Известие

Collapse
No announcement yet.

мисля си за космоса....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    ..четенето е важен момент от развитието на едно същество...но,задължително ли трябва да си прочел нещо за да повярваш в него,или пък да си го видял.....има неща за които не ти трябва доказателства за да повярваш в тях...
    ..просто знаеш,че е така и толкоз..всеки вярва в различни неща(материални и не такива)...
    .....аз примерно не съм фен на научната фантастика,но съм сигурен ,че е бъкано с живот...това ,че не ми е доказано на практика,не означава ,че живея в илюзия.....хората вярват в какви ли не неща....аз примерно вярвам и в това ,че "всеки получава това което заслужава".....
    Аз не успортам, че не сме единствени във Вселената. Ама да ми говорят за хора с 3-то око, които видиш ли сранят от хората, щото сме били зли, ама са се избили помежду си, щото са много добри та това са две коренно противоречиви твърдения. Всеки средноинтелигентен ще се усети.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Имала е трудно детство твоята приятелка ми се струва
      Би ли бил така добър и не слагаш етикети на личности,които не познаваш
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

...някога са вярвали в "доброто'..сега се вярва в "парите"..е нема по зли от нас-говоря като цяло за настоящето......
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Би ли бил така добър и не слагаш етикети на личности,които не познаваш
          Само ако ти бъдеш така добра да ми кажеш, какъв точно етикет съм й сложил?
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            точно това имам предвид.

къде е документирано ? от кой ?

има ли авторитет и меродавност съответния ?

материалите автентични ли са ? сигурно ли е, че не са подправени ?

какъв е принципът на действие ?

и т.н.
            Има много документирани теории на известни и доказани ,,УЧЕНИ",например за произхода на Българите,според тези теории ние сме някакви кривокраки монголоиди които идват на Балканите чак 7 век.Тези ,,доказани" теории верни ли са?
            Както е заличен нашият истински произход така може да се заличи и всичко останало с помоща на точно тези ,,доказани учени".
            Една лъжа повторена много пъти става лесно истина.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Много ми харесва тази мисъл: "Отсъствието на Доказателство не е Доказателство за Отсъствие"

Ето още малко храна за размисъл, статията е на в-к "Стандарт" от 2004 г: ГРОБНИЦАТА НА БАСТЕТ
              Last edited by Доко; d.m.y г., 23:05.

Comment

Точно през оная им работа е на правителствата дали вярваме в НЛО или не...

---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

Имала е трудно детство твоята приятелка ми се струва

Хем искате да разберете от къде сме се дошли, обаче не вярвате в очевидната теория за еволюцията, а вярвате на врели не кипели, без грам реално доказателство.
                Предполагам, че зараждането на живота на замята е както го пишат по читанките, както и еволюцията после, но все пак земята я има от много години и почти цялата и история е тъмна за нас.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

П.С. Дайте ми логични доводи срещу теорията на Дарвин.
                  Коя, за еволюцията (произхода на видовете), произхода на човека, евгениката или производния социалдарвинизъм?

Интересното е, че неговите теории (поне до колкото помня) не разглеждат революционни промени, а само еволюционни такива... докато самата поява на разум е революционна промяна.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

"Предпочитам невъзможното,което убеждава пред възможното, което звучи неубедително." - тази мисъл, използвана в поредиците "Галактика" и изказана от Аристотел май си е на място тук.
                    Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                      Един въпрос ме вълнува повече, кога ще се ходи на луната пак? Аз даже съм 50/50 дали са стъпвали даже там.
                      Знаете ли аз от много време се питам може ли някой да ми обясни - гледал съм няколко филма за стъпването на Луната даже в един главен герой беше Бъз Олдрин и другите без Нийл Армстронг аз питам само едно - защо на нито една снимка на Земята от Луната или каквато и да е била снимка от Луната на Космоса не се виждат звезди ... предполагам, че има филтри ама Земята се вижда и т.н. та въпроса ми е - защо няма звезди - Космоса сниман от Луната е пълен мрак ...
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Защото фотоапаратите са били настроени за бързи снимки – предпазна мярка срещу ярката слънчева светлина, отразявана от Луната, която би могла да преекспонира филма.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                          Защото фотоапаратите са били настроени за бързи снимки – предпазна мярка срещу ярката слънчева светлина, отразявана от Луната, която би могла да преекспонира филма.
                          да, съгласен съм.
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Коя, за еволюцията (произхода на видовете), произхода на човека, евгениката или производния социалдарвинизъм?

Интересното е, че неговите теории (поне до колкото помня) не разглеждат революционни промени, а само еволюционни такива... докато самата поява на разум е революционна промяна.
                            Аз съм просто момче в тая област, но виждам, че ти си наясно с нещата, така, че вместо да ми задаваш въпроси, отговори на моите, макар и зададени не както трябва, което подобава на един неразбиращ човек

То се вижда, че и сега човек продължава да еволюира, но вместо на ментално, по- скоро на технологично ниво, което в един момент ще ни доведе до задънена улица.

И все пак държа да ми отговори някой на въпроса- защо атлантите, като са били толкова хрисими и добри, са се избили помежду си, а същевсеменно не искали да си общуват с нас хората, щото сме били самото зло? Пропуква ви се теорията, момчета...
                            Lexus IS200

Comment

Сериозно ли питаш!? Ми оцелели са само добрите. Нали доброто винаги побеждава.
                              Та... как добри същества ще искат да имат нещо общо с нас?
                              На всеки 5-10г се пръква някоя теория с претенциите че е вярната, последната и т.н.т.
                              Аз зная че нищо не зная.
                              Има хора които и това не знаят.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Сериозно ли питаш!? Ми оцелели са само добрите. Нали доброто винаги побеждава.
                                Та... как добри същества ще искат да имат нещо общо с нас?
                                На всеки 5-10г се пръква някоя теория с претенциите че е вярната, последната и т.н.т.
                                Аз зная че нищо не зная.
                                Има хора които и това не знаят.
                                Верно бе, колко съм тъп, да не се сетя...

Не ме разбирайте погрешно. На мен тези теории са ми безкрайно интересни и се надявам тайно да има грам истина, но към момента, сам за себе си не им вярвам.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X