If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аре бе.....докъде го докара.......аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....
трупам инфо и работя но чакам официоза да им мине някакво събитие - споко, идат хубави сезони тепърва ще се поцепваме в Боженица хеххехехе!
Аз па да благодарЪ най-сетне за влизането в групата!
Не знам с какво ще мога да помагам занапред, но ми знаете ентусиазма поне
Всъщност знам че има с какво - мога да фотографствам и да мародерствам (или беше модерирам) некви раздели
Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати..........парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам
Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати..........парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам
Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.
Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.
Oo,нещо не си разбрал, не организирам нищо, освен някоя Национална сбирчица на 155 - па как са се получавали, могат да кажат присъствалите...
Всичко друго оставям без коментар
Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....
Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....
Браво, Боби!
Не можах да се сдържа.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment