Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво става ако ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета не умувайте излишно, камерата се води в населено място, и поради това глобата е 600лв, до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, сметнете си сами. .

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Момчета не умувайте излишно, камерата се води в населено място, и поради това глобата е 600лв, до 50км/ч над ограничението е 400лв, на всеки следващи 5км/ч + 50лв, сметнете си сами. .
      И защо да е излишно ?
      Кое точно я "води" в населено място ?
      А и ти май хич не четеш, защото в другата тема вече ти казах че е глобата за в населено място започва от 350 за превишаване над 50 / а не до /, а не от 400 ... сега смятай ти да видим какви сметки ще изкараш

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
        Те катаджиите дойдоха в къщи и няма не искаш .... Казаха разписвай тука и това е ... ПЪк и аз се надявах да се води извън населено място , но уви Пък там какво населено има ?
        Е то вече на всеки е ясно, че с криене не става, ако не във вас щяха да те сгащят на излизане някоя сутрин, но така е, ако повярваш, че правилната мярка е да се криеш и не приемаш писмото, те намират и ти го дават, само че тогава вече дължиш цялата сума. Гадното е, че макар при допустима скорост от 90 км, се води населено място, ако е след табела за населено място.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
          И защо да е излишно ?
          Кое точно я "води" в населено място ?
          А и ти май хич не четеш, защото в другата тема вече ти казах че е глобата за в населено място започва от 350 за превишаване над 50 / а не до /, а не от 400 ... сега смятай ти да видим какви сметки ще изкараш
          Ами ти като един голям разбиратор ми кажи от къде са си измислили в КАТ 600лв бе Жорко? Аман от "умници", бургазлията казва, че са му нашили 600 лв глоба за превишаване на скороста в градски условия, а ти продължаваш да твърдиш, че тия в КАТ не знаят къде се намират.
          Жорко пак ти повтарям, не си наясно със закона и фактическите обстоятелства, не подвеждай с невежите си теореми.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 18:59.

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
            Е то вече на всеки е ясно, че с криене не става, ако не във вас щяха да те сгащят на излизане някоя сутрин, но така е, ако повярваш, че правилната мярка е да се криеш и не приемаш писмото, те намират и ти го дават, само че тогава вече дължиш цялата сума. Гадното е, че макар при допустима скорост от 90 км, се води населено място, ако е след табела за населено място.
            Сега по-малко ли дължи ?

Comment

Катастрофите в България са 2,5 пъти по-смъртоносни от тези в Европа

Войната на пътищата в България взема 2,5 пъти повече жертви в сравнение с други европейски страни, сочи доклад на Световната здравна организация, цитиран от БТА.

По официални данни на МВР за инцидентите по пътищата на страната през 2012 г. жертвите на катастрофи у нас са близо 600. Според статистиката между 2000 г. и 2010 г. по пътищата на страната живота си са загубили 10 627 българи, а близо 100 000 са били сериозно ранени, като част от тях са останали с трайни увреждания за цял живот, предаде Новини.бг.

Между 2009 г. и 2012 г. са били спасени 1135 човешки живота, изтъква в статистиката си КАТ. Независимо от регистрирания спад на жертвите броят на загиналите при пътни произшествия в България е 102 на 1 000 000 души население, което е между два и три пъти по-високо съотношение в сравнение с държави като Англия, Холандия, Швеция, се отбелязва в доклада на СЗО.

През миналата година в България са регистрирани 6 714 тежки пътнотранспортни инцидента, при които са били ранени 8 191 души.

http://novinar.bg/news/katastrofite-..._NDIyMjs5.html

Май обърках темата, нищо, сефте.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Ами ти като един голям разбиратор ми кажи от къде са си измислили в КАТ 600лв бе Жорко? Аман от умници, бургазлията казва, че са му нашили 600 лв глоба за превишаване на скороста в градски условия, а ти продължаваш да твърдиш, че тия в КАТ не знаят къде се намират.
                Жорко пак ти повтарям, не си наясно със закона и фактическите обстоятелства, не подвеждай с невежите си теореми.
                Първо не ми дръж такъв тон все едно сме на пазара и не ми приписвай мнения, които не съм изказвал, нали
                - на снимката пише превишение 166/редакция- това е скоростта, ограничението е 90/, сметката е 350 за превишение над 50 км и по 50 лв. за всеки 5 км над отгоре - 350+/ 5х50/ = 600.
                Що се касае за това дали е в града или не, аз си имам своите съображения, предполагам и ти имаш твои... но сигурно това е без значение за автора...
                Last edited by jorko; d.m.y г., 19:01.

Comment

Жорко не се превъзбуждай, в София сте безсмъртни...

Comment

Жорко не се превъзбуждай, в София сте безсмъртни...
                    Не се лигави, ако ще казваш нещо, поне да е по същество...

Comment

Не се лигави, ако ще казваш нещо, поне да е по същество...
                      Ми какво да ти кажа, изобщо ми е на онаЯ раУта, нарушителите да си плащат глобите, а на съветниците как да мине метър някой нарушител ще се въздържа да казвам каквото и да е, че съм пиперлив.

Comment

Камерите по магистралите са най-големия кур капан. Нали има ограда и мантинела, каква разлика има дали минава през населено място или не? Бодвайте по един анти-радар и си карайте, аз си ползвам телефона за тая работа.

Comment

а на съветниците как да мине метър някой нарушител ще се въздържа да казвам каквото и да е, че съм пиперлив.
                          Обичам подправките, обаче аз не съветвам автора да мине метър, доста тясно гледаш на нещата

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Камерите по магистралите са най-големия кур капан. Нали има ограда и мантинела, каква разлика има дали минава през населено място или не? Бодвайте по един анти-радар и си карайте, аз си ползвам телефона за тая работа.
                            Оградата и мантинелата няма да попречат на празната ти тиква да се натресе в някой с 200.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Ти по цялата магистрала може да се натресеш в някой, не само там ,където има камери...

Comment

Сега по-малко ли дължи ?
                                На който му е на главата, той си знае какво дължи, просто си има разни срокове, в които дължимото е по-малко, но само ако се спазят.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X