Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли "Жигулджии" сред наричащите себе си Алфисти,т.е. защо така си подържате Алфите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Още в първият пост съм написал:
    "Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава", защо ги продаваш демек, като не са за продаване. темата се разводни като стомах след боб с зеле
    Тогава я предлагам за триене!
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Определено като си с нови гуми, няма да ти измъкне задника от рязко спиране. Преди два дена бях с софето, абе там като животни карате, ужас. Няма толерантност, няма колегиалност, само клаксони се чуват и всеки се мисли за Шумахер !
      Ма колега, така е, с едно уточнение- 3/4 вече са пришълци от провинцията, за съжаление успяха и да наложат простащината като поведение не само по пътя/не твърдя пък че всички софиянци са върха на лайното, ама има разлика/.
      Нямам нищо против провинцията, кума ми е от провинцията, а аз съм роден на пъпо на София, дет се вика и нямам скрупули, ма бая боклук дойде.Не цяля да подхващам спор и на тая тема, та ще си затрая и относно други мнения за здравината на моделите на алфите,,,,
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:06.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        Значи неми се четеше до край ама с тия дискове 2-ра ръка ме разбихте от смях!!!Защо аджеба аз да неси сложа дискове 2-ра ръка като Ти колега ги продаваш и сигурно са ти идеални.И както сам ти казваш че неби сложил стари,аз предполагам че са ти били нови и след като я продаваш на части за мен е изгодно да ги взема от теб на 10000 вместо да напълня гушата на друг.Ай са разсъждавайте!
        Ако става въпрос за мен че не ми стана много ясно, дисковете естествено че не съм ги продал и няма да ги продам точно поради причината, че нямам намерение някои да ми тежи на съвестта после Пазят се и ще заминат заедно с купето на скрап.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          Ако става въпрос за мен че не ми стана много ясно, дисковете естествено че не съм ги продал и няма да ги продам точно поради причината, че нямам намерение някои да ми тежи на съвестта после Пазят се и ще заминат заедно с купето на скрап.
          Да за теб говорех,защото не си прав за всичко.Но ще стане като някой роман ако почнем да пишем и накрая ще си стиснем ръцете и ще ударим по питие.Иде реч не само за дискове(което не е болка),а за други компоненти които се купуват и най-вече продават и нестават за нищо.Но повечето са свикнали да искарват пари от боклуци,като невизирам теб и конкретно никой.Става въприс за неща като "колко искаш за 1 амортисьор" тва е простащина вече и не само при алфистите.Несъм ли прав колега,нямах намерение да те убидя и се извинявам ако си го приел така.Мисля че темата трябва да се изтрие да се предотвратят караници.
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Добре де! А да попитам, кое е по-добре - да караш със силно износени дискове и накладки, били нови и оригинални зимата на 1912 г. или да вземеш секъндхенд, но в пъти по-добри от твоите?
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
              Да за теб говорех,защото не си прав за всичко.Но ще стане като някой роман ако почнем да пишем и накрая ще си стиснем ръцете и ще ударим по питие.Иде реч не само за дискове(което не е болка),а за други компоненти които се купуват и най-вече продават и нестават за нищо.Но повечето са свикнали да искарват пари от боклуци,като невизирам теб и конкретно никой.Става въприс за неща като "колко искаш за 1 амортисьор" тва е простащина вече и не само при алфистите.Несъм ли прав колега,нямах намерение да те убидя и се извинявам ако си го приел така.Мисля че темата трябва да се изтрие да се предотвратят караници.
              Не си ме обидил, нали затова съм пуснал темата да дискутираме.

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
              Добре де! А да попитам, кое е по-добре - да караш със силно износени дискове и накладки, били нови и оригинални зимата на 1912 г. или да вземеш секъндхенд, но в пъти по-добри от твоите?
              Нови. Стига с тия дискове бе хора. Накрая ще ме навиете да си сложа едни втора, трета употреба и да се кефа
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 21:55.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Нови. Стига с тия дискове бе хора. Накрая ще ме навиете да си сложа едни втора трета употреба и да се кефа
                Ако искаш даунгрейд, харизвам ти спирачни апарати за невентилирани дискове, запазени дискове за същите, и по половин маркуче дето има всеки от тях......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Я някой технически грамотен да организира за малко пари масова подмяна на спирачни дискове със спирачни барабани от Волга например(че при волгата и предните са барабани),та да се приключи със споровете за дисковете.
                  Няма дискове - няма спорове за дискове!

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Сори за грозния спам , ама то цялата тема си е спам!
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Бе и от Порше да си тури, както се казва, като е малоумен, пак ще се разбие някъде
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Ако искаш даунгрейд, харизвам ти спирачни апарати за невентилирани дискове, запазени дискове за същите, и по половин маркуче дето има всеки от тях......
                      Предлагам да мине темата в чата и да почне пълното забавление.
                      Бате Ники а накладките как са ще изкарат ли до есента че тогава ще ми изпаднат едни други тънкана. Впрочем и аз имам апарати само трее ги намеря. Снимка да ми пратиш задължително а и някаква гаранция даваш ли за тях че не са криви, престъргвани, вулканизирани и т.н. И малко коментар по цената може ли. Например да ми ги дадеш и 10тина лева към тях.
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:02.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Като го обърнахме на битак , я някой да хариже един кантар за заден мост , че моят е блокирал.Нали взехма решение - за спирачките само части втора употреба
                        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Нови. Стига с тия дискове бе хора. Накрая ще ме навиете да си сложа едни втора, трета употреба и да се кефа
                          Ще разбереш ти къде е истината
                          Пък и на тебе дискове много много не ти трябват гледам с големи валяци си се обурудвал
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Ще разбереш ти къде е истината
                            Пък и на тебе дискове много много не ти трябват гледам с големи валяци си се обурудвал
                            Големи и грозни като на Х5.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

ОК, за дисковете разбрахме - втора употреба е допустима
                              Принципно, не съм привържъник на втората употреба, но защо примерно да не си купя да кажем - един вариатор от ударена кола( за части )?
                              Какво толкова ще застраша някой?

Аз лично, не обичам втората ръка както казах по-горе, защото обикновенно съм карък и след това инвестирам в същата част и като нова.
                              Alfa 156 1.6TS '01

Comment

Пичове, говорим за консумативи, свързани с безопасността, а не за други части.
                                П.С. Виж, серво за спирачки може и 2-ра ръка не за друго, а щото го няма ново или ако го има е на половината цена на колата и се чака със седмици.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X