Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Измерване на вторичната намотка на бобина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДървен философ, включи осцилоскоп и виж. И това ли аз да ти казвам. А после изведи интегрално-диференциално уравнение от тип "смотаняк"Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНяма ли някой модератор да се намеси все пак, почна да минава всички граници.
А колкото до темата - амихайде направете една снимка на осцилоскоп, качете я тук и ме оборете де. Да, ама няма да стане. Философи и за маса не ставате
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеКой го казва, я виж в твоите постове колко обиди изръси по мой адрес, какъв ли не ме нарече, а сега плачеш. Нещастна работа! Да ти имам и IQ-то, и надменността, и самолюбието с които прикриваш кухата си същност. Отказах ти навремето приятелство и почна да сереш по мен
А колкото до темата - амихайде направете една снимка на осцилоскоп, качете я тук и ме оборете де. Да, ама няма да стане. Философи и за маса не ставатеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНикога не съм ти предлагал приятелство, може да ти се иска, обаче няма
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСмях в залата, явно жена ти ти ми гу е пуснала, ако изобщо можеш да задържиш жена около теб. Или любовникът ти, че ме нарече и гейНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеникъде не съм те нарекъл гей, покажи къде, ако си правиш някакви асоциации е друг въпрос
Приключих. Само за колите ще пиша вече. Ти си от хорат с които ми е под достойнството да комуникирам
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПодскачаш нещо? Спомни си една тема, дето споменаваше жена ми. Или си изтрил постовете си вече, което ти е присъщо
Приключих. Само за колите ще пиша вече. Ти си от хорат с които ми е под достойнството да комуникирам
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТака трябва. Само за колите. Нищо не съм трил, потърси да видим. Не помниш какво пишеш и четеш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДървен философ, включи осцилоскоп и виж. И това ли аз да ти казвам. А после изведи интегрално-диференциално уравнение от тип "смотаняк"
Както винаги - изсулване по селски.
Ето за това и аз, както и други колеги ще те ритам, където ми падне и когато ми падне.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПодскачаш нещо? Спомни си една тема, дето споменаваше жена ми. Или си изтрил постовете си вече, което ти е присъщо
Човек дръж си на думата бре!!!
За пореден път го доказваш,че не можеш да удържиш на собствената си дума!!!
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПомня като слон, всичките ти обиди и държане също, както и поканата ти за приятелство
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСамо това ли успя да измислиш?
Както винаги - изсулване по селски.
Ето за това и аз, както и други колеги ще те ритам, където ми падне и когато ми падне.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи не можеш да риташ, макар и да си магаре. Сложи осцилоскоп и виж сигнала. По-добро убеждение от това няма. Ебати и специалиста, ще ритал. Нещастна самовлюбена работа
Ти си този, който твърди нещо без да прилага, каквито и да били доказателства.
Пуснах онази тема с бисерите ти и ти започна яко да нервничиш.
И нали не ме четеше?
Има ли едно нещо, поне едно, в което да си праволинеен и да не си противоречиш?
Смешник си ми ти, чукча!Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:56.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова, което аз твърдя в тази тема, вече достатъчно добре го аргументирах с факти. Направих си труда да изложа ясно тезите си, приложих схеми и графики.
Ти си този, който твърди нещо без да прилага, каквито и да били доказателства.
Пуснах онази тема с бисерите ти и ти започна яко да нервничиш.
И нали не ме четеше?
Има ли едно нещо, поне едно, в което да си праволинеен и да не си противоречиш?
Смешник си ми ти, чукча!
Темата с бисерите ми е хубава тема, развеселява ме. Но тя показва колко сте ограничени. В нея има такива бисери, които показват собственото ви малоумие и ограниченост, маниящината ви да изпъкнете, че сте ненадминати и незаменими, щото сте си намерили една ниша, в която хората не са и задължени да са компетентни и вие използвате това за да лъснете егото си. Вижте се, че пишете все едни и същиLast edited by Alex_26; d.m.y г., 11:04.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕдинственият факт ще е и стойностен аргумент, ако публикуваш снимка на осцилоскоп, закачен на бобина и показанието на дисплея му. Иначе колкото и да ломотиш няма да промениш истината
До кога така бре, чукча?
Явно сам няма да се спреш.
Трябва си модераторска намеса.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment