If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз така, барабар с джантите, ама чак пък да ги размествам всеки месец, както препоръчват картинките на колегата Kuku - не, тва фитнесче в тясното мазе никога не съм го правил
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Честито на хората сложили зимни гуми. В момента на дъжда са точно толкова опасни, колкото и хората с летни гуми на сняг
Ха, тъкмо влизах да напиша нещо подобно. (+)
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Ей, не се бъзикайте с колежката За лятото си бяха добре, не мога да се оплача. Като ми се наложи да купувам изневиделица 4 нови гуми, нямах голям избор.
ОК в случая може и да се съглася.Но колко от защитниците на таязи теза,карат с хубави нови летни гуми,според мен не са повече от 10%,което е смешното в случая.Защитават тезата,но не се замислят в случая те всъщност са какви гуми карат.Доста летни гуми,при ниски и температури и мокро време се държат по идентичен начин със зимни.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
ОК в случая може и да се съглася.Но колко от защитниците на таязи теза,карат с хубави нови летни гуми,според мен не са повече от 10%,което е смешното в случая.Защитават тезата,но не се замислят в случая те всъщност са какви гуми карат.Доста летни гуми,при ниски и температури и мокро време се държат по идентичен начин със зимни.
Чакай сега- айде да не сравняваме круши с моркови... Тука сравняваме нови летни с нови зимни гуми или ако по- ти харесва летни гуми на 2 сезона с зимни гуми на 2 сезона. По същия начин ги сравняваме и при зимни условия. А от предишния ти пост разбрах само, че имаш разстройство, другото е малко несвързано.
И за статистиката само може да ми кажеш- повече мокри дни ли има в зимния сезон или повече снежни дни? И тук спорът приключва дали трябва зимния сезон да си с летни или с зимни гуми, освен когато има сняг.
Чакай сега- айде да не сравняваме круши с моркови... Тука сравняваме нови летни с нови зимни гуми или ако по- ти харесва летни гуми на 2 сезона с зимни гуми на 2 сезона. По същия начин ги сравняваме и при зимни условия. А от предишния ти пост разбрах само, че имаш разстройство, другото е малко несвързано.
И за статистиката само може да ми кажеш- повече мокри дни ли има в зимния сезон или повече снежни дни? И тук спорът приключва дали трябва зимния сезон да си с летни или с зимни гуми, освен когато има сняг.
Факт е че повечето дни са мокри,НО при какви температури питам аз
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
T.e да си отворя гумаджииница пред входа и да си сменям гумите всеки ден в зависимост от това дали в момента вали сняг, дъжд или пък поради някакво чудо пътя е сух през зимата ?
Comment