Първоначално публикувано от vlado_gg
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Владо е прав, но когато има желаещи могат да си уговорят нещо извънредно, но така или иначе е добре да си останат първа и трета седмица....поне засега......
Така или иначе аз утре съм свободен, и ако има повече от 2-3-4 човека аз съм на линия....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Dikata_BG Покажи съобщениеКолеги а как мога да се снабдя с стикер на алфа форума някой от Стара Загора продава ли?Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от traiko_89 Покажи съобщениене освен ако нямаш някой познат. та да ти направи друг вариянт е да си купиш от итал феста
Comment
-
Ида......пък ако някой ще оди и на онуй Астория пак мога.....днеска съм либерте отвсякъде......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И аз съм съгласен да си останат първа и трета седмица на месеца както си до сега, за да има по-голям интерес.
Пък когато си решим винаги може да си направим среща.
Нищо не ни пречи.
Прочетох, че някои хора не са съгласни за Астория, но ако търсим място за което всички на 100% да са съгласни ми се струва че 6те е трудно.
Така че, който има някъкви конкретни предложения да ги дава навреме, да се гласува и да се реши до Петък например.
Да не чакаме последния момент и да има един не чул друг не разбрал и т.н.
Comment
Comment