Първоначално публикувано от rusiq86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли "Жигулджии" сред наричащите себе си Алфисти,т.е. защо така си подържате Алфите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеОпределено като си с нови гуми, няма да ти измъкне задника от рязко спиране. Преди два дена бях с софето, абе там като животни карате, ужас. Няма толерантност, няма колегиалност, само клаксони се чуват и всеки се мисли за Шумахер !
Нямам нищо против провинцията, кума ми е от провинцията, а аз съм роден на пъпо на София, дет се вика и нямам скрупули, ма бая боклук дойде.Не цяля да подхващам спор и на тая тема, та ще си затрая и относно други мнения за здравината на моделите на алфите,,,,Last edited by fred; d.m.y г., 20:06.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЗначи неми се четеше до край ама с тия дискове 2-ра ръка ме разбихте от смях!!!Защо аджеба аз да неси сложа дискове 2-ра ръка като Ти колега ги продаваш и сигурно са ти идеални.И както сам ти казваш че неби сложил стари,аз предполагам че са ти били нови и след като я продаваш на части за мен е изгодно да ги взема от теб на 10000 вместо да напълня гушата на друг.Ай са разсъждавайте!Пазят се и ще заминат заедно с купето на скрап.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАко става въпрос за мен че не ми стана много ясно, дисковете естествено че не съм ги продал и няма да ги продам точно поради причината, че нямам намерение някои да ми тежи на съвестта послеПазят се и ще заминат заедно с купето на скрап.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Добре де! А да попитам, кое е по-добре - да караш със силно износени дискове и накладки, били нови и оригинални зимата на 1912 г. или да вземеш секъндхенд, но в пъти по-добри от твоите?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеДа за теб говорех,защото не си прав за всичко.Но ще стане като някой роман ако почнем да пишем и накрая ще си стиснем ръцете и ще ударим по питие.Иде реч не само за дискове(което не е болка),а за други компоненти които се купуват и най-вече продават и нестават за нищо.Но повечето са свикнали да искарват пари от боклуци,като невизирам теб и конкретно никой.Става въприс за неща като "колко искаш за 1 амортисьор" тва е простащина вече и не само при алфистите.Несъм ли прав колега,нямах намерение да те убидя и се извинявам ако си го приел така.Мисля че темата трябва да се изтрие да се предотвратят караници.
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДобре де! А да попитам, кое е по-добре - да караш със силно износени дискове и накладки, били нови и оригинални зимата на 1912 г. или да вземеш секъндхенд, но в пъти по-добри от твоите?Last edited by thecleaner; d.m.y г., 21:55.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНови. Стига с тия дискове бе хора. Накрая ще ме навиете да си сложа едни втора трета употреба и да се кефа"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Я някой технически грамотен да организира за малко пари масова подмяна на спирачни дискове със спирачни барабани от Волга например(че при волгата и предните са барабани),та да се приключи със споровете за дисковете.
Няма дискове - няма спорове за дискове!
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Сори за грозния спам , ама то цялата тема си е спам!ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко искаш даунгрейд, харизвам ти спирачни апарати за невентилирани дискове, запазени дискове за същите, и по половин маркуче дето има всеки от тях......
Бате Ники а накладките как са ще изкарат ли до есента че тогава ще ми изпаднат едни други тънкана. Впрочем и аз имам апарати само трее ги намеря.Снимка да ми пратиш задължително а и някаква гаранция даваш ли за тях че не са криви, престъргвани, вулканизирани и т.н. И малко коментар по цената може ли. Например да ми ги дадеш и 10тина лева към тях.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:02.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
Нови. Стига с тия дискове бе хора. Накрая ще ме навиете да си сложа едни втора, трета употреба и да се кефа
Пък и на тебе дискове много много не ти трябват гледам с големи валяци си се обурудвал156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЩе разбереш ти къде е истината
Пък и на тебе дискове много много не ти трябват гледам с големи валяци си се обурудвалALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
ОК, за дисковете разбрахме - втора употреба е допустима
Принципно, не съм привържъник на втората употреба, но защо примерно да не си купя да кажем - един вариатор от ударена кола( за части )?
Какво толкова ще застраша някой?
Аз лично, не обичам втората ръка както казах по-горе, защото обикновенно съм карък и след това инвестирам в същата част и като нова.
Comment
-
Пичове, говорим за консумативи, свързани с безопасността, а не за други части.
П.С. Виж, серво за спирачки може и 2-ра ръка не за друго, а щото го няма ново или ако го има е на половината цена на колата и се чака със седмици.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment