Първоначално публикувано от dimo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Новите" управляващи?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ то това е изчислено. На тези им се случват нещастни случаи.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеАми има и текущи разходи заложени още преди години много от тях са висящи още от станишеф и компания
А да и сам ББ твърди че: "Ах как мразя комунисти"Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Няма кво да плаче Биби, тия разходи са му били известни от преди и са залжени в разходната част на бюджета "опоскано и окрадено" баси тоя човек е глупак, а тъпото е че част от обществото ни е по-глупава от него та му вярва.
Бюджетите за отделните години са абсолютно независими един от друг, пише го във всички учебници по финансово и данъчно право, а капиталовите разходи по обществени поръчки за следваща година се залагат в разходната част, а тва че хер Флиг се осра и не предвиди каква ще му приходната част си е негов а и на всички тъпаци дето го избраха проблем!
Лесно се ръсят мозъци по форумите, когато си с обща култура формирана, най вече от медиите, ама то в тая държава има конституция и закони и те казват как и кой формира бюджета, кой го разходва и кой следи за разходването...а приходната част, ми тя си работа на МС, пак хер Флиг като закла "кравата" що плаче че не дава мляко!
Искам да видя, след 4 години, снимките на тия 7000 идиота дето станаха фен клуб на хер Флиг...малиии колко ша гии срам тогава, като се обърне палачинката и видим изгорялата и страна...Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Следа темата от време на време и ми прави впечатление, че всички обсъждаме действията на управляващите независимо кои са, и принципно всеки знае какво трябва да се случи за да се оправи тази държава, но според мен това в по-долния линк трябва да е първата и основна промяна-моралът, но просто трябват някакви 40-50 години, ако изобщо стигнем до това състояние на духа.
Цитат от статията: "Японски депутат подаде оставка – гласувал от чуждо име...........Впоследствие управляващата Демократична партия на Япония излезе с официално изявление, в което се казва, че Вакабаяши се е опитал да „фалшифицира гласуването“, което е „несъвместимо с демокрацията“ и е „действие, което никога не може да бъде простено“.
http://www.dnes.bg/world/2010/04/02/...ujdo-ime.88761 Японците са извънземни, нямаме шанс
Comment
-
От днес ще се опитам да откажа цигарите.
такава селяния не е била при нито едни "упра вляващи" досега...
и толкова омраза се натрупава... да им преседне "пъненето на хазната". именно "пъненето"
избрахте си ги... защо и аз трябва да ги търпя ?? с всичките им демагогски действия и пропаганда...Last edited by Ivo_; d.m.y г., 02:25.145 1.6TS '97
Comment
-
искам да Ви кажа, че големи мъже изглеждат тези дето псуват всички, просто защото за някои това осмисля съществуването им, а в същото време нямат елементарната сила да спазват супер простичките правила на форума...
Как може един човек да отправя упрек към държавник, а той да няма топки да спази 10-20 елементарни наистина правила в доброволно общество.....?!?!?
Обидата на другите потребители е забранена и принципно "би трябвало" и да се наказва ако има морал във всички.....
но те мъжете така правят......супер тъжна е гледката от страни, супер тъжна...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщениеОт днес ще се опитам да откажа цигарите.
такава селяния не е била при нито едни "упра вляващи" досега...
и толкова омраза се натрупава... да им преседне "пъненето на хазната". именно "пъненето"
избрахте си ги... защо и аз трябва да ги търпя ?? с всичките им демагогски действия и пропаганда...
Аз самия ги отказах преди седем години и още ме яд че не съм го направил още по рано.
---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениеискам да Ви кажа, че големи мъже изглеждат тези дето псуват всички, просто защото за някои това осмисля съществуването им, а в същото време нямат елементарната сила да спазват супер простичките правила на форума...
Как може един човек да отправя упрек към държавник, а той да няма топки да спази 10-20 елементарни наистина правила в доброволно общество.....?!?!?
Обидата на другите потребители е забранена и принципно "би трябвало" и да се наказва ако има морал във всички.....
но те мъжете така правят......супер тъжна е гледката от страни, супер тъжна...sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТия дето не ги е мързяло да ходят на площада да гласуват не са ставали за нищо друго166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеНе е ли тук разковничето на слабата активност на хората. Нямам предвид само на избори, а за всякакви събития - протести за дупки, за нови данъци, за нови закони... За това в интернет петиции и подписки се подписват от ...хиляди, а на площадаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПочти. Смисъл ако отделиш пет минути да помислиш кой да те представлява, после няма да има нужда да ходиш да протестираш.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениетова казва теорията ,но напрактика...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Стига с това мислене бре, мама му стара!
Няма мислене - има преценка на ситуация, "играчи" и плюсове и минуси.
Ама когато минусите са ей такива -, а чат-пат има някое мизерно плюсче, ей такова + изборът става много труден. И много хора са склонни да видят само преекспонираните дребни плюсчета, но са слепи за огромните минуси, това е. И честно казано, не могат да бъдат винени особено, не и докато не се появи някой, който има повече плюсове от минуси. Което хич не ми се вярва да се случи някога.
Т.е., ще си избираме "по-малкото зло", докато ни приседне. На мен вече ми приседна и ми писна - повече не възнамерявам да си тровя живота с простотии, ще гледам да си оправя собственото положение. Ако не става тук, летище "София" ми е съвсем наблизо!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ ся практики, а у. Мисленето е сложен процес, нал тъй?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕ ся практики, а у. Мисленето е сложен процес, нал тъй?Lexus IS200
Comment
Comment