If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз мисля като Феро и Доко, че напоследък наблюдавам точно това, а именно - на магистралата всички карат с по 90-100-110....Просто хората гледат да стигнат максимално икономично...Едно време като тръгнех от София до морето все едно участвах в 24 часа Льо Ман...Сега ОПРЕДЕЛЕНО не е така
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
И аз мисля като Феро и Доко, че напоследък наблюдавам точно това, а именно - на магистралата всички карат с по 90-100-110....Просто хората гледат да стигнат максимално икономично...Едно време като тръгнех от София до морето все едно участвах в 24 часа Льо Ман...Сега ОПРЕДЕЛЕНО не е така
Не само, че не се кара бързо ами изобщо на места почти липсва движение, имам чувството, че е '93-та.
Икономиката замира.
Тези, за които се променя тази скорост, не икономисват.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Аз пътувам около 4 часа до Сл. Бряг - без рискови изпреварвания, без безразсъдно раздаване на газ, без прахосване на една торба пари в гориво....
НЕ разбирам, какъв ти е проблема да караш с около 150км/ч по магистралата?
Твойта кочина пред ядрен полуразпад ли е, та не можеш да пътуваш по магистралата спокойно с такава скорост?
Ти да не говориш за Австралия?
Или от 93-та насам караш колело.
Суско почваш да ръсиш неадекватни глупости.
Запали я тая кола и се поразходи из страната, ама не в гората а по пътищата.
И стига си се правил на праведен монах тука, ще кажеш, че спазваш всички норми и закони, ай моля ти се....
Или за теб всички останали са некви тъпи и карат кочини и не може да се движат бързо, а може би те е яд на тези които и без това ограничение пак си карат както си искат?
Пазни приказки.
Виж в каква кочина ви откриват метростанция днес, това е за възмущение, още повече благодарноста която изказа премиера Б.Б. на кмета(бивш)Б.Б. "за добре свършената работа"
Суско почваш да ръсиш неадекватни глупости.
Запали я тая кола и се поразходи из страната, ама не в гората а по пътищата.
И стига си се правил на праведен монах тука, ще кажеш, че спазваш всички норми и закони, ай моля ти се....
Или за теб всички останали са некви тъпи и карат кочини и не може да се движат бързо, а може би те е яд на тези които и без това ограничение пак си карат както си искат?
Пазни приказки.
На глупците не завиждам, но понякога не искам да ги виждам.
Карам спазвайки правилата. 130 е предостатъчна скорост, за всичко. Дори е малко високичка.
Не съм монах, но не съм и глупак.
---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:29 ----------
Аз пътувам около 4 часа до Сл. Бряг - без рискови изпреварвания, без безразсъдно раздаване на газ, без прахосване на една торба пари в гориво....
НЕ разбирам, какъв ти е проблема да караш с около 150км/ч по магистралата?
Твойта кочина пред ядрен полуразпад ли е, та не можеш да пътуваш по магистралата спокойно с такава скорост?
ГоУем шофьор си.
Ти не си достатъчно подготвен и квалифициран, за да оценяваш що е то рисково каране.
Има си специалисти, които се занимават с това.
К.М.
И въпреки слабата си подготовка, пристигам няколко пъти по-бързо от теб, БЕЗ РИСК!!!
Ти ако искаш и два дни може да пътуваш.... до Пазарджик..... монахиньо
Моето душевно състояние е мирно, аз не се нуждая от високи скорости, за да усещам живота.
Наслаждавам му се и без това.
Отговорен съм когато шофирам и съм убеден, че високата скорост убива!
К.М.
140 км/ч ще бъде максимална разрешена, а не минимална задължителна скорост. Който иска може да си кара и с 80. Само да не тръгва да изпреварва без мигач камиони, които се движат с 60 ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment