Известие

Collapse
No announcement yet.

"Новите" управляващи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    на някои може да ни им се раделя с сегашния си статут и да не регират според очакванията на сценаристите .
    Е то това е изчислено. На тези им се случват нещастни случаи.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Е то това е изчислено. На тези им се случват нещастни случаи.
      Така е обаче кой кого ?
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Ами има и текущи разходи заложени още преди години много от тях са висящи още от станишеф и компания
        И великите финансисти на ББ не знаеха какви "текущи" разходи ще възникнат след месец. Моля ти се.

А да и сам ББ твърди че: "Ах как мразя комунисти"
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Няма кво да плаче Биби, тия разходи са му били известни от преди и са залжени в разходната част на бюджета "опоскано и окрадено" баси тоя човек е глупак, а тъпото е че част от обществото ни е по-глупава от него та му вярва.
          Бюджетите за отделните години са абсолютно независими един от друг, пише го във всички учебници по финансово и данъчно право, а капиталовите разходи по обществени поръчки за следваща година се залагат в разходната част, а тва че хер Флиг се осра и не предвиди каква ще му приходната част си е негов а и на всички тъпаци дето го избраха проблем!
          Лесно се ръсят мозъци по форумите, когато си с обща култура формирана, най вече от медиите, ама то в тая държава има конституция и закони и те казват как и кой формира бюджета, кой го разходва и кой следи за разходването...а приходната част, ми тя си работа на МС, пак хер Флиг като закла "кравата" що плаче че не дава мляко!

Искам да видя, след 4 години, снимките на тия 7000 идиота дето станаха фен клуб на хер Флиг...малиии колко ша гии срам тогава, като се обърне палачинката и видим изгорялата и страна...
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

• Следа темата от време на време и ми прави впечатление, че всички обсъждаме действията на управляващите независимо кои са, и принципно всеки знае какво трябва да се случи за да се оправи тази държава, но според мен това в по-долния линк трябва да е първата и основна промяна-моралът, но просто трябват някакви 40-50 години, ако изобщо стигнем до това състояние на духа.
            Цитат от статията: "Японски депутат подаде оставка – гласувал от чуждо име...........Впоследствие управляващата Демократична партия на Япония излезе с официално изявление, в което се казва, че Вакабаяши се е опитал да „фалшифицира гласуването“, което е „несъвместимо с демокрацията“ и е „действие, което никога не може да бъде простено“.

http://www.dnes.bg/world/2010/04/02/...ujdo-ime.88761 Японците са извънземни, нямаме шанс

Comment

• От днес ще се опитам да откажа цигарите.
              такава селяния не е била при нито едни "упра вляващи" досега...
              и толкова омраза се натрупава... да им преседне "пъненето на хазната". именно "пъненето"

избрахте си ги... защо и аз трябва да ги търпя ?? с всичките им демагогски действия и пропаганда...
              Last edited by Ivo_; d.m.y г., 02:25.
              145 1.6TS '97

Comment

• искам да Ви кажа, че големи мъже изглеждат тези дето псуват всички, просто защото за някои това осмисля съществуването им, а в същото време нямат елементарната сила да спазват супер простичките правила на форума...
                Как може един човек да отправя упрек към държавник, а той да няма топки да спази 10-20 елементарни наистина правила в доброволно общество.....?!?!?
                Обидата на другите потребители е забранена и принципно "би трябвало" и да се наказва ако има морал във всички.....
                но те мъжете така правят......супер тъжна е гледката от страни, супер тъжна...
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщение
                  От днес ще се опитам да откажа цигарите.
                  такава селяния не е била при нито едни "упра вляващи" досега...
                  и толкова омраза се натрупава... да им преседне "пъненето на хазната". именно "пъненето"

избрахте си ги... защо и аз трябва да ги търпя ?? с всичките им демагогски действия и пропаганда...
                  Пожелавам ти успех с отказването въпреки че не стана ясно какъв е мотива ти, от този ход можеш само да спечелиш- цигарите освен че са вредни и опасни за здравето са и скъпи и не носят абсолютно никаква полза.
                  Аз самия ги отказах преди седем години и още ме яд че не съм го направил още по рано.

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                  искам да Ви кажа, че големи мъже изглеждат тези дето псуват всички, просто защото за някои това осмисля съществуването им, а в същото време нямат елементарната сила да спазват супер простичките правила на форума...
                  Как може един човек да отправя упрек към държавник, а той да няма топки да спази 10-20 елементарни наистина правила в доброволно общество.....?!?!?
                  Обидата на другите потребители е забранена и принципно "би трябвало" и да се наказва ако има морал във всички.....
                  но те мъжете така правят......супер тъжна е гледката от страни, супер тъжна...
                  Въпрос на възпитание и самоуважение тези неща не идват от въздуха .
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Тия дето не ги е мързяло да ходят на площада да гласуват не са ставали за нищо друго
                    Не е ли тук разковничето на слабата активност на хората. Нямам предвид само на избори, а за всякакви събития - протести за дупки, за нови данъци, за нови закони... За това в интернет петиции и подписки се подписват от ...хиляди, а на площада
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                      Не е ли тук разковничето на слабата активност на хората. Нямам предвид само на избори, а за всякакви събития - протести за дупки, за нови данъци, за нови закони... За това в интернет петиции и подписки се подписват от ...хиляди, а на площада
                      Почти. Смисъл ако отделиш пет минути да помислиш кой да те представлява, после няма да има нужда да ходиш да протестираш.

Comment

Почти. Смисъл ако отделиш пет минути да помислиш кой да те представлява, после няма да има нужда да ходиш да протестираш.
                        това казва теорията ,но напрактика...
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

това казва теорията ,но напрактика...
                          Е ся практики, а у. Мисленето е сложен процес, нал тъй?

Comment

• Стига с това мислене бре, мама му стара!
                            Няма мислене - има преценка на ситуация, "играчи" и плюсове и минуси.
                            Ама когато минусите са ей такива -, а чат-пат има някое мизерно плюсче, ей такова + изборът става много труден. И много хора са склонни да видят само преекспонираните дребни плюсчета, но са слепи за огромните минуси, това е. И честно казано, не могат да бъдат винени особено, не и докато не се появи някой, който има повече плюсове от минуси. Което хич не ми се вярва да се случи някога.
                            Т.е., ще си избираме "по-малкото зло", докато ни приседне. На мен вече ми приседна и ми писна - повече не възнамерявам да си тровя живота с простотии, ще гледам да си оправя собственото положение. Ако не става тук, летище "София" ми е съвсем наблизо!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Практиката показва че моето мислене и това на повечето хора които са гласували се разминава вече за трети пореден път!
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Мисленето не е сложно. Сложно е събирането на информация на базата, на която да се мисли.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X