Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колоездачите и последствията от тях!!!!
Collapse
X
-
Alfa Romeo Giulietta 170hp
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИма го тоя момент, но все пак има и нахални колоездачи все пак.Иначе в град, като в София, ако пътуваш до работа и обратно с кола е доста сложно, аз съм с метро, слава богуAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колоездачите нямат място на осевата линия или движейки се на зигзаг между пъплещите в два реда автомобили в задръстване. Още повече че именно те са най-потърпевшите от идиотията с пуснатите в светлите часове на деня светлиниAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКолоездачите нямат място на осевата линия или движейки се на зигзаг между пъплещите в два реда автомобили в задръстване.
and... let the fight beginAlfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИ защо нямат място между пъплещите коли по светофарите?
Дразнят ли?
На мен не ми пречат.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеСпоред закона само...
На мен не ми пречат.
Световни тенденции...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИ защо нямат място между пъплещите коли по светофарите?
Дразнят ли?
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеСпоред закона ясно, но тепърва ще стават все повече и ще се провират все повече. Алтернативата е и те да са в кола и да си стотина метра по-назад в опашката.
Световни тенденции...Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеМотористите още по-малко!
and... let the fight begin
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКолоездачите нямат място на осевата линия или движейки се на зигзаг между пъплещите в два реда автомобили в задръстване. Още повече че именно те са най-потърпевшите от идиотията с пуснатите в светлите часове на деня светлиниAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение.....
Не знам за световните тенденции но миналата зима при -20 някак бяха поизчезналиПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНямат място, но понякога се налага да изпреварвам с колелото някой едва движещ се тролей, на местата където са почти спрели поради пресичане на линиите - ако го чакам ще задръстя движението още повече.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Отдавна е ясно,че баничарки,мотористи,велосипедисти,"пришълци" в голям град и блондинки са със специален режим на движение“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Това мислене - на мене нема ми се случи... личи и на 2 крака и на 2 колела и на 4.
Глупостите дето съм ги виждал и от тия участници в движението могат да съставят средно дебел роман... ама то да са само те.
Докато не започнем да се съобразяваме с другите като цяло и не започнем да мислим малко по-отговорно, така ще е.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Основно са те
Бакшишите и киселите гъзета са в категория безсмъртни.
И тези типажи са "живи",защото
органите на КАТ не си вършат работата.
Поради тази причина,винаги си имам едно наум“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment