Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:54.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• оф нямам идея къде и какво да се търси,май нищо,искам да ходя на далече малко да е останало нещо и за мене да измъкна от водата.

Comment

• В събота ще отскоча до Желен да помятам малко мухарката излизат страшни кленове,за всеки случаи си взимам фидера че на фидер там съм ги убивал на пиявица ще видим кои ще е по сполучливия риболов,на муха или пиявица
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• добре де не ти ли омръзват кленовете и мухарката?аз правя 3-4 излета с муха годишно специално само с това,ходя в големите жеги като цяло,клена е ужасен за ядене кофти блудкаво месо и много кости за риболов е атракция ама предпочитам всичко друго.

Comment

• Аз не ги ям аз ги пускам обратно кленовете а за мухата мн голяма краста ми е наи голяма удоволствие ми доставя за сега да ловя с мухарка

Comment

• ясно,аз според сезона,мухарката ми е Дайва правена в Шотландия стар модел но разкошен строй от истинският карбон бих я заменил само за някоя класна въдица,шнура ми е на Рио 6 ти клас,макарата е евтин Шекспир то там какво и да си купиш отпада за макарата,,странна е 6-8 клас дълга по скоро за стримери и такива гадове дето не искам и да ги изучавам подробно,като бях млад на 20 наблягах на дънният риболов,после взе да ми тежи багажа обемисто е едвам го изнасях и се изнервих,после в далечната 2000 година си купих първият мач на Milo,още не беше известен мач риболова четях от немските списания Блинкер и Фиш енд Фанг и тн,каквото и да беше рано или късно всеки стига до спининга-най добри риби с най малко багаж бързо почваш риболова бързо сгъваш и си мобилен на всякъде,май ще е за постоянно,не знам за Желен аз на Искър в Своге слизам под Лукоила покрай оградата стръмната пътека на долу и между тополите е реката,писал съм го тука преди мисля.

Comment

• при мене поредно капо,ставах по нощите с трепет в сърцето да атакувам и хванах само мъгла след тунелите,ти мани ама в 6 часа сутринта бях в Мездра то тъмно не се вижда до 7.30 кви риби,поне хапнах банички и щтрудел с ябълка,на връщане минах през Бебреш спада зверски караш кола по дъното на язовира.

Comment

• Аз в събота бях на искрец доволен напълно около 20 клена по 15-25см и 3 пъстърви на мухарка всичко това едната пъстърва беше доста прилична около 30см другите бяха по около 10-15см

Comment

• да ти кажа в тая рекичка най интересното нещо са черните мряни има огромни тупалки,какви пъстърви хвана балканки ли или американки.

Comment

• 3 балканки за мряна един колега ловеше доста успешно на дъно на торен беше хванал за около 2часа над 15 доста прилични

Comment

• питам те защото е забрана за риболов на пъстърва и е малко кофти,а пипнат ли те точно за пъстърва клубовете ги натискат ИАРА и ще го отнесеш,другото което е на Искрец изобщо не можеш да ловиш балканки дори в сезон прието е,тоя човек не му дреме явно,ето и разпоредбата
                        http://iara.government.bg/?p=11169

ето и забраната за балканките тя е целогодишна
                        http://iara.government.bg/wp-content...23.11.2012.pdf
                        Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 12:11.

Comment

• забранено е да се взима рибата не да се лови всичката риба се връща обратно то има табелки по цялата река

Comment

• да де ама ловите в размножителният период,е тоя какво прави с дъно и торен червей те нагълтват рибите и ги убива и ги взима,странни хора сме и табели и закон да има си знае неговото,как и да е,щях да те питам къде си оставяш колата да стигнеш блатото зад ЕКО на ботевградско щото вчера минах от там и има огради покрай мантинелите,абе то май самата магистрала пресича блатата и са затрупани и коригирани или така ми се струва?има ли нещо там какво е положението?

Comment

• едно прияятелче работи в тази сграда до езерцето та вътре оставям колата

Comment

• ясно аз като въртя се сещам само за от дясно на платното от към блатата на Богоров,малко да паднат водораслите и може да отида за 2 часа да видя останало ли е нещо.

Comment

Working...
                                X