If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбирам какво точно искаш да кажеш, но донякъде си прав, все повече хора със скъпи коли не могат да ги обслужват....
Искам да кажа, че това дали си купуваш гуми или не, не показва дали си сиромах или не А да караш със зимни гуми лятото е като да караш с летни гуми зимата, та дори бих казал, че е по опасно.
Искам да кажа, че това дали си купуваш гуми или не, не показва дали си сиромах или не А да караш със зимни гуми лятото е като да караш с летни гуми зимата, та дори бих казал, че е по опасно.
Приятел ти май четеш през ред. Аз вече съм го написал, някой карат с едни гуми или купуват такива втора употреба защото не могат да си го позволят, а други просто защото са андрешковци по манталитет...
Все пак гъзарията е по-важна от това дали можем да поддържаме въпросното возило .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз съм готов да си купя нови летни 17, да си броя паричките като пич, защото просто лятото карам с по - високи скорости от зимата. Карам 9 месеца от годината с летни гуми.
Зимни нови за какво да си купувам, като за пример миналата зима, купихме на едно ванче нови мишелин зимни, за две седмици поради дупки тип "детски гроб" пръснахме две от гумите. Ядосах се и намерих за 40 лв на бройка от познато лице зимна гума на един сезон, с 7мм грайфер на семперит (френски гуми). Е за какво да говоря повече.
За летни 17 не се замислям за втора по една причина, добри 17 на дот един сезон ще ми струват от порядака на 300 лв. Доставки + монтаж + баланс и става дебело. Имам възможност да си закупя нови за ценичката от 528 лв комплекта, това с монтаж + баланс, марката е густо просто.
Сиромах или просто разумен, който намира по-добрата алтернатива е др въпрос.
Нови 17 летни, защото дори и да я одаря, ще си набавя същата гума за отрицателно време за минимална сума. Не да търся и да карам с две по две гуми в различна шарка.
Зимни ще си намеря пак на един сезон на добра марка за нищожна цена, ще карам зимните по малко от три месеца все пак, което е др фактор.
Ето това са моите прости разсъждения!
Проблемът на всеки от нас в тази тема е, че гледа от своята камбанария и си мисли, че камбанарията на другарчето е същата. Да, ама не.
А да ме слагат в андрешковия манталитет, при положение, че се колебая дали да хвърлям 1000 лв за втори комплект джанти и 2 комплекта летни + зимни гуми, или просто да дам 500 за категорично най-добрата всесезонна гума, тествана от най-големите, ми се вижда като "приказки ан гро"... разбирам да ставаше въпрос за Дебица Навигатор - да си говорим за андрешкови манталитети, а то...
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Най- обичам като ми изтъкнат аргумента с детето- Аз!? Да си возя детето с летни гуми, зимата!? То детето ти потънало до гушата в лайна в България... Да не говориме, че пък такива дето си карат скъпоценните съкровища до училище всяка сутрин, правят невероятните задръствания. Как преди години децата сами си се оправяха да ходят на училище!? А, сетих се как- просто ги записваха в кварталното училище, а не на другия край на София, щото щерката на Дончо учела там и било много хубаво училището.
Това е едно лирическо отклонение свързано с андрешковия манталитет, но в посока скъпоценните съкровища на мама и тате.
Най- обичам като ми изтъкнат аргумента с детето- Аз!? Да си возя детето с летни гуми, зимата!? То детето ти потънало до гушата в лайна в България... Да не говориме, че пък такива дето си карат скъпоценните съкровища до училище всяка сутрин, правят невероятните задръствания. Как преди години децата сами си се оправяха да ходят на училище!? А, сетих се как- просто ги записваха в кварталното училище, а не на другия край на София, щото щерката на Дончо учела там и било много хубаво училището.
Това е едно лирическо отклонение свързано с андрешковия манталитет, но в посока скъпоценните съкровища на мама и тате.
Ндаа. Баш.
А и още нещо, аз га зимвах книжка миналиот век зимни гуми имаше само на картинка в некерман. Па некси и тогава сме качвали шипка.
Контролер, гоним евростандарти брат - не мое децата да учат у квартала, щото е пълно с дроги, побойници, нЕма спортна база, министъра не ходи на посещения в училището и подобни.... ДЕМЕК (к'ва убава дума) пак друг е виновен, че някой не може да възпитава детето си.
Зимните гуми са си направо задължителни И за възпитанието на децата, разбииииш ли
Дай ми определние за : категорично най-добрата всесезонна гума . !!!
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Най-добрата при точно определен размер, според организации като ADAC, OAMTC и подобни от техния ранг.
Абе, ще ми се да питам всичките тук, дето ми скачат - вие как, кога, по какъв начин и колко сте карали с такъв тип гуми? Според отговора ви ще разбера доколко имате право да давате мнение по въпроса...
Мен всесезонни Пирели Р400 ме е вадило от снега не по-лошо от баш зимни гуми (Фулда Кристал Гравито), точно тия два модела гуми съм ги имал на колите си, имам доста преки наблюдения и разбира се говоря за степен на заснеженост, при която има излизане, защото от един момент нататък, има една степен на заснеженост, при която и с най-бруталните зимни гуми заораваш.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Ти имаш ли дете бе мойто пате,а,ако имаш значи това което каза,говори много показателно за теб,какъв Андрешко си.Ако нямаш,по добре не се изказвай,защото като ти дойде на главата,пак ще си говориме,дали няма да мислиш много повече.За училищата незнам как е,но за детските градини в Сф е трагедия положението,така че някой е записал детето където може е привилегия,а не прищевка,шот разииши на Цоньо детето е там.
П.С.Мисля че темата за гумите отдавна се изчерпа,и се изкриви в друга посокоа,възпитание на деца и т.н.,нека хората които не го правят/възпитанието/да не се изказват
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment