Първоначално публикувано от b_angelov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газ от лукойл - повече не.
Collapse
X
-
Не прочетох до края темата,но ми стана ясно що годе за какво иде реч.Та по този случай искам да вметна,че не зареждам от няколко месеца от Лайно-ойл,че ми се случи да заредя за 30лв. и да не ми изгасне лампата за резервата(за бензззз става дума) а дори стралката не беше на нулата.Толкова не ми се повярва,че се върнах 3км. за да погледна колонката дали е сипал за 30 кинта и уви за толко беше сипал.Такъв цирк не ми се беше случвал до сега.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
На мене ми се беше случило същото преди около месеец. Заредих на Лукойловете преди Асеновград, и на полегатите склонове в Родопите, на 3-та предавка 60 км/ч ~3000 рпм, натиснат педала на газта почти докрай и колата умираше.... Такова нещо не бях предполагал ,че може да ми се случи. Отделно изминах 100 км по-малко от пробега ми с една бутилка.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Заредих около 15 литра газ на Лукойл до моста на Захарна фабрика и минах 68км. градско. Не ми се смята, но това е над 21 литра на 100.
След това заредих около 15 литра газ на ЕКО и минах 97км градско. Каква е тази брутална разлика не мога да разбера. Също така ми изгасна колата един път с газта на Лукойл. Изключих от скорост и светнаха лампите по таблото. Никога не го е правила това. Подобен разход, но не чак толкова висок ми е давала от ОМВ, но това вече мина всякакви граници. По-добре да карам на бензин вместо газта на Лукойл.Освен, че ще върви по-добре може и по-евтино да ми излезе.
1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеЗаредих около 15 литра газ на Лукойл до моста на Захарна фабрика и минах 68км. градско. Не ми се смята, но това е над 21 литра на 100.
След това заредих около 15 литра газ на ЕКО и минах 97км градско. Каква е тази брутална разлика не мога да разбера. Също така ми изгасна колата един път с газта на Лукойл. Изключих от скорост и светнаха лампите по таблото. Никога не го е правила това. Подобен разход, но не чак толкова висок ми е давала от ОМВ, но това вече мина всякакви граници. По-добре да карам на бензин вместо газта на Лукойл.Освен, че ще върви по-добре може и по-евтино да ми излезе.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение+1, газта им е много хубава, ефтино е, а и не са на много трудно място.
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll...13.58,,0,-0.37
Друже един приятелски съвет, не зареждай на тази бензиностанция.Last edited by Доко; d.m.y г., 21:54.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеБоби, ако ти покажа какво желе има в резервоара на мотора от едно зареждане на бензин на тази бензиностанция, създадоха ми проблеми и разходи които не ти препоръчвам.
Друже един приятелски съвет, не зареждай на тази бензиностанция.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеГазта им става бе друже
Залагам на Ромпетрол и Лукойл, Шел от време на време, ОМВ-то до Мираж не става, прецакаха се нещо, извън Бургас зареждам също на тези вериги.Last edited by Доко; d.m.y г., 22:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеЗаредих около 15 литра газ на Лукойл до моста на Захарна фабрика и минах 68км. градско. Не ми се смята, но това е над 21 литра на 100.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи що се мъчите с газ бре.
Другата голяма драма е като напълня бутилката за 26лв и не свършва след 100км в града, не иска и на 150-ия километър, чак като подмине 200км градско, почва да мига резервата, баси тъпнята, и ми става едно мъчно, мъчно.
А к'во готЯно ми беше преди, мина-не мина 80-90км в града, и айде двайсетак...
Не можем всите да сме гъзари...Last edited by Доко; d.m.y г., 08:13.
Comment
-
Каква мъка ми е братко! Газта ми е спестила скромните 900лв а имам колата с газовата неразборедба от има няма 8 месеца. Винаги мога да цъкна едно бутонче и да се режа до 6400об. на бензин колкото искам, а после да се влача в трафика и да седя в задръстването на цена 1.30лв/литър.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА бе да ти кажа честно, голяма мъка ми е като дам 35-36лв за газ до София, не си ли сипиш поне 70-80 кинта бендЗ, не ми го хвали...
Другата голяма драма е като напълня бутилката за 26лв и не свършва след 100км в града, не иска и на 150-ия километър, чак като подмине 200км градско, почва да мига резервата, баси тъпнята, и ми става едно мъчно, мъчно.
А к'во готЯно ми беше преди, мина-не мина 80-90км в града, и айде двайсетак...
Не можем всите да сме гъзари...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment