If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси, разбрах горе долу какво да търся, фидер и качествена макара, да стоят в багажника като ходим на палатка или излет да имам занимавка, пък ако ми влезе под кожата ще му мислим.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ся малко проблеми имам се една кухня, жената ма изяде, като и уйдисам ще отделя време да пообиколя ще кажа какво съм аресал да кажеш мнение, ако не пречи.
не фанах нищо 4 дена ходих и по реки и по Дунава и блата не,една щука а предполагам може и сом да е било ми счупи едното жило на тройката на блесната не ми се верваше ама...и имах на дъно на рибка един удар и некъв глупак се появи от един голф 2син с монтанска регистрация как си седим на Вереница на язовира до Монтана и си метам блесна и тоя го виждам как ми зима въдицата от стойката и си намотава..викам бе кво правиш бе да не са твой кво пипаш,оня вика бе щеше да вкара въдицата в водата тебе те нема..абе викам нали съм на 20 метра бе борскук що не ме викна а пипаш от къде се доле4е па тука ...скарах му се ебати и хората са там...та без риба ...
ходих по Марица вчера,слязох след Костенец на Габровица и като погледнах ми призля,реката тече бяла като гипс,пускат от завода за кибрита некви химикали в водата и е олеле,от там та на Долна Баня на реката тече слабо и некой май е вкарал канализацията в реката щото е олеле смърди на кенеф и плуват тоалетни хартийки като газих с ботушите,разгледах Щтраусовата ферма готино е който не е ходил да отиде интересно е,ядохме щтраус с гарнитура картофи-яде се не е лошо хич,има една рекичка на 30 тина километра от там хванах по нея много е стръмнно на горе и едвам минаваш през драките 5 пъти храстите ми сваляха шапката от главата като се провирам трагедия страшна,хванах 20 пъстърви малки и една добра балканка,сега е забранено да се лови пъстърва размножителен период е аз съм ги пуснал.
не мога да се сетя как се казваше рибата,ма гледах неколко предавания за нея беше май нещо мутирал динозвър абе от оная епоха нещо си,готина е изглежда доста агресивно.
ми аз до сега с едно момче заедно 11.200 щука преди 12 години,иначе всяка година изпускам заради моя грешка добри риби по 2-3,те толкова ти кълват в годинита при яко ходене за риба де,бяла риба имам 1.550,щуки доста над кило стотици може би,шаран към 1.700,пъстърва 0.500,речен кефал с мухарка 0.700 иначе над кило,каракуди и палтика специално имам над 1.800 с сигурност,сомове нямам имам на ТЕЦ Овчарица канални ма те не се броят,костур имам 32 см тегло 0.650 грама,иначе на изкувствена имам по половинка доста,иначе това ми е от нормални водоеми естествени с въдица хванати не ловя по платени водоеми и не се снимам с такива риби,тая година вече имам една щука 3.5 кг ми прегриза 0.30 докарах я до брега и едно чупене на жило на 3ка преди 2 седмици на Дунава ето 2 трофейни риби изпуснати,ма годината не е свършила,тия дни почивам че се смазах от ходене и недоспиване ма пак почвам,един приятел има страшна слука тая събота ковна една щука 8.100 на воблер,ма е голям майстор аз съм гола вода в сравнение с него много е упорит големо животно е нема студ нема пек ходи си то и аз съм така ма той си има некъв печливш усет не знам много изпробва и експериментира.
да бе това е от петъка следобяда бях на Овчарица на топлото езеро попростяхме доста от скука,риба нема 3 каракуди безброй много канални сомчета над 50 и много уклей ама ври като метнеш ти кълват плувката хващат се в въздуха,не ходи прецедено е еезерото от много години,вече продават има ценоразпис и за каракуда,платика,уклей, всичко цедят и продават там е приключил риболова това ми беше 13 тото ходене там от 2000 година съм ходил за пръв път.
Земаш едно такова ловиш отдалече и нема плащаш нищо.
Comment