If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Ми аре де аре че и аз ожаднех Колко време ще я правиш таз алфа.........................? Кат не карай я тука ще я оправим,в моргата има една 166-ца с ключовете на таблото,само сваляме твоите седалки и броните слагаме на нея и си ти на волана
абе вие сте ного бързаци бе то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум
абе вие сте ного бързаци бе то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум
Виж сега,тука времето е пари ама хората нямат пари и трее се измисли нещо Сега ако аз утре примерно върла верига(пепел ми на езика) ,на сааб смяна на верига е 40 часа работа по фабрични предписания отделно парите за части,има тука сега един същия като моя само че с нарязани седалки(това некоя кучка го е свършила ) махам му седалките,слагам моите и магън момче нема кой да плаща за 40 часа работа,нали са сещаш батко
вижте са моята идея що трее са възобнови клубъ - наште малките искам да виждат интересни неща а не мога да го влача нашия по сервизите, където са всичките ми приятели, които могат да му покажат нещо ... първо те там са на работа и са заети и второ въобще не им е до малки щъкачи и питачи ... затуй си помислих ако пак възстановим срещите и почне да идва народ, както аз си спомням, и да си лафим и си водим малките питачи те па да поназвайват ще е супер, щото само едното Италфесто не стига за нищо ... ай кажете ми са убаво ли е туй и нищо лично
Те гърците са сериозни пиянки бате Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс а гръцките вина ич не са в малки шишета
Те гърците са сериозни пиянки бате Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс а гръцките вина ич не са в малки шишета
знам ги и са хубави аз ги пия с лед щото после имам главотръс от тех
Пият они вода от чешмата, а молим ти съ, не на мен тия....само 17 години съм живял там, знам ги кви пиячи са, колко аз съм дебел негър с раста....
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)
така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)
Аре бе.....докъде го докара.......аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....
Comment