Известие

Collapse
No announcement yet.

Предимство при кръстовище с кръгово движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
    Не знам, ама във Варна си имаме едно нерегулирано кръгово в момента (онова новото на крайезерния, до 'Филбо')
    Определено предимство там се дава предимно на движещите се в кръговото , но в момента е такава лудница с тея ремонти, че предимството е последния проблем в случая
    E то поне няма да е с размерите на казалъншка поничка като това след Шел-а на Девня
    Очаквам някоя зима с повечко сняг някой снегорин да го разчисти кръстовището и да си стане по старому
    Там в момента е такава кретения ,че ............ не знам .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      E то поне няма да е с размерите на казалъншка поничка като това след Шел-а на Девня .
      Има и още една поничка м/у тази след 'Шел'-а и нерегулираното на 'Филбо'
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

E то поне няма да е с размерите на казалъншка поничка като това след Шел-а на Девня
        Размера няма значение
        ... на запад има кръгови , дето се въртят около един знак ...., но са регулирани , де ... .. Въпроса е принципен !

Comment

• Като стана дума за неписани правила - има едно много важно неписано правило дето и аз го спазвам щото не съм самоубиец - "Важи правилото за предимството на по-тежкото МПС".
          За справка - излезте на улицата или попитайте търтея
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

• На мене друго ми прави впечатление .
            Резултата от анкетата надхвърля 100% значи някой не са сигурни в това което са маркирали и са дали по два различни отговора
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

На мене друго ми прави впечатление .
              Резултата от анкетата надхвърля 100% значи някой не са сигурни в това което са маркирали и са дали по два различни отговора
              Я вземи да смениш батериите на елката по-добре
              _______
              146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Я вземи да смениш батериите на елката по-добре
                Малииии .. дърт съм вече и недовиждам ....

Comment

• Дясностоящият е с предимство защото има някои кръгови , които като ги минаваш за 1-ви път отначало неможе да се разбере , чв пресичаш кръгово( било заради размерите му или нещо друго..).
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Някой ще сложи ли ключ на вече безсмислената тема. Разбра се че по голямата част не познават правилника. Каза се вече всичко , че някой неща и по няколко пъти...... Тургайте катанеца!
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

• Мислех си го, но нека изчакаме още малко
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                        аа аз знам за едно кръгово където като влезнеш вътре в него и трябва да чакаш!ако някой е ходил в Казанлък сам ще се увери!

В Пазарджик има кръгово където от единия вход влизаш както във всяко кръгово БЕЗ предимство.
                        На следващия вход вече тия които влизат в кръговото са с предмиство.

Общо взето 4 входа в кръговото като в два влизаш с предимство в два си без.

Ама кръговото поне е с доста голям диаметър.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                          В Пазарджик има кръгово където от единия вход влизаш както във всяко кръгово БЕЗ предимство.
                          На следващия вход вече тия които влизат в кръговото са с предмиство.

Общо взето 4 входа в кръговото като в два влизаш с предимство в два си без.

Ама кръговото поне е с доста голям диаметър.
                          Колега по принцип като влизаш в кръговото си с предимство
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Мен са ме учили че движещите в кръговото са с предимство.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                              Мен са ме учили че движещите в кръговото са с предимство.
                              Айде почна се...
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                                Мен са ме учили че движещите в кръговото са с предимство.
                                A мене ме учиха да гледам знаците и преди да вляза и вътре в кръговото .

Comment

Working...
                                X