Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, да ви споделя нещо интересно: за пръв път ми се случва да чакам на опашка да гласувам! И то само 'нормални средностатистически' избиратели... чак не ми се вярваше. Гледам, че все пак е мааалко по-висока избирателната активност...
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Ето и поредният резил ДПС са на трета сила,ето това става като не се гласува.Тези 63% които не са гласували или са малоумници или им харесва да живеят така.Снощи казаха че Герб които са първи фактически са избрани със 7-8% от всички гласоподаватели които имат правото и възможността да гласуват в БГ.Ето това сме ние сбирщина от олигофрени и дебили които ги управлява я някой руснак или турчин.
      Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Да не би някоя партия да предлага безплатно миене на коли.
        Виж за тва мое да има някаква файда - иначе така или иначе просто си гласуваш кой да има по голямо предимство при нагушването с кинти.....
        Абе някой може ли да каже каква е била избирателната активност че това не е нещо дето мисля да ровя из други сайтове?
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Към 20.50 ч. приключи изборният ден в цялата страна, съобщиха от ЦИКЕП. Избирателната активност в България е 37.49 на сто. Гласували са 2 287 509 от имащите право на глас 6 704 059 избиратели.
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

.... и разбирачите казват, че нарочно ДПС не е активизирало целия си потенциал на тези избори!!!! смятай!!!!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ебати тъпото заглавие на темата.Който иска гласува-който не иска-не!А като гледам колко доволни са софиянци от кмета си и тичат да гласуват за неговата партия,ме навява мисълта ,че много хора има,които не знам как да определя(ако го напиша ще отнеса пак бан)
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

E как да не съм доволен от кмета...
                Такъв титан на интелектуалната мисъл, ти знаИш уи че сме по добре от Виена вече?
                - Няма една дупка на улиците.
                - Имаме завод за боклук.
                - Нямаме улични кучета.
                - Боклук въобще нямаше тези от кризисния щаб го караха нарочно да цапат.
                - Празни детски градини да се чудиш къде да ходят децата.
                - Само нови автобуси и трамваи.
                ...Направо сме за завиждане

Трагичното е че мнозинството още чака месията да ни оправи и се гласува като на мач, наште ваште и напук.

... отивам на бира ...
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.4JTD
                Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  . Избирателната активност в България е 37.49 на сто. Гласували са 2 287 509 от имащите право на глас 6 704 059 избиратели.
                  Повечко е май като за евро избори спрямо последните парламентарни......това по мое мнение не е особенно добре - на фона на последните призиви и агитации че видите ли Костов върял с ББ, гласувайте за да не спечелят турците, отново се върви в коловоза да се гласува не ЗА нещо, а ПРОТИВ нещо - или казано по друг начин гласува се не за някой за да направи нещо, а за който и да е, за да може някой си да не направи нищо......и двата варианта са неприемливи за мен, затова който и да е от сичките боклуци мое само да си мечтае за гласа ми........аз правя само неща който и от който аз, или някой друг да има смисъл или полза, а от това нещо полза пак някой ще има, но тя ще е че тоя някой ще се нагуши за сметка на народа.....да правят вятър с уста на тапета мога да им пожелая......а ако обичат повече супа могат и на нея да се спрат....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Сценария си един и същ както с всички предишни избори . Изниква нова партия с нови обещания и същите партийци . Преди години беше същата работа и с НДСВ сега с Герб . Аз го виждам така - ако една и съща партия спечели 2 (две) последователни парламентални победи в България аз ще направя Викингско погребение на Алфата
                    Което не означава обаче , че ще гласувам за когото и да било
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Сценария си един и същ както с всички предишни избори . Изниква нова партия с нови обещания и същите партийци . Преди години беше същата работа и с НДСВ сега с Герб . Аз го виждам така - ако една и съща партия спечели 2 (две) последователни парламентални победи в България аз ще направя Викингско погребение на Алфата
                      Което не означава обаче , че ще гласувам за когото и да било
                      Напълно вярно!
                      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Аз мислех да гласувам, но се случиха неща, коит ме възпрепятстваха. Мислех да се пробвам в последния момент, но реших, че усилията не си струват.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

Всички се правим на тарикати ,ама сме си големи балъци.

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                            Eeee, прекалихте вече .
                            Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - .

Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?
                            Масовата заблуда колега у нас, че като гласуваш нищо не се променя.И понеже не гласуваме сме на едно от последните места по стандарт в Европа.Демокрацията не е ядене а осъзната необходимост от промени, а нашето съзнание стига до яденето, както сам си отбелязъл.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 23:15.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Сетих се за това след изборите:
                              Принципи на човешката глупост
                              1. Винаги и неизбежно всеки от нас подценява броя глупаци, които се намират в обращение.
                              2. Вероятността някой да се окаже глупав, не зависи от която и да било друга характеристика на личността на този някой.
                              3. Човек е глупав, ако причинява вреда другиму, като от това не извлича полза за себе си или дори сам си причинява вреда.
                              4. Неглупавите хора винаги подценяват вредоносния потенциал на глупавите и постоянно забравят, че по което и да било време, на което и да било място и при каквито и да било обстоятелства общуването или обвързването с глупаци задължително се оказва скъпоструваща грешка.
                              5. Глупакът е най-опасният тип човек, който съществува.

Това е в контекста на последните събития.
                              Формулирани от италианец, ама верни!
                              ...или с две думи на Български:
                              Да е х.й да му го набиеш, ама акъл- как?
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BE%D0%BB%D0%B0

п.п. Нищо лично към никой!
                              Last edited by bager; d.m.y г., 23:55.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                Сетих се за това след изборите:
                                Принципи на човешката глупост
                                1. Винаги и неизбежно всеки от нас подценява броя глупаци, които се намират в обращение.
                                2. Вероятността някой да се окаже глупав, не зависи от която и да било друга характеристика на личността на този някой.
                                3. Човек е глупав, ако причинява вреда другиму, като от това не извлича полза за себе си или дори сам си причинява вреда.
                                4. Неглупавите хора винаги подценяват вредоносния потенциал на глупавите и постоянно забравят, че по което и да било време, на което и да било място и при каквито и да било обстоятелства общуването или обвързването с глупаци задължително се оказва скъпоструваща грешка.
                                5. Глупакът е най-опасният тип човек, който съществува.

Това е в контекста на последните събития.
                                Формулирани от италианец, ама верни!
                                ...или с две думи на Български:
                                Да е х.й да му го набиеш, ама акъл- как?
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BE%D0%BB%D0%B0

п.п. Нищо лично към никой!
                                Аз бих бих отговорил :

1. Глупостта е субективно понятие.
                                2. Никой не е имунизиран против глупост.
                                3. Мисленето, че някой е глупак е признак за глупост.
                                4. Глупакът е щастлив човек - той винаги има готови отговори и решения.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X