Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСТИНСКИЯТ АЛФИСТ ГЛАСУВА!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Винаги съм гласувал и утре пак, който има мнение го заявява, който няма му го налагат
    човек без мнение и самочувствие е .................йно.

Comment

АТАКАААААААА !!!!!! хаа

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        Та поне това да не сме
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          Eeee, прекалихте вече .
          Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - станах и .айно (самочувствие си имам и в повече даже).
          Ще гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата или ще се подобри нещо за населението и, важното е да има кражби и измами на едро за тях.
          Ако се появи, такава партия или движение, което да покаже, че цел №1 не им е да си уредят живота за 50 поколения техни роднини напред, тогава ще гласувам. Ще гласувам за тях, ако ще да е Ал Кайда.

Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Ееее утре ще ми е сефтето да гласувам
            Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
            Създадена, за да впечатлява

Comment

Утре съм в комисията. Ще съм сред първите пуснали правото си на глас. За тези, които са негативно настроените, без никакви лоши чуства ше им препоръчам да отментнат от всичкото зло(щом така смятат) най-малкотол. Да няма после въпроси този пък кой го избра! ...
              Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                Eeee, прекалихте вече .
                Първо ме изкарахте, че не съм алфист, а след като не искам да ви се вра в масовата заблуда, че утре като гласувате, ще промените нещо - станах и .айно (самочувствие си имам и в повече даже).
                Ще гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата или ще се подобри нещо за населението и, важното е да има кражби и измами на едро за тях.
                Ако се появи, такава партия или движение, което да покаже, че цел №1 не им е да си уредят живота за 50 поколения техни роднини напред, тогава ще гласувам. Ще гласувам за тях, ако ще да е Ал Кайда.

Винаги пиша това - ако имаш за избор: лайно, говно и диария, задължително ли трябва да хапнеш от по-малко гнусното?
                A ти интересувал ли си се изобщо за кого можеш да гласуваш или си говориш "на изуст" и си намираш извинение за правото ти да не гласуваш?

Аз пък съм си харесал партия , която не е от "големите", които вкарват сумати пари (незнайно от къде взети) в кампании знаейки, че ще си ги избият в последствие и ще гласувам за нея
                --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                  Ще гласувам, само и когато видя, че има смисъл и има за кого. Последните 20 години, всички за които така въодушевено утре ще гласувате, са доказали само 1 - през ония им работи е, дали ще се оправи държавата
                  Има за кого. Това, че всички са маскари изобщо не е вярно и обслужва само интересите на комунистите. Техните хора просто не мислят и на избори отиват под строй и гласуват. В крайна сметка нещата си остават едни и същи, защото БКП не са били на власт само 4 години и няколко месеца от 89г. насам. През 1997-2001 имаше гигантски промени, в сравнение с 16-те години "промени" преди и след това.
                  Като не можете да решите за кой да гласувате - вижте оценката от чужбина или пък от нашия форум цък (а, тя била същата).
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Ще се гласува задължително!
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Аз пък изобщо не знам къде трябва да отида да гласувам - нито знам в кой списък съм, нито къде стои тоя списък за да се намеря в него... никакъв алфист не съм
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Има за кого. Това, че всички са маскари изобщо не е вярно и обслужва само интересите на комунистите. Техните хора просто не мислят и на избори отиват под строй и гласуват. В крайна сметка нещата си остават едни и същи, защото БКП не са били на власт само 4 години и няколко месеца от 89г. насам. През 1997-2001 имаше гигантски промени, в сравнение с 16-те години "промени" преди и след това.
                        Като не можете да решите за кой да гласувате - вижте оценката от чужбина или пък от нашия форум цък (а, тя била същата).

Айде стига с тая агитация за Бай Мангау. С нищо не е по-добър ни от Дедо, ни от Сергейчо, имаше шанса да яхне протеста срещу Жан и при него да се въведе борда.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Каква е ползата от файдата като няма да има келепир ?
                          Да гласувам за кого ?
                          Поне един от всички да казваше нещо което ще свърши .
                          Колко от Вас които гласувахте на предните избори им се оправдаха очакванията и не се чувстват като ученичка изчукана в тоалетната ?
                          И после айде пак на площад Независимост да стачкувате - независимо за кого сте гласували .
                          Гласуването е право а не задължение нали ?
                          Е ОК . Аз гласувам
                          ВЪЗДЪРЖАЛ се .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз ще пасувам.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Въпреки неистовите опити на всички партии да ме откажат от гласуване с малоумните си рекламни клипчета, отивам - най-малкото ще съм с измита кола след тва, ако и да няма друг келепир

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Да не би някоя партия да предлага безплатно миене на коли.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X