре не си угоявайте децата в тези дебеларници с разни гумени храни, а ги заведете в един ресторант, дори и с риск да ги поопушат.
      Не, че искам да се хваля, но както си пуша яко, пия си по няколко бири на ден и си карам по 20км. колело почти ежедневно през пролетно-лятния сезон, вчера ходих на ехокардиография - докторите бяха много доволни от параметрите.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        .................................... - докторите бяха много доволни от параметрите.
        Е па доволни ще са я........

Comment

Е па доволни ще са я........
          Просто задължителен профилактичен преглед наложен от Здравната каса.
          sigpic

Comment

Просто задължителен профилактичен преглед наложен от Здравната каса.
            Шегувам се!
            Радвам се, че си в цветущо здраве, и искрено ти го желая за на пред.

Comment

Шегувам се!
              Радвам се, че си в цветущо здраве, и искрено ти го желая за на пред.
              И аз желая на всички здраве, но не става по административен път да се налагат принципи, които се изграждат от самосебеси с годините - затова продължавам да подържам тезата, че трябва да си има места, в които се пуши свободно и такива, в които е абсолютно забранено, дори около тях.
              Хората сами ще стигнат до заключения свързани с пушенето и ще направят своя избор.
              Междуличностните предпочитания в едно семейство или компания си ги решават хората от тези общности.
              Ако някой държи на другите няма да пуши в тяхно присъствие, както и обратното - някой би изтърпял пушеците заради хората, въпреки принципите си.
              Всичко насила наложено, може да доведе до извратени изкривявания, от които никой няма да спечели.
              sigpic

Comment

По-добре не си угоявайте децата в тези дебеларници с разни гумени храни, а ги заведете в един ресторант, дори и с риск да ги поопушат.
                А с какво да ги храним бре Олди,с кифли,банички,милинки,тутманици и боза......все здравословни храни.
                Защо пишат за МкДоналдс хора,които никога не са работили на отговорен пост в световна верига за бързо хранене а само хора черпещи информация от жълтата преса,ЮТюб и Вбокс?
                Прасето в право,МД са на ниво,продуктите са европейски а не хамерикански.
                Имам над 10 години стаж в МД,Пица Хът-КФС,във всичките тези вериги в Европа основните продукти 99,99% са произведени в Европа,Англия,Франция,Холандия,Гърция,Румъния..... ....и не са гумени а си са естествени,все пак тези вериги отговарят на задължителни стандарти ΙSO,HASAP и прочие.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

абе какво ти разбира свиня от кладенчова вода. знаеш ли колко тъпаци има за които макдоналдс Е ресторант и се "хранят" редовно там с "естествени" продукти ....
                  точка

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    А с какво да ги храним бре Олди,с кифли,банички,милинки,тутманици и боза......все здравословни храни.
                    Защо пишат за МкДоналдс хора,които никога не са работили на отговорен пост в световна верига за бързо хранене а само хора черпещи информация от жълтата преса,ЮТюб и Вбокс?
                    Прасето в право,МД са на ниво,продуктите са европейски а не хамерикански.
                    Имам над 10 години стаж в МД,Пица Хът-КФС,във всичките тези вериги в Европа основните продукти 99,99% са произведени в Европа,Англия,Франция,Холандия,Гърция,Румъния..... ....и не са гумени а си са естествени,все пак тези вериги отговарят на задължителни стандарти ΙSO,HASAP и прочие.
                    Аз черпя информация от мои познати работещи там.
                    Добре, че го написа някой друг, че аз нали съм вечната опозиция.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Точно от високия си отговорен пост няма как да видиш за каква мизерия иде реч на ниско ниво. То няма как да е иначе, като в МК работят полуолигофрени само.

Аз също обичам МК ама повече от 1 път в месеца не си е работа да ядеш там.
                      Lexus IS200

Comment

С гозбички и салатки приготвени от вас/нас - миш-машче, лещичка, боб, мукакичка, картофени яхнийки, пиле с ориз и мн.други.
                        По-лесно е да блеем пред PC-тата, да водим безмислени разговори по телефона или да зяпане тъпи предавания по Телевизията, вместо да сготвим нещо на хората около нас - после викаме, че няма време и ги водим по прехвалените от вас вериги.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Точно от високия си отговорен пост няма как да видиш за каква мизерия иде реч на ниско ниво. То няма как да е иначе, като в МК работят полуолигофрени само.

А в баничарниците и мимас работят само синеоки бели младежи завършили ТОХ и вътре е чистота.
                          Поне в МД тези, които приготвят храната не ти вземат поръчката и парите.
                          Има и цяла книга за това как се мият ръце.
                          И никога не ми излизат афти, за разлика от китайските ресторанти.
                          Сигурно за веднъж месечно ти стигат доходите
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Бил съм на отговорен а не на висок отговорен пост в изброените от мен вериги,тоест съм бил заместник управител и управител и много съм наясно с нивото на ниското ниво,това ниво се определя точно от отговорните чието задължение е и да следят за чистотата и за спазването на всички стандарти.
                            Какви и как работят в МД-България идея си нямам,в Гърция поне докато аз бях в тази сфера работеха предимно идиоти и олигофрени студенти от които една част в момента са на отговорни постове в банки,в разни неизвестни пак световни фирми и лекари......но освен от местната централна управа в дадена страна във всичките тези вериги щъкат и инспектори от чужбина,които с лека ръка отнемат франчайза.

А аз като пъленолигофрен пак заемам отговорен пост във верига но не за хранене.

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            С гозбички и салатки приготвени от вас/нас - миш-машче, лещичка, боб, мукакичка, картофени яхнийки, пиле с ориз и мн.други.
                            По-лесно е да блеем пред PC-тата, да водим безмислени разговори по телефона или да зяпане тъпи предавания по Телевизията, вместо да сготвим нещо на хората около нас - после викаме, че няма време и ги водим по прехвалените от вас вериги.
                            Ооо тук си леко прав Олди,всъщност освен компютъра другите технологии рядко ги използвам а и на всичко отгоре готвя,правя на децата ми КФС-Кайо Fried Chicken по моя си рецепта с продукти от хлебарница,месарница и зеленчуци от пазара,но ям и ходя и семейно от време на време по разни вериги,никой не ги хвали,просто казвам,че храната там е по на ниво от една баничка и,че разните клипчета из нета за тези вериги не са пълната истина и по-точно не са валидни за Европа....... но ям с удоволствие и банички,когато съм в България.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Аз веднъж получих рак на гърдата от това и умрях ....
                              Мани майтапа, ама това засяга и мъжете, макар и по-рядко
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• http://vbox7.com/play:8fb4f46537

Comment

Working...
                                X