Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
Lexus IS200
-
на мен във фитнес ми откраднаха веднъж телефон, на малката лежанка за преса го оставих до крака на лежанката (как се казва този уред всъщност не съм знаел никога), да не ми изпадне от джоба, забравих го там за 10 минути и като се върнах го нямаше... залата беше голяма и без камери, имаше вътре поне 10-15 души и общо взето така и не се разбра кой го е откраднал... тогава бях и по-малък (16) и не занимавах да отварят багажи и чанти на хора, че да не си изям боя... разпитаха наляво надясно ама ... ни чул ни видял
та така... ако си невнимателен към вещите си - изчезват
сложи такива кутии за хартия, които се заключват и ти е решен проблема, даже не разбирам какво толкова го мислиш...Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:23.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКолега, какво става, има ли някакво развитие с проблема - на тази пищна дама, дано да и се е наместила сачмата.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеили вече може да няма място вкъщи къде да складира тоалетната хартияAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНяма развитие ... не е идвала '' гювендията '' крадлива
Аз я дебна ...Полицаите си имат и те форум, защо не пуснеш там подобна тема?
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от layz Покажи съобщениеКолега като дойде в залата сложи едно апетитно голямо руло хартия , така изкушаващо за крадене и го натъркай със стъклофазерна лента която се използва в строителството. Обаче трябва да е сама за да не пострадат невинни
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеФнимафай!!!
Като влезе да си Обърше дупето с тази хартия, после може да подаде сигнал за проверка от ХЕИ, примерно.... не знам за фитнес зала контролните органи
Да не те замеря с твоите камъни по твоята глава"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment