Известие

Collapse
No announcement yet.

С какво да изгоня котките?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

С грес -представи си всички котки омазани като автомонтьори.Между другото тук преди години бяха намазали разделителните огради между платната и хората много бързо спряха да ги прескачат и си пресичаха по пеш. пътеки -ефективно и просто
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

има лепило за мишки и плъхове продават го в селскостопанските аптеки и е даже италианско струва 5.70 не изсъхва дори и 1 месец да седи намазано намажи колата и ще ги хванеш котетата и ще им биеш чимберчета по каските тя като седи една нощ залепена з аколата и мяучи нема да стъпи повече а даже може и с некое куче да я плашиш да го вдигаш до нея да я лае

Comment

Решение нема ощи,тея гадини спят върху кората под мотора да ги е...а!Дано не прегризат някой кабел или маркуч.Шъ взема верно да я намажа с грес или масло ,че като ги видя по улицата да ги позная и да ги целя с камъни.
        Last edited by 546; d.m.y г., 07:37.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Решение нема ощи,тея гадини спят върху кората под мотора да ги е...а!Дано не прегризат някой кабел или маркуч.Шъ взема верно да я намажа с грес или масло ,че като ги видя по улицата да ги позная и да ги целя с камъни.
          Аз котка,дето гризе кабели,не съм виждал.Виж за мишки и плъхове имам достатъчно материал.Считай,че един вид си превентиран.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Тоест,добре е да има котка в коша ,като защита против гризачи!

Comment

...докато не запалиш без да я видиш и да я подхване ремъка, както стана с баща ми.И после става...мазало.
              Alfa 156
              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                Тоест,добре е да има котка в коша ,като защита против гризачи!
                Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                ...докато не запалиш без да я видиш и да я подхване ремъка, както стана с баща ми.И после става...мазало.
                Ммм... да.Добре,че на Алфата каишите са облечени и са близо до коша.Палиш колата и тя почва да мяука
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                  +1 добре да поглеждаш за някоя писана да не се е завряла там , че чичо ми така чисти една от техните котки пренощувала под капака
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

Имаше някаква подобна тема преди години май, ама и тук ще го пиша-на един познат пък даже катерица беше заживяла вътре, бил край гората близо
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Имаше някаква подобна тема преди години май, ама и тук ще го пиша-на един познат пък даже катерица беше заживяла вътре, бил край гората близо

Аха ха ха ха ха,стига бе човек,смях се със сълзи.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Мамка му, и аз го имам тоя проблем с котките.
                        Колата ми спи в подземен гараж с още 10 коли, а от 2-3 седмици насма врата не се затваря до долу - оставан 7-8 сантиметра до земята.
                        Една черна котка се научи да влиза и само на моята кола се катери, сякаш другите коли не се карат....

Чакам фирмата поподдръжката на вратата втора седмица да се появи да направи профилактика и да я направи пак да се затваря до долу.

Явно котките твърде обичат алфите!
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                          Аха ха ха ха ха,стига бе човек,смях се със сълзи.
                          Съсвем сериозно, като запалил, примерно месец не бил карал избягала, та май и гнездо си била направила
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

съвсем възможно е . Мястото става доста затворено ако има подкратерна кора , 2-3 пролуки и то не кой знае колко големи идеалната бърлога . Харесва му на катеричока ето ти гарсониера
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                            sigpic

Comment

Ей тва с котките е проблем и то гУЕм!
                              Баща ми има 307-ца...
                              Една сутрин намерихме колата с изстръгната(и надъвкана) решетка и добавка на предната броня, рег. номер беше на асфалта, а по предния капак имаше следи от нокти...

И са ще кажете, че котка не може да направи това? ДА! Не може, ама като се завре някъде по двигтеля и я надуши някой бесен уличен пес става екшън...(Съвсем отговорно го заявявам - застрахователя ми каза, че наща кола изобщо не е първият случай на надъвкана от куче кола)

На мойта улица - котки и кучета дал господ! Истинска джунгла... Не един или два пъти бащата пали колата и изскача по някоя котка изпод предната броня.
                              Направило ми е впечатление, че на неговата кола само се завират(сигурно Пежото е удобно за проникване).
                              Айде сега и за Алфата -ако паркирам на въпросната улица, почти винаги намирам колата, сутрин, цялата в следи от кални малки лапи.

Решение: Вече с баща ми си паркираме колите зад блока!
                              sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Що не ходят по колите на съседите се чудя,има още 50-60 коли пред блока

Comment

Working...
                                X