Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Ми аре де аре че и аз ожаднех Колко време ще я правиш таз алфа.........................? Кат не карай я тука ще я оправим,в моргата има една 166-ца с ключовете на таблото,само сваляме твоите седалки и броните слагаме на нея и си ти на волана
    абе вие сте ного бързаци бе то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      абе вие сте ного бързаци бе то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум

Виж сега,тука времето е пари ама хората нямат пари и трее се измисли нещо Сега ако аз утре примерно върла верига(пепел ми на езика) ,на сааб смяна на верига е 40 часа работа по фабрични предписания отделно парите за части,има тука сега един същия като моя само че с нарязани седалки(това некоя кучка го е свършила ) махам му седалките,слагам моите и магън момче нема кой да плаща за 40 часа работа,нали са сещаш батко
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

вижте са моята идея що трее са възобнови клубъ - наште малките искам да виждат интересни неща а не мога да го влача нашия по сервизите, където са всичките ми приятели, които могат да му покажат нещо ... първо те там са на работа и са заети и второ въобще не им е до малки щъкачи и питачи ... затуй си помислих ако пак възстановим срещите и почне да идва народ, както аз си спомням, и да си лафим и си водим малките питачи те па да поназвайват ще е супер, щото само едното Италфесто не стига за нищо ... ай кажете ми са убаво ли е туй и нищо лично
        Тоа пъъъъъ....ти луд ли си моооо?
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          не, но ти си мноо зле щот си пиянка

Comment

не, но ти си мноо зле щот си пиянка

Те гърците са сериозни пиянки бате Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс а гръцките вина ич не са в малки шишета

Comment

Те гърците са сериозни пиянки бате Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс а гръцките вина ич не са в малки шишета
              знам ги и са хубави аз ги пия с лед щото после имам главотръс от тех

Comment

знам ги и са хубави аз ги пия с лед щото после имам главотръс от тех

Аз съм по метаксата батко,ама оная с много звезди

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                  Свестните у нас считат за луди,
                  глупецът вредом всеки почита:
                  Византиецо, ти не знаеш какво е Борба....при теб всичко е Ебанеее...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Пият они вода от чешмата, а молим ти съ, не на мен тия....само 17 години съм живял там, знам ги кви пиячи са, колко аз съм дебел негър с раста....

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Свестните у нас считат за луди,
                    глупецът вредом всеки почита:
                    Византиецо, ти не знаеш какво е Борба....при теб всичко е Ебанеее...
                    Ебането му е майката, виж Китай с ебане са станали милиард и кусур....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                      Пият они вода от чешмата, а молим ти съ, не на мен тия....само 17 години съм живял там, знам ги кви пиячи са, колко аз съм дебел негър с раста....

стой до мен и виж как моя ден е съкратен
                      и твоя ангел хранител сега и тук е уволнен!
                      Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:47.

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение

Евалата ...SEX...не на мене тия......изгубил си се в превода....

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

...това го думай на жените....оти им липсв....щом процъфтяваш...))

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

стой до мен и виж как моя ден е съкратен
                        и твоя ангел хранител сега и тук е уволнен!
                        Ае, стига глупости....отваряй вишата лига на Алфа Ромео....или издишаме....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Евалата ...SEX...не на мене тия......изгубил си се в превода....

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

...това го думай на жените....оти им липсв....щом процъфтяваш...))

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Ае, стига глупости....отваряй вишата лига на Алфа Ромео....или издишаме....
                          Бобка, тя е отворена от три седмици само че сега текът настройки - споко, хубавите неща не стават за седмици

Comment

• така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)

Виж първо задвижи алфата,па после другите неща

Comment

• Аре бе.....докъде го докара.......аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....

Comment

Working...
                                X