Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ от лукойл - повече не.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Заради различното налягане на колонките,

Необходими са повече зареждания, за да придобиеш представа за средния разход.
    И ти се изказа та никой не видя...а и аз карам на газ от 3 дена и незнам как да си засичам колата.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Не прочетох до края темата,но ми стана ясно що годе за какво иде реч.Та по този случай искам да вметна,че не зареждам от няколко месеца от Лайно-ойл,че ми се случи да заредя за 30лв. и да не ми изгасне лампата за резервата(за бензззз става дума) а дори стралката не беше на нулата.Толкова не ми се повярва,че се върнах 3км. за да погледна колонката дали е сипал за 30 кинта и уви за толко беше сипал.Такъв цирк не ми се беше случвал до сега.
      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

2 дена карам по провинцията и сипвам Ромпетрол е квото и да си говориме за момента са номер 1 за газ за мене.

Comment

На мене ми се беше случило същото преди около месеец. Заредих на Лукойловете преди Асеновград, и на полегатите склонове в Родопите, на 3-та предавка 60 км/ч ~3000 рпм, натиснат педала на газта почти докрай и колата умираше.... Такова нещо не бях предполагал ,че може да ми се случи. Отделно изминах 100 км по-малко от пробега ми с една бутилка.
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Заредих около 15 литра газ на Лукойл до моста на Захарна фабрика и минах 68км. градско. Не ми се смята, но това е над 21 литра на 100.
            След това заредих около 15 литра газ на ЕКО и минах 97км градско. Каква е тази брутална разлика не мога да разбера. Също така ми изгасна колата един път с газта на Лукойл. Изключих от скорост и светнаха лампите по таблото. Никога не го е правила това. Подобен разход, но не чак толкова висок ми е давала от ОМВ, но това вече мина всякакви граници. По-добре да карам на бензин вместо газта на Лукойл. Освен, че ще върви по-добре може и по-евтино да ми излезе.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Заредих около 15 литра газ на Лукойл до моста на Захарна фабрика и минах 68км. градско. Не ми се смята, но това е над 21 литра на 100.
              След това заредих около 15 литра газ на ЕКО и минах 97км градско. Каква е тази брутална разлика не мога да разбера. Също така ми изгасна колата един път с газта на Лукойл. Изключих от скорост и светнаха лампите по таблото. Никога не го е правила това. Подобен разход, но не чак толкова висок ми е давала от ОМВ, но това вече мина всякакви граници. По-добре да карам на бензин вместо газта на Лукойл. Освен, че ще върви по-добре може и по-евтино да ми излезе.
              Няма шега. Днес отново до Бургас и обратно, скорост 100-110 км/ч с над 200 кг товар в колата, даде разход малко под 9/100 с газ от ромпетрол. И откакто я слагам, вече не ми гасне по светофарите.

Comment

+1, газта им е много хубава, ефтино е, а и не са на много трудно място.

https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll...13.58,,0,-0.37
                Боби, ако ти покажа какво желе има в резервоара на мотора от едно зареждане на бензин на тази бензиностанция, създадоха ми проблеми и разходи които не ти препоръчвам.
                Друже един приятелски съвет, не зареждай на тази бензиностанция.
                Last edited by Доко; d.m.y г., 21:54.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Боби, ако ти покажа какво желе има в резервоара на мотора от едно зареждане на бензин на тази бензиностанция, създадоха ми проблеми и разходи които не ти препоръчвам.
                  Друже един приятелски съвет, не зареждай на тази бензиностанция.
                  Газта им става бе друже
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Газта им става бе друже
                    Не рискувам, предпочитам да карам на 4 цилиндъра.
                    Залагам на Ромпетрол и Лукойл, Шел от време на време, ОМВ-то до Мираж не става, прецакаха се нещо, извън Бургас зареждам също на тези вериги.
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:25.

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                      Веднъж от празна бутилка заредих за 20лв от лукоил. Минах 40км и пак свърши. Какво и колко ми заредиха тогава се чудя и до днес. Вече зареждам на Ромпетрол, но тук се намира на много шибано място.

Comment

Ми що се мъчите с газ бре.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ми що се мъчите с газ бре.
                          А бе да ти кажа честно, голяма мъка ми е като дам 35-36лв за газ до София, не си ли сипиш поне 70-80 кинта бендЗ, не ми го хвали...
                          Другата голяма драма е като напълня бутилката за 26лв и не свършва след 100км в града, не иска и на 150-ия километър, чак като подмине 200км градско, почва да мига резервата, баси тъпнята, и ми става едно мъчно, мъчно.
                          А к'во готЯно ми беше преди, мина-не мина 80-90км в града, и айде двайсетак...
                          Не можем всите да сме гъзари...
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 08:13.

Comment

Заредиха сега на Газпром и доста прилично върви.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Каква мъка ми е братко! Газта ми е спестила скромните 900лв а имам колата с газовата неразборедба от има няма 8 месеца. Винаги мога да цъкна едно бутонче и да се режа до 6400об. на бензин колкото искам, а после да се влача в трафика и да седя в задръстването на цена 1.30лв/литър.
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                А бе да ти кажа честно, голяма мъка ми е като дам 35-36лв за газ до София, не си ли сипиш поне 70-80 кинта бендЗ, не ми го хвали...
                                Другата голяма драма е като напълня бутилката за 26лв и не свършва след 100км в града, не иска и на 150-ия километър, чак като подмине 200км градско, почва да мига резервата, баси тъпнята, и ми става едно мъчно, мъчно.
                                А к'во готЯно ми беше преди, мина-не мина 80-90км в града, и айде двайсетак...
                                Не можем всите да сме гъзари...
                                Ей, комшу....
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X