..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...
Известие
Collapse
No announcement yet.
мисля си за космоса....
Collapse
X
-
Няма как да сме сами ... това от доста време е ясно, особено след като откриха, че т.нар. "еволюция" на човека е манипулирана отвън.
Хора с много ум в главата доказаха преди година-две, че шанса човека да се развие по естествен път по този начин е маааалко по-малък от шанса при преминаването на буря през сметище на изхода да се получи работещ телевизор...
За скептиците и за любопитните - има една чудесна поредица на History Channel в два сезона - казва се "Ancient Aliens". Има я в замунда (даже със субтитри) - препоръчвам я на всеки, па било то и само за обща култура. Дори да отхвърлите повечето представяни факти, пак остават много и очебийни знаци около нас.
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
..деее да знам ....имаше 12 кюнеца...
---------- Post added at 02:14 ---------- Previous post was at 02:08 ----------
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНяма как да сме сами ... това от доста време е ясно, особено след като откриха, че т.нар. "еволюция" на човека е манипулирана отвън.
Хора с много ум в главата доказаха преди година-две, че шанса човека да се развие по естествен път по този начин е маааалко по-малък от шанса при преминаването на буря през сметище на изхода да се получи работещ телевизор...
За скептиците и за любопитните - има една чудесна поредица на History Channel в два сезона - казва се "Ancient Aliens". Има я в замунда (даже със субтитри) - препоръчвам я на всеки, па било то и само за обща култура. Дори да отхвърлите повечето представяни факти, пак остават много и очебийни знаци около нас.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Аз пък четох едни дивотии, че извънземните са си съвсем земни, но от предишни човешки раси.
Телепатия, телекинеза и прочие простотии, са си били за тях нещо толкова естествено, колкото Прууфа да си сипе още една ракия след 21:30!
Приписват им се много древни, мегаструктури и технологии. Машини действащи на непознати на нас принципи, както и деяния, подозрително напомнящи на деянията на ангелите. Самоконтрола и контрола на материята е била толкова съвършенна, че само някои висши йоги са способни на някои от техните умения!
Абе дивотии, но интересното е, че 2/3 от човечеството вярва в тях.
За нас още са такова табу, тоест възпитанието ни още от малки е такова, че не допуска нищо друго, че може би никога няма да разберем посланията на древните!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение..да не се чувствам много луд,си рекох ,я да видя какво мислят другите....според мене не сме сами....а и постоянно ми се привижждат "кораби"........а и мечта си имам -да прекося стратосферата...ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Това е много интересна за мен тема, аз съм сигурен, че не само хората, а и живота тук на земята е дошъл от космоса. Сега кога точно ще разберем и видим друг мислещ живот не зная, дано вече не се е случвало. Рано или късно ще се разбере всичко което се е криело до сега.
Един въпрос ме вълнува повече, кога ще се ходи на луната пак? Аз даже съм 50/50 дали са стъпвали даже там.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Aз ги видях,преди около месец!!!!!!Дори имах близка среща от 4-ти вид!!Ето как се случи;
Прибирах се с камиона от курс,беше след полунощ.Пътя беше пуст,тъмно и самотно място,беше на около 10 км от Пловдив.Слушах кротко Шерил Кроу,когато нещо се случи!!
Точно там,пред мен!От храстите изкочи зеленото човече!!Ръкомахаше ми,с нещо като хипнотзиращ уред - приличащ на пръчка с диск закрепен на нея,се опита да ми внуша че трябва да спра!!Инстиктивно минах на дълги,камиона ми има 8 халогена за дълги светлини и тогава видях че са двама!!!!!О,Боже - не стига че единия ми ръкомахаше да спра,ами виждах как втория си бъркаше в отверстието между очите,малко над там където според мен трябваще да му е устата!!Добре че имаше обилно окосмение на лицевата,точно под дупката в която бъркаше с едното си пипало.та неможах да видя тая страшна паст!
Подминах ги,като надух 1500 децибеловите ми,захранвани от 12 атмосфери въздух - тромби!Като вътрешно желах да са бластери,с които да анихилирам омразните гадове!!!В огледалото за обратно виждане на 40тонния ми камион,видях светлините!!!!!О,Боже - почувствах се като мравка под еднометрова лупа!Светлините им бяха пулсиращо сини,проблясващи и разсичащи мрака с прецизноста на пироговски скалпел!В унисон със светлините,имаха и психотропно излъчваща се какафония от звуци,които смръзяваха кръвта ми.Виждах как летящата им чиния ме приближава с бясна скорост,явно имаха монтиран жироскоп!!!!!Или просто владееха силата,да минават през времепростанствения континиум,по начина по който аз си режех салам Камчия на закуска!
След успорвана гонитба с моите 420 шведски коня,летящата им чиния ме настигна и изпревари!Принуждавайки ме да отбия в дясно,разбрах как се чувстват колегите когато ги застига прословутият пернишки гоУф!
И така,със свито сърце и с ясната мисъл че това беше моят край,отбих и спрях в банкета.Осветиха ме със светлина,от която всичките ми двигателни функций,бяха способни единствено да натиснат копчето,свалящо прозореца.Съществото с окосмението ме приближи,продължавайки да ме държи в ступор,в този момент видях живота си като на кино,детството,младините,гаджетата,Алфата......Мис лено завещавах вещите си на приятелите,когато зеленото човече се повдигна към сваленото ми стъкло и проговори!!!!!!!!!!!!!!!.......................... ...........
.......................сержат Дръндаров,документите за проверка..........
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеAз ги видях,преди около месец!!!!!!Дори имах близка среща от 4-ти вид!!Ето как се случи;
Прибирах се с камиона от курс,беше след полунощ.Пътя беше пуст,тъмно и самотно място,беше на около 10 км от Пловдив.Слушах кротко Шерил Кроу,когато нещо се случи!!
Точно там,пред мен!От храстите изкочи зеленото човече!!Ръкомахаше ми,с нещо като хипнотзиращ уред - приличащ на пръчка с диск закрепен на нея,се опита да ми внуша че трябва да спра!!Инстиктивно минах на дълги,камиона ми има 8 халогена за дълги светлини и тогава видях че са двама!!!!!О,Боже - не стига че единия ми ръкомахаше да спра,ами виждах как втория си бъркаше в отверстието между очите,малко над там където според мен трябваще да му е устата!!Добре че имаше обилно окосмение на лицевата,точно под дупката в която бъркаше с едното си пипало.та неможах да видя тая страшна паст!
Подминах ги,като надух 1500 децибеловите ми,захранвани от 12 атмосфери въздух - тромби!Като вътрешно желах да са бластери,с които да анихилирам омразните гадове!!!В огледалото за обратно виждане на 40тонния ми камион,видях светлините!!!!!О,Боже - почувствах се като мравка под еднометрова лупа!Светлините им бяха пулсиращо сини,проблясващи и разсичащи мрака с прецизноста на пироговски скалпел!В унисон със светлините,имаха и психотропно излъчваща се какафония от звуци,които смръзяваха кръвта ми.Виждах как летящата им чиния ме приближава с бясна скорост,явно имаха монтиран жироскоп!!!!!Или просто владееха силата,да минават през времепростанствения континиум,по начина по който аз си режех салам Камчия на закуска!
След успорвана гонитба с моите 420 шведски коня,летящата им чиния ме настигна и изпревари!Принуждавайки ме да отбия в дясно,разбрах как се чувстват колегите когато ги застига прословутият пернишки гоУф!
И така,със свито сърце и с ясната мисъл че това беше моят край,отбих и спрях в банкета.Осветиха ме със светлина,от която всичките ми двигателни функций,бяха способни единствено да натиснат копчето,свалящо прозореца.Съществото с окосмението ме приближи,продължавайки да ме държи в ступор,в този момент видях живота си като на кино,детството,младините,гаджетата,Алфата......Мис лено завещавах вещите си на приятелите,когато зеленото човече се повдигна към сваленото ми стъкло и проговори!!!!!!!!!!!!!!!.......................... ...........
.......................сержат Дръндаров,документите за проверка..........На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment