Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крадла !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеЗащо вдигаш пара...???
Въпрос на моя лична преценка е какво и как да коментирам.
Дали е клише и дали е изтъркано не е важно, важното е че на място съм го използвала.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:02 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСлед този въпрос се обезмисля диалога ми с теб.
Изразявам мнението си.
В БГ сме царе на очернянето.
Ти утре ще отидеш при някой колега да му споделиш, че смяташ, че жена му кръшка."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Сложи охранителни камери, както си трябва с поставена на видно място уведомителна бележка за това и обясни на клиентките си, че е за тяхна сигурност. Можеш да подметнеш, че го правиш защото има изчезнали неща. Нормалните хора ще са по-спокойни, а тая може и сама да се откаже от посещенията си.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Колеги , не мога да сложа камера в тоалетната ...
Съблекалнята е отделна , там им седят чантите . Тя краде тоалетната хартия , след като си върне ключа за съблекалнята и влезе с чантата с дрехи в тоалетната . Дори и да има камера в съблекалнята , тя не прави нищо нередно там . Просто след като свърши тренировка , преоблече се и върне ключа за шкафчето от съблекалнята , минава през тоалетната ... бута в чантата и изчезва .
Аз нямам никакви съмнения , че е тя . Та последния път бяхме само аз и тя в сградата ... да не съм малоумен145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКолеги , не мога да сложа камера в тоалетната ...
Съблекалнята е отделна , там им седят чантите . Тя краде тоалетната хартия , след като си върне ключа за съблекалнята и влезе с чантата с дрехи в тоалетната . Дори и да има камера в съблекалнята , тя не прави нищо нередно там . Просто след като свърши тренировка , преоблече се и върне ключа за шкафчето от съблекалнята , минава през тоалетната ... бута в чантата и изчезва .
Аз нямам никакви съмнения , че е тя . Та последния път бяхме само аз и тя в сградата ... да не съм малоумен
И после ходи да намериш мъжа и, и поговори малко с него да и тегли един бой.
Това е опасно поведение, кенефът без хартия е като бомба със закъснител."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Слагай смело камери по тоалетните и съблекалните......ако искаш да те съдят де.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Няма да ме бутне като ми краде хартията . Въпроса е принципен . На теб приятно ли ще ти е някой да ти идва у вас и да те прави на глупак ? Същевременно да ти се налага постоянно да го следиш да не открадне нещо , пък и да трябва да се държиш добре с него ?
П.П.
Камери в тоалетна , съблекалня , баня ... никакъв шанс .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение...
П.П.
Камери в тоалетна , съблекалня , баня ... никакъв шанс .
Пробвай като е тя там, да влизаш в тоалетната малко преди да си тръгне госпожата и да заменяш топчето тоалетна хартия с привършващо такова. След това си слагай пак цяло.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеИзобщо нямах предвид камери в тоалетната и съблекалните. Това наистина е идиотско и извратено!
Пробвай като е тя там, да влизаш в тоалетната малко преди да си тръгне госпожата и да заменяш топчето тоалетна хартия с привършващо такова. След това си слагай пак цяло.
Може да излезе от кенефа и да каже: "свърши тоалетната хартия""Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДзифтар.
Може да излезе от кенефа и да каже: "свърши тоалетната хартия"
Сериозно ... единия път дори го скрих преди да си тръгне ... нямах нерви просто . Но като имам повече работа , не мога да вървя по нея да я гоняТя взима всичко ... ако ще да има хартия за едно бърсане го краде ...
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСигурен съм , че няма да помогне без доказателство . Много е ... странна . Груба , заядлива и устата ... нормалния разговор едва ли ще свърши работа в случая .
Ше има ефект.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение... Дайте съвет какво да я правя тая ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеВеднага - прежалваш хартията. Не си търси белята за една тоалетна хартия, че щом е дознател, да не ти намерят от белия прашец в залата.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment