Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Ама ти откъде знаеш, че тя е крадла бе човек?
    След този въпрос се обезмисля диалога ми с теб.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
      Защо вдигаш пара...???
      Въпрос на моя лична преценка е какво и как да коментирам.
      Дали е клише и дали е изтъркано не е важно, важното е че на място съм го използвала.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      След този въпрос се обезмисля диалога ми с теб.
      Е, аз не водя диалог с теб.
      Изразявам мнението си.
      В БГ сме царе на очернянето.
      Ти утре ще отидеш при някой колега да му споделиш, че смяташ, че жена му кръшка.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Сложи охранителни камери, както си трябва с поставена на видно място уведомителна бележка за това и обясни на клиентките си, че е за тяхна сигурност. Можеш да подметнеш, че го правиш защото има изчезнали неща. Нормалните хора ще са по-спокойни, а тая може и сама да се откаже от посещенията си.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Колеги , не мога да сложа камера в тоалетната ...
          Съблекалнята е отделна , там им седят чантите . Тя краде тоалетната хартия , след като си върне ключа за съблекалнята и влезе с чантата с дрехи в тоалетната . Дори и да има камера в съблекалнята , тя не прави нищо нередно там . Просто след като свърши тренировка , преоблече се и върне ключа за шкафчето от съблекалнята , минава през тоалетната ... бута в чантата и изчезва .
          Аз нямам никакви съмнения , че е тя . Та последния път бяхме само аз и тя в сградата ... да не съм малоумен
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Колеги , не мога да сложа камера в тоалетната ...
            Съблекалнята е отделна , там им седят чантите . Тя краде тоалетната хартия , след като си върне ключа за съблекалнята и влезе с чантата с дрехи в тоалетната . Дори и да има камера в съблекалнята , тя не прави нищо нередно там . Просто след като свърши тренировка , преоблече се и върне ключа за шкафчето от съблекалнята , минава през тоалетната ... бута в чантата и изчезва .
            Аз нямам никакви съмнения , че е тя . Та последния път бяхме само аз и тя в сградата ... да не съм малоумен
            Е, тогава просто заключи хартията
            И после ходи да намериш мъжа и, и поговори малко с него да и тегли един бой.
            Това е опасно поведение, кенефът без хартия е като бомба със закъснител.
            К.М.

Comment

Слагай смело камери по тоалетните и съблекалните......ако искаш да те съдят де.....
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Няма да ме бутне като ми краде хартията . Въпроса е принципен . На теб приятно ли ще ти е някой да ти идва у вас и да те прави на глупак ? Същевременно да ти се налага постоянно да го следиш да не открадне нещо , пък и да трябва да се държиш добре с него ?

П.П.
                Камери в тоалетна , съблекалня , баня ... никакъв шанс .
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

...

П.П.
                  Камери в тоалетна , съблекалня , баня ... никакъв шанс .
                  Изобщо нямах предвид камери в тоалетната и съблекалните. Това наистина е идиотско и извратено!
                  Пробвай като е тя там, да влизаш в тоалетната малко преди да си тръгне госпожата и да заменяш топчето тоалетна хартия с привършващо такова. След това си слагай пак цяло.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Изобщо нямах предвид камери в тоалетната и съблекалните. Това наистина е идиотско и извратено!
                    Пробвай като е тя там, да влизаш в тоалетната малко преди да си тръгне госпожата и да заменяш топчето тоалетна хартия с привършващо такова. След това си слагай пак цяло.
                    Дзифтар.
                    Може да излезе от кенефа и да каже: "свърши тоалетната хартия"
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Дзифтар.
                      Може да излезе от кенефа и да каже: "свърши тоалетната хартия"
                      Или '' за теб нЕма ''
                      Сериозно ... единия път дори го скрих преди да си тръгне ... нямах нерви просто . Но като имам повече работа , не мога да вървя по нея да я гоня Тя взима всичко ... ако ще да има хартия за едно бърсане го краде ...
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Сигурен съм , че няма да помогне без доказателство . Много е ... странна . Груба , заядлива и устата ... нормалния разговор едва ли ще свърши работа в случая .
                        Просто сложи една табелка в кенефа- "Не кради тоалетната хартия!!!"

Ше има ефект.
                        Lexus IS200

Comment

Сложи голямо огледало и лепенка 'БигБрадър' в тоалетната
                          sigpic

Comment

Може да и вкараш малко прах от стъклена вата във вътрешните намотки на някое подхвърлено топче - като си го ползва в къщи да усети ефекта.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

... Дайте съвет какво да я правя тая ...
                              Веднага - прежалваш хартията. Не си търси белята за една тоалетна хартия, че щом е дознател, да не ти намерят от белия прашец в залата.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                                Веднага - прежалваш хартията. Не си търси белята за една тоалетна хартия, че щом е дознател, да не ти намерят от белия прашец в залата.
                                Е тя тая на това разчита според мен - че за една тоалетна хартия никой няма да я закача . Да , обаче тази преди е била колежка на моя близка , и е откраднала телефона и ... да чакам да ми обере клиентите ли ?
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X