Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадла !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Това по кой закон?
    Ти сега отново ли искаш да повторим цялата тема?

Дъвкахме го вече това законодателство.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
      Много евтини филми гледаш човече.Кви главорези те гонят незнам. Тая пача е обикновена дознателка , а аз какъв съм нема да ти обяснявам от мен да мине.
      Аз лично мога да те запозная с две момченца на инжекции които за по 20 кинта ще извадят матката на случайна жена на улицата.
      Предполагам не си доведения брат на Жоро Илиев/щото ако беше.../.Също така се надявам познанията ти относно действителността в България да не се дължат на факта че живееш в камерата на Майкъл Джексън!
      Има много гладни и зависими хора,така че джипка с трима-четирима откачалки е нещо нормално.
      А какво може да ти съчини една проста дознателка...ти е бедна фантазията.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Аз ся не можах да разбера следното -
        Влизам в технополис и крада една батерия от 9 волта - заснимат ме, фащат ме и ям хурката - предполагам никой не вижда проблем че ме заснимат, че тва не е доказателство и че увонват престижа и великото ми достойнство......
        Същото и с кенефа - никой няма да ползва кадри как тая дриска, а само как си мушва тоал папира в чантата.......
        Не мога да разбера......
        А тва че била неква и можела да прати некви вече не звучи много сериозно, всеки вече може да прати некви ако се навие, тя също го знае......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ти може и да си достатъчно честен да не показваш как пишка, обаче ако тя разбере че има камера ще си имаш неприятности.Преди време работех в един хотел и понеже имаше кражби от стаите/даже и сейф от стаята изнесоха/ шефовете решиха да сложат камери по етажите да се наблюдават коридорите.Обаче се оказа че това може да компроментира кой с кого се прибира в стаята и се наложи да ги махнат.Единствено във фоайетата и пред асансьорите можеше.

Стига глупости, трябва или да я уличи по безспорен начин, което ми се струва трудно, или да вложи малко пари в едни заключващи се паперници, което ми се струва най-разумното.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:51.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• ---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:37.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Вьпросната "дама" плаща ли си за да ползва залата?Ако да - не е ли по вече от ролка хартия?
              Тая хартия там, част от интериорьт ли е, или е консуматив?
              По закон трябва да осигурите тоалетна, за хартия .... не се споменава. След като е проблем - не осигурявайте Вие, ще се научат да си носят.
              Интересна гледна точка, не знам как съм пропуснал да разгледам нещата в тази посока.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Аз лично мога да те запозная с две момченца на инжекции които за по 20 кинта ще извадят матката на случайна жена на улицата.
                Предполагам не си доведения брат на Жоро Илиев/щото ако беше.../.Също така се надявам познанията ти относно действителността в България да не се дължат на факта че живееш в камерата на Майкъл Джексън!
                Има много гладни и зависими хора,така че джипка с трима-четирима откачалки е нещо нормално.
                А какво може да ти съчини една проста дознателка...ти е бедна фантазията.
                Пич гарантирам ти , че фантазията ми е много по-богата от тая на дознателката , а и от твоята със сигурност.За дрогирани мухльовци дето щели да правят някъква операция на улицата не ми говори , още по-малко пък плаши.Такива лайнари си ги гледам професионално всеки ден и мога да ти кажа , че са в състояние да уплашат само
                хора които са си уплашени по правило.Те са едни обикновенни първосигнални идиоти с реакции на кучето на Павлов /ако си чувал за него/.В момента в който видят тоягата просто бягат или се насират.Живея си съвсем нормално,познавам тъмната страна на живота защото това ми е работата и отрепките -бандити или милиционери които се мислят , че са нещо повече от обикновенните хора никога не са ме впечатлявали с нищо друго освен с ниското си интелектуално ниво , а то е гаранция , че винаги мога да ги цакам , което правя с най-голямо удоволствие.
                Така , че моля без смешни напъни и сънища от детските филми.
                Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Пич гарантирам ти , че фантазията ми е много по-богата от тая на дознателката , а и от твоята със сигурност.За дрогирани мухльовци дето щели да правят някъква операция на улицата не ми говори , още по-малко пък плаши.Такива лайнари си ги гледам професионално всеки ден и мога да ти кажа , че са в състояние да уплашат само
                  хора които са си уплашени по правило.Те са едни обикновенни първосигнални идиоти с реакции на кучето на Павлов /ако си чувал за него/.В момента в който видят тоягата просто бягат или се насират.Живея си съвсем нормално,познавам тъмната страна на живота защото това ми е работата и отрепките -бандити или милиционери които се мислят , че са нещо повече от обикновенните хора никога не са ме впечатлявали с нищо друго освен с ниското си интелектуално ниво , а то е гаранция , че винаги мога да ги цакам , което правя с най-голямо удоволствие.
                  Нали знаеш, че те първо бият и после питат? Така, че до мерене на интелектуални пишки изобщо няма да се стигне.
                  Lexus IS200

Comment

Жоро, случая отстрани погледнат е наивен, но всъщност си е деликатен, защото е свързан с бизнеса на колегата и трябва да се разреши по възможно най-елегантния начин, като се има впредвид шанталогията на тази жена.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• alfageorgi,прости невежеството ми.Не те прецених.
                      Но за Бога,къде видя да те плаша?
                      И още един въпрос: ако ТИ си от тъмната страна...как "по дяволите" пишеш в този младежки форум за колички.
                      Още веднъж..прости операционните глупости които съм писал по-горе.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Най-добре би било някоя колежка от форума да даде своята тежка дума по случая - забелязах, че само Лейчерито изрази мнение, което си заслужава внимание.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Нека силата бъде с нас, джедаи.
                          Тъмната страна е тук.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Нека силата бъде с нас, джедаи.
                            Тъмната страна е тук.
                            И ти си един джедай...... Не казвай на никой
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Вьпросната "дама" плаща ли си за да ползва залата?Ако да - не е ли по вече от ролка хартия?
                              Тая хартия там, част от интериорьт ли е, или е консуматив?
                              По закон трябва да осигурите тоалетна, за хартия .... не се споменава. След като е проблем - не осигурявайте Вие, ще се научат да си носят.
                              След като си е платила 3 лв. съм длъжен сигурно и челна стойка да правя като дойде ? Защо трябва останалите дами да страдат заради нея ? Нека си говорим сериозно ... аз не съм умрял за нея , за да и козирувам . Въпроса е , че един изгонен клиент може да попречи с приказки на много други . Смятам , че условията които предлагам са доста добри , за да давам и подаръци . Пък и както казах в началото , не е проблема в хартията , а в това , че аз не съм пазач
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

• А варианта с огромен весел надпис на входа? Например - "Мили Дами, тоалетната хартия е за да си бършете задниците, а не да се мумифицирате!!!" Аз така бих направил, поне да е фън
                                http://hopenhagen.org/

Comment

Working...
                                X