Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А, Фреди е друга бира, както имаше един лаф от филма "Коса"-на въпрос към един от георите-дали е хомосексуалист, той отговори:
    Не бих изритал Мик Джагър от кревата си, но не съм хомо..
    Остави десния популизъм, у нас такъв няма реално, имаме ляв, всъщност в момента светът е масово е улево, което не води до нищо добре, но нещата се сменят, ке се оправим.
    Last edited by fred; d.m.y г., 21:00.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      А, Фреди е друга бира, както имаше един лаф от филма "Коса"-на въпрос към един от георите-дали е хомосексуалист, той отговори:
      Остави десния популизъм, у нас такъв няма реално, имаме ляв, всъщност в момента светът е масово е улево, което не води до нищо добре, но нещата се сменят, ке се оправим.
      Къде лявото не води до добро в скандинавските страни ли?
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Ако нямаха залежите от петрол нали се сещаш къде щяха да са сега..
        Lexus IS200

Comment

• ---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:05.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Къде сте тръгнали да завивате на ляво или дясно...я карайте направо вижте ББ какви магистрали направи...малко са скъпи за излят асфалт на построен километър....ама какво ви дреме...има още много да плащаме, и не само асфалт.....
            Тая дума "Демокрация"...хич не я уважавам, в България от така наречената демокрация се възползват шепа криминални типое.......за народа тя просто незначи нищо!
            п.п.....а бе тоя Путин е интересна личност, зайнтригува ме....тябва да го приобщим в задният двор....да го накиснем у блатото....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А, Фреди е друга бира, както имаше един лаф от филма "Коса"-на въпрос към един от георите-дали е хомосексуалист, той отговори:
              Какъв демократ си бе,пълен кумунист рецивидис си като чета ко си писал,давам бас че си и разведенмного си зле.И си смени аватара ,все пак 500 години са ви клатили заради такива национални предатели като тебе,кармазъто щи ходи повече.

---------- Post added at 06:22 ---------- Previous post was at 06:19 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Бан за тоя изтърсак - етровски.
              Ако се напие, туко виж прочетем подобна информация и за него.
              Пияна рускиня кара в насрещното на магистрала Хемус:
              http://bulgaria.actualno.com/Pijana-...ws_428547.html
              Не съм като тебе алкохолик не пия,злобата ти край няма ,вразоми се ще получиш някой удар дятканякаде бях писал че си фашист и това е верно

---------- Post added at 06:33 ---------- Previous post was at 06:22 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Пациенте, за това си прав! И ти си живият пример за това. Ако ти имаше същото поведение в турски, гръцки, руски или какъвто и да е по националност друг форум, до сега не само щеше да си с вековен бан, а някои щяха да положат усилия да те намерят от коя клоака пишеш и да ти натрошат кокалите.
              Между другото пич, съчувствам ти, знам колко лайняна е твоята родина щом те е принудила да живееш в България.
              Що се однася до тебе цялата ви държавка е като такива подлизурковци като тебе,само чакаш някой да драсне против мене и веднага се прикрепяш към него,това означава че нямаш собствено мнение и че си абсолютен аутсайдер който се е здухал от обществото,чудиш се как да забогатееш и как да живееш по добре ,но няма да стане защото си толкова злобно шиле че и на пътя да те срещна съм сигурен че ще те подмина.Знаиш ли нещо ще ти кажа,храчката в устата ми е по стоиностна от тебе.А що се однася до бабаетлъкати не се занимавай с мене на светлини години си назаде,не си попаднал на точното място,опознай хората щото за простотията която си написал някога от някой не от мене естествено щото си мишка за мене ще издеш някой сапс две думи виж ми пръста

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:33 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Къде сте тръгнали да завивате на ляво или дясно...я карайте направо вижте ББ какви магистрали направи...малко са скъпи за излят асфалт на построен километър....ама какво ви дреме...има още много да плащаме, и не само асфалт.....
              Тая дума "Демокрация"...хич не я уважавам, в България от така наречената демокрация се възползват шепа криминални типое.......за народа тя просто незначи нищо!
              п.п.....а бе тоя Путин е интересна личност, зайнтригува ме....тябва да го приобщим в задният двор....да го накиснем у блатото....
              Слушай бе дятка,някой като си мери нещо ти де влизаш,глеи да не ти лезне нещо на тебе у задния двор,и земи научи кво значи демокрация че го одарихте хептен прес просотоИ един пръст за тебе може ти затвори устата навеки
              Last edited by etrovskii; d.m.y г., 06:47.
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                Какъв демократ си бе,пълен кумунист рецивидис си като чета ко си писал,давам бас че си и разведенмного си зле.И си смени аватара ,все пак 500 години са ви клатили заради такива национални предатели като тебе,кармазъто щи ходи повече.

Не съм като тебе алкохолик не пия,злобата ти край няма ,вразоми се ще получиш някой удар дятканякаде бях писал че си фашист и това е верно

Що се однася до тебе цялата ви държавка е като такива подлизурковци като тебе,само чакаш някой да драсне против мене и веднага се прикрепяш към него,това означава че нямаш собствено мнение и че си абсолютен аутсайдер който се е здухал от обществото,чудиш се как да забогатееш и как да живееш по добре ,но няма да стане защото си толкова злобно шиле че и на пътя да те срещна съм сигурен че ще те подмина.Знаиш ли нещо ще ти кажа,храчката в устата ми е по стоиностна от тебе.А що се однася до бабаетлъкати не се занимавай с мене на светлини години си назаде,не си попаднал на точното място,опознай хората щото за простотията която си написал някога от някой не от мене естествено щото си мишка за мене ще издеш някой сапс две думи виж ми пръста

Слушай бе дятка,някой като си мери нещо ти де влизаш,глеи да не ти лезне нещо на тебе у задния двор,и земи научи кво значи демокрация че го одарихте хептен прес просотоИ един пръст за тебе може ти затвори устата навеки

Молодец! Обаче лекарствата ти се отразяват на писането....успокой се, обърши лигите от устата си и клавиатурата и дай отначало. А по-добре да изчакаш да мине визитацията, думите на доктора може да те успокоят.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Путин,виж какво ще ти каже дядо...за да премериш нещо, трябва да можеш да го изправиш.....дядо още кърти мивки, ако ме разбираш.....при теб незнам как е положението ....доста прекрита лимонка си....лавираш от диапазона м/у 16 и 80 годишните с ярко видими именения...
                  Макарр, че имаш некви отклонения, както забелязаха колегите и скрити комплекси за мен си оставаш интересен)....избягвай да обиждаш голяма слабост е това в един спор....
                  А за блатто съм напълно прав....тъй като сега прожождаш в тоя форум или пък си отлъчен от стадото по някакъв повод и си се прекрил зад стените на Кремъл е хубаво да посетиш темата за девствениците в раздела наречен блато......за да получим малко по реална представа за твоята особа....и да докажеш, че нямаш и други увреждания.....

---------- Post added at 05:03 ---------- Previous post was at 04:56 ----------

Ела и се покажи....казах ти, че трябва да те изкъпем добре....доста си се изцапал....ето ти и темата....да не вземе да се изгубиш там....само гледай да не затънеш
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65268
                  ...това е от мен,повече не мога да ти помогна....
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 08:19.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Суси, сакндинавските страни имат силна социална политика, но що се отнася до държавното устройство и икономиката, те са си десни отвсякъде. СААБ като фалира, Швеция не го национализира, а го остави да затвори.
                    И аз искам силна социална политика в България, но начинът да я постигнем е като направим икономиката силна. От кой ще вземеш пари за майчински и за най-бедните, след като почти целия народ е беден. Хората не могат да си платят тока, ти искаш да се вдигат пенсиите. Държавата това сме ние, а ние нямаме пари за повече данъци в момента.
                    Скандинавците имат, понеже икономиката им е много далеч от социализма и лявото. Не бъркай социалната политика със социализма. Разликата е голяма. Да не говорим, че примерът със скандинавцита е адски неуместен, защото манталитетът там е друг. Тук всеки мисли първо как да прекара другите. Как да крадне парно от съседа и каквото може да изкяри. Там е друго.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Путин,виж какво ще ти каже дядо...за да премериш нещо, трябва да можеш да го изправиш.....дядо още кърти мивки, ако ме разбираш.....при теб незнам как е положението ....доста прекрита лимонка си....лавираш от диапазона м/у 16 и 80 годишните с ярко видими именения...
                      Макарр, че имаш некви отклонения, както забелязаха колегите и скрити комплекси за мен си оставаш интересен)....избягвай да обиждаш голяма слабост е това в един спор....
                      А за блатто съм напълно прав....тъй като сега прожождаш в тоя форум или пък си отлъчен от стадото по някакъв повод и си се прекрил зад стените на Кремъл е хубаво да посетиш темата за девствениците в раздела наречен блато......за да получим малко по реална представа за твоята особа....и да докажеш, че нямаш и други увреждания.....

---------- Post added at 05:03 ---------- Previous post was at 04:56 ----------

Ела и се покажи....казах ти, че трябва да те изкъпем добре....доста си се изцапал....ето ти и темата....да не вземе да се изгубиш там....само гледай да не затънеш
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65268
                      ...това е от мен,повече не мога да ти помогна....
                      аве ти гледаи да не ти вземат двете снимки и ти да не влезнеш в блатото че нещо много измутря

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

А бе ти, че не си в България е ясно! Ама въобще на Земята ли се намираш!?
                        Ма как може така да не оценяваме гениалния Орешарски, аз помня думите на Прасчо-кои сме ние, че да даваме оценки на Олигарски, пърдон, Орешарски..Той пък излезе толкова тъп, че се провали още на първия месец, изнанаде ме..

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение

Етровски, ти може да не пиеш, ама мозъка ти е увреден по рождение-не виждам друга причина да пишеш толкова глупости, а точно заради такива като теб и Русия и България са на това дередже.Българските комунисти са предатели, като руските комунистически подлоги.
                        ПП - не съм разведен, а и жената изглежда супер
                        И като живееш в България се научи да говориш и пишеш, гледам че си като мангал в 1-ви клас, то и руският ти е такъв сигурно........

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Кое е лявото там?А ако визираш например "шведския социализъм" той отдавна е отречен, като модел от шведите.
                        Я ми кажи нещо например за последните леви правителства в ЕС-Испания, Франция и т.н......
                        Last edited by fred; d.m.y г., 22:26.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                          аве ти гледаи да не ти вземат двете снимки и ти да не влезнеш в блатото че нещо много измутря
                          Много се възбуждаш като застанеш зад клавиатурата.....гледам вече стрлеяш....с F2 ли го правиш, или с друг клавиш?.....ако ти се ака момче натисни Shrft....гледам големи ги раждаш........
                          Айде с здраве....не ми се разправя с анимациони герой.....
                          Ну заяц...ну пагади,гледай го тази вечер това филмче...дано те успокой малко.....
                          Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:26.

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Много се възбуждаш като застанеш зад клавиатурата.....гледам вече стрлеяш....с F2 ли го правиш, или с друг клавиш?.....ако ти се ака момче натисни Shrft....гледам големи ги раждаш........
                            Айде с здраве....не ми се разправя с анимациони герой.....
                            Ну заяц...ну пагади,гледай го тази вечер това филмче...дано те успокой малко.....

Comment

• Рязкото затопяне взе поредната си жертва......фаза трета спря да се изразява и мина на картинки...не случайно казах, че си анимационен герой........
                              Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:47.

Comment

Ма как може така да не оценяваме гениалния Орешарски, аз помня думите на Прасчо-кои сме ние, че да даваме оценки на Олигарски, пърдон, Орешарски..Той пък излезе толкова тъп, че се провали още на първия месец, изнанаде ме..

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Етровски, ти може да не пиеш, ама мозъка ти е увреден по рождение-не виждам друга причина да пишеш толкова глупости, а точно заради такива като теб и Русия и България са на това дередже.Българските комунисти са предатели, като руските комунистически подлоги.
                                ПП - не съм разведен, а и жената изглежда супер
                                И като живееш в България се научи да говориш и пишеш, гледам че си като мангал в 1-ви клас, то и руският ти е такъв сигурно........

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Кое е лявото там?А ако визираш например "шведския социализъм" той отдавна е отречен, като модел от шведите.
                                Я ми кажи нещо например за последните леви правителства в ЕС-Испания, Франция и т.н......
                                Нищо не е отричано в Швеция.
                                Има и други скандинавски страни.
                                Франция я провали Саркози с неговата "феноменална" дясна политика.
                                Испания винаги си е била с не добра икономика.
                                Когато една поска на развитие прибира повечко парички от финансовите акули е логично капиталът да иска да я мачка.
                                Сбъркан е целия глобален икономически модел.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X