Известие

Collapse
No announcement yet.

За колоездачите и последствията от тях!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:29.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Само Варна е такава гробница
      Дори междуселските пътища са в по-добро състояние

Споко, в София положението също е зле.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ааааамиии, питай Фандъкова и/или Бойко, да видиш колко е готино положението
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Ааааамиии, питай Фандъкова и/или Бойко, да видиш колко е готино положението
          Ооо да, според Фандъковица всицко е ОК.
          В действителност по доста от столичните булаварди поне в момента е добре, обаче кварталните улички са трагични на повечето места.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Именно!
            При нас разкопаха няколко улици за планова подмяна на тръбите на Топлофикация. За планово асфалтиране след разкопките обаче, никой не е чувал
            sigpic

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:31.

Comment

Случка от днес - паркирал съм на Шипченски проход почти срещу районното точно където започва завоя посока зала Универсиада и с един приятел сме на тротоара и си лафим наши си работи и по едно време откъм залата в насрещното/на 2 м. от нас / се носи едно едно създание, яхнало двуколесен превоз и качило отпред малко дете ...
                Аз- Ей, малоумнико, дете возиш ! Виж се къде караш !
                Той- пас
                след няколко минути пак от същата посока пристига елемента и спира
                Аз - Пак ли в насрещното ? Погледни се къде караш, знаеш ли как се кара колело ?
                Той - Ти къв си ?
                Аз - Аз съм си аз, съвестен гражданин !
                Той - Тази кола твоя ли е ?
                Аз - Моя е .
                Хомо тъпакус огледа колата и номера и започна да си мърмори нещо под мустак и врътна педалите ...
                Аз - Кво мрънкаш, кажи ми го в лицето ... вече се беше отдалечил, та нямаше смисъл да говоря ...

За тези, които не познават участъка има две ленти, но в едната винаги много паркирани коли, има и трамвай и ако и той върви става малко тесничко да се разминеш с велосипедал в насрещното изкачащ от десен завой ... и невръстно дете на борда ...

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  Случка от днес - паркирал съм на Шипченски проход почти срещу районното точно където започва завоя посока зала Универсиада и с един приятел сме на тротоара и си лафим наши си работи и по едно време откъм залата в насрещното/на 2 м. от нас / се носи едно едно създание, яхнало двуколесен превоз и качило отпред малко дете ...
                  Аз- Ей, малоумнико, дете возиш ! Виж се къде караш !
                  Той- пас
                  след няколко минути пак от същата посока пристига елемента и спира
                  Аз - Пак ли в насрещното ? Погледни се къде караш, знаеш ли как се кара колело ?
                  Той - Ти къв си ?
                  Аз - Аз съм си аз, съвестен гражданин !
                  Той - Тази кола твоя ли е ?
                  Аз - Моя е .
                  Хомо тъпакус огледа колата и номера и започна да си мърмори нещо под мустак и врътна педалите ...
                  Аз - Кво мрънкаш, кажи ми го в лицето ... вече се беше отдалечил, та нямаше смисъл да говоря ...

За тези, които не познават участъка има две ленти, но в едната винаги много паркирани коли, има и трамвай и ако и той върви става малко тесничко да се разминеш с велосипедал в насрещното изкачащ от десен завой ... и невръстно дете на борда ...
                  Първо обидил си го за нещо дето изобщо не ти е работа. Нито си регулировчик нито някакъв контролен орган да му правиш забележка.
                  Второ "велосипедал" е същото като педал с автомобил..
                  Аз ако взема да давам тука примери за глупаци с коли няма да ми стигне форума.
                  В градовете на нормалните страни човекът седнал в автомобил е последната дупка на кавала в йерархията и се съобразява с всички останали освен ако не се намира на магистрала или околовръстно с по висок спийд лимит.
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex
                  156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                    Първо обидил си го за нещо дето изобщо не ти е работа. Нито си регулировчик нито някакъв контролен орган да му правиш забележка.
                    Второ "велосипедал" е същото като педал с автомобил..
                    Аз ако взема да давам тука примери за глупаци с коли няма да ми стигне форума.
                    В градовете на нормалните страни човекът седнал в автомобил е последната дупка на кавала в йерархията и се съобразява с всички останали освен ако не се намира на магистрала или околовръстно с по висок спийд лимит.
                    Оууу, съжалявам ... искал съм да напиша "възпитан господин на велосипед, упражняващ законното си право да кара в насрещното" ... Ще правя забележка на всеки, който създава реални и конкретни предпоставки за ПТП, включително и на регулировчици и на кантролни органи съм правил такива ... това че е по-уязвим участник в движението, не го прави нещо повече или дай ся като е с колело да се върти в гръг по средата на Орлов мост и всички да седят и да го чакат, защото са последни дупки на кавала ли ?

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                      Оууу, съжалявам ... искал съм да напиша "възпитан господин на велосипед, упражняващ законното си право да кара в насрещното" ... Ще правя забележка на всеки, който създава реални и конкретни предпоставки за ПТП, включително и на регулировчици и на кантролни органи съм правил такива ... това че е по-уязвим участник в движението, не го прави нещо повече или дай ся като е с колело да се върти в гръг по средата на Орлов мост и всички да седят и да го чакат, защото са последни дупки на кавала ли ?
                      Ами да ама така с забележките може да случиш на някой не толкова спокоен като този дето си срещнал... по добре се обади на 112 и им кажи че си възмутен
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:32.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Да питам аз - по закон велосипедистите не трябваше ли да карат точно в насрещното? Нещо такова си спомням от ранното детство кога и аз карах колело.
                          Не , не е правилно.
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Да питам аз - по закон велосипедистите не трябваше ли да карат точно в насрещното? Нещо такова си спомням от ранното детство кога и аз карах колело.
                            Пешеходците ако няма тротоар ходят в насрещното, всичко което се води ППС - по посоката на движение.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А кое се води ППС?
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                А кое се води ППС?
                                Всичко що е на пътя, ползва колела и се возиш или возиш товари на него... поне до колкото помня.
                                Което намесва и колела и каручки и мотокултиватори ако щеш
                                И индийските рикши и те са ППС.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X