If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета не умувайте излишно, камерата се води в населено място, и поради това глобата е 600лв, до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, сметнете си сами. .
Момчета не умувайте излишно, камерата се води в населено място, и поради това глобата е 600лв, до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, сметнете си сами. .
И защо да е излишно ?
Кое точно я "води" в населено място ?
А и ти май хич не четеш, защото в другата тема вече ти казах че е глобата за в населено място започва от 350 за превишаване над 50 / а не до /, а не от 400 ... сега смятай ти да видим какви сметки ще изкараш
Те катаджиите дойдоха в къщи и няма не искаш .... Казаха разписвай тука и това е ... ПЪк и аз се надявах да се води извън населено място , но уви Пък там какво населено има ?
Е то вече на всеки е ясно, че с криене не става, ако не във вас щяха да те сгащят на излизане някоя сутрин, но така е, ако повярваш, че правилната мярка е да се криеш и не приемаш писмото, те намират и ти го дават, само че тогава вече дължиш цялата сума. Гадното е, че макар при допустима скорост от 90 км, се води населено място, ако е след табела за населено място.
И защо да е излишно ?
Кое точно я "води" в населено място ?
А и ти май хич не четеш, защото в другата тема вече ти казах че е глобата за в населено място започва от 350 за превишаване над 50 / а не до /, а не от 400 ... сега смятай ти да видим какви сметки ще изкараш
Ами ти като един голям разбиратор ми кажи от къде са си измислили в КАТ 600лв бе Жорко? Аман от "умници", бургазлията казва, че са му нашили 600 лв глоба за превишаване на скороста в градски условия, а ти продължаваш да твърдиш, че тия в КАТ не знаят къде се намират.
Жорко пак ти повтарям, не си наясно със закона и фактическите обстоятелства, не подвеждай с невежите си теореми.
Е то вече на всеки е ясно, че с криене не става, ако не във вас щяха да те сгащят на излизане някоя сутрин, но така е, ако повярваш, че правилната мярка е да се криеш и не приемаш писмото, те намират и ти го дават, само че тогава вече дължиш цялата сума. Гадното е, че макар при допустима скорост от 90 км, се води населено място, ако е след табела за населено място.
Катастрофите в България са 2,5 пъти по-смъртоносни от тези в Европа
Войната на пътищата в България взема 2,5 пъти повече жертви в сравнение с други европейски страни, сочи доклад на Световната здравна организация, цитиран от БТА.
По официални данни на МВР за инцидентите по пътищата на страната през 2012 г. жертвите на катастрофи у нас са близо 600. Според статистиката между 2000 г. и 2010 г. по пътищата на страната живота си са загубили 10 627 българи, а близо 100 000 са били сериозно ранени, като част от тях са останали с трайни увреждания за цял живот, предаде Новини.бг.
Между 2009 г. и 2012 г. са били спасени 1135 човешки живота, изтъква в статистиката си КАТ. Независимо от регистрирания спад на жертвите броят на загиналите при пътни произшествия в България е 102 на 1 000 000 души население, което е между два и три пъти по-високо съотношение в сравнение с държави като Англия, Холандия, Швеция, се отбелязва в доклада на СЗО.
През миналата година в България са регистрирани 6 714 тежки пътнотранспортни инцидента, при които са били ранени 8 191 души.
Ами ти като един голям разбиратор ми кажи от къде са си измислили в КАТ 600лв бе Жорко? Аман от умници, бургазлията казва, че са му нашили 600 лв глоба за превишаване на скороста в градски условия, а ти продължаваш да твърдиш, че тия в КАТ не знаят къде се намират.
Жорко пак ти повтарям, не си наясно със закона и фактическите обстоятелства, не подвеждай с невежите си теореми.
Първо не ми дръж такъв тон все едно сме на пазара и не ми приписвай мнения, които не съм изказвал, нали
- на снимката пише превишение 166/редакция- това е скоростта, ограничението е 90/, сметката е 350 за превишение над 50 км и по 50 лв. за всеки 5 км над отгоре - 350+/ 5х50/ = 600.
Що се касае за това дали е в града или не, аз си имам своите съображения, предполагам и ти имаш твои... но сигурно това е без значение за автора...
Не се лигави, ако ще казваш нещо, поне да е по същество...
Ми какво да ти кажа, изобщо ми е на онаЯ раУта, нарушителите да си плащат глобите, а на съветниците как да мине метър някой нарушител ще се въздържа да казвам каквото и да е, че съм пиперлив.
Камерите по магистралите са най-големия кур капан. Нали има ограда и мантинела, каква разлика има дали минава през населено място или не? Бодвайте по един анти-радар и си карайте, аз си ползвам телефона за тая работа.
Камерите по магистралите са най-големия кур капан. Нали има ограда и мантинела, каква разлика има дали минава през населено място или не? Бодвайте по един анти-радар и си карайте, аз си ползвам телефона за тая работа.
Оградата и мантинелата няма да попречат на празната ти тиква да се натресе в някой с 200.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment