Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси, разбрах горе долу какво да търся, фидер и качествена макара, да стоят в багажника като ходим на палатка или излет да имам занимавка, пък ако ми влезе под кожата ще му мислим.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• да сериозно ще си доволен къде и да ходиш става за всичко.

Comment

• Ся малко проблеми имам се една кухня, жената ма изяде, като и уйдисам ще отделя време да пообиколя ще кажа какво съм аресал да кажеш мнение, ако не пречи.

Comment

• не фанах нищо 4 дена ходих и по реки и по Дунава и блата не,една щука а предполагам може и сом да е било ми счупи едното жило на тройката на блесната не ми се верваше ама...и имах на дъно на рибка един удар и некъв глупак се появи от един голф 2син с монтанска регистрация как си седим на Вереница на язовира до Монтана и си метам блесна и тоя го виждам как ми зима въдицата от стойката и си намотава..викам бе кво правиш бе да не са твой кво пипаш,оня вика бе щеше да вкара въдицата в водата тебе те нема..абе викам нали съм на 20 метра бе борскук що не ме викна а пипаш от къде се доле4е па тука ...скарах му се ебати и хората са там...та без риба ...

Comment

• ходих по Марица вчера,слязох след Костенец на Габровица и като погледнах ми призля,реката тече бяла като гипс,пускат от завода за кибрита некви химикали в водата и е олеле,от там та на Долна Баня на реката тече слабо и некой май е вкарал канализацията в реката щото е олеле смърди на кенеф и плуват тоалетни хартийки като газих с ботушите,разгледах Щтраусовата ферма готино е който не е ходил да отиде интересно е,ядохме щтраус с гарнитура картофи-яде се не е лошо хич,има една рекичка на 30 тина километра от там хванах по нея много е стръмнно на горе и едвам минаваш през драките 5 пъти храстите ми сваляха шапката от главата като се провирам трагедия страшна,хванах 20 пъстърви малки и една добра балканка,сега е забранено да се лови пъстърва размножителен период е аз съм ги пуснал.

Comment

• Малко стимул.
              Attached Files

Comment

• не мога да се сетя как се казваше рибата,ма гледах неколко предавания за нея беше май нещо мутирал динозвър абе от оная епоха нещо си,готина е изглежда доста агресивно.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Малко стимул.
                  Те такава изпуснАх на Батак деесе и пръва летото
                  Alfa 156
                  ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                  sigpic

Comment

• Ква е най-голямата дето сте хващали.

Comment

• ми аз до сега с едно момче заедно 11.200 щука преди 12 години,иначе всяка година изпускам заради моя грешка добри риби по 2-3,те толкова ти кълват в годинита при яко ходене за риба де,бяла риба имам 1.550,щуки доста над кило стотици може би,шаран към 1.700,пъстърва 0.500,речен кефал с мухарка 0.700 иначе над кило,каракуди и палтика специално имам над 1.800 с сигурност,сомове нямам имам на ТЕЦ Овчарица канални ма те не се броят,костур имам 32 см тегло 0.650 грама,иначе на изкувствена имам по половинка доста,иначе това ми е от нормални водоеми естествени с въдица хванати не ловя по платени водоеми и не се снимам с такива риби,тая година вече имам една щука 3.5 кг ми прегриза 0.30 докарах я до брега и едно чупене на жило на 3ка преди 2 седмици на Дунава ето 2 трофейни риби изпуснати,ма годината не е свършила,тия дни почивам че се смазах от ходене и недоспиване ма пак почвам,един приятел има страшна слука тая събота ковна една щука 8.100 на воблер,ма е голям майстор аз съм гола вода в сравнение с него много е упорит големо животно е нема студ нема пек ходи си то и аз съм така ма той си има некъв печливш усет не знам много изпробва и експериментира.

Comment

• пробвам как се качват снимки
                        Attached Files

Comment

• Хаха тва риболовния халат ли е
                          Alfa 156
                          sigpic

Comment

• да бе това е от петъка следобяда бях на Овчарица на топлото езеро попростяхме доста от скука,риба нема 3 каракуди безброй много канални сомчета над 50 и много уклей ама ври като метнеш ти кълват плувката хващат се в въздуха,не ходи прецедено е еезерото от много години,вече продават има ценоразпис и за каракуда,платика,уклей, всичко цедят и продават там е приключил риболова това ми беше 13 тото ходене там от 2000 година съм ходил за пръв път.

Comment

• Е тва не го знаех.
                              http://vbox7.com/play:d4b41e32

Земаш едно такова ловиш отдалече и нема плащаш нищо.

Comment

• 31.03.2012.Първия шарко колегата хвана на топче риба, с втория и амура го поведох 2:1 - на царевица.

Alfa 156
                                sigpic

Comment

Working...
                                X