Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАмериканският кораб е там заради учение на НАТО, планувано през 2013. А в НАТО членуват 3 държави с излаз на Черно море.
Те ученията на НАТО по сгъстени от тия във ВД
Обаче съм сигурен че и Руската подводница си прави предварително планирано учение край Бреговете на Мексико.
Ще трябва обаче да и повярваме на тази информацията макар да е постъпила от "анонимен източник" в СNN. Е на това му викам аз медия на която можеш да се довериш пуска информации от анонимни източници!
Comment
-
Информацията за учението си беше пусната официално от МО. Неофициално и аз а и всеки Варненец може да я потвьрди. Често натовски сьдове идват и на приятелси посещения. Естествено няма откьде да зная дали вьпросният параход е бил точно с тая цел там. Това обаче няма особено значение. В неутрални води, подобно поведение си е безумие.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеТръкстън беше за учение на НАТО, тоя и той заради предварително планувано учение. (между другото това съм го пропуснал, от къде е вашата информация)
Те ученията на НАТО по сгъстени от тия във ВД
Обаче съм сигурен че и Руската подводница си прави предварително планирано учение край Бреговете на Мексико.
Ще трябва обаче да и повярваме на тази информацията макар да е постъпила от "анонимен източник" в СNN. Е на това му викам аз медия на която можеш да се довериш пуска информации от анонимни източници!
Официалната версия е, че се намира там за да подкрепя локалните членове на коалицията във връзка градацията на военното напрежение в региона.
PS:
Нямам спомени учения в рамките на ВД да са се провеждали кой-знае колко често.
За 2 годишната си служба май съм участвал само в "Щит 82"Last edited by ecotronic; d.m.y г., 00:09.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеPS:
Нямам спомени учения в рамките на ВД да са се провеждали кой-знае колко често.
За 2 годишната си служба май съм участвал само в "Щит 82"
Христос Возкресе!
Comment
-
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...D%D1%8B-%D0%A3 - Любимата ни уикипедия - много оскъдна информация, но явно все още няма много информация
А не е имало опасност защото самолета не е бил въоръжен.
За съжаление руснаците не коментират тази информация .....защо ли !?!?!?!?
А за моряците , които са напуснали - ами вие какво искате да излезе някой от пентагона и да признае че моряците им са се понаакали? Или чакате CNN да напишат истината?
Въпреки че и аз не мота да го твърдя на 100 процента.Last edited by Orm; d.m.y г., 10:36.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
В такава ситуация винаги ще се намери кой да се наака.
По-интересното е дали ще се намери някой, който да не си изпусне нервите.
Вие възхищавате ли се от селянина с БМВ-то, който предприема несъобразено с обстановката изпреварване?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Мани ти дето се наакали няколко морячета, ей тия работи са по тревожни:
Ядрени офицери се друсат от скука
Направо ми се изправя косата като си представя някой напушен американски кретен на една ръка разстояние от копчето на "Минитмънт"!
Comment
-
Ученето беше много набързо "планирано".Освен това кораба си е в международни води и ако не ме лъже паметта представлява част от територията на държавата чийто флаг се вее.Руския самолет също е в междеунардно въздушно пространство.Едва ли за първи път руски самолет облита американски кораб.Обратното също е вярно.Но не са вдигали толкова шум, най много някоя протестна нота да изпратят до съответното министерство.Така че руснака не екамикадзе че да ходи да дразни американците и то с невъоръжен самолет и то не веднъж дваж ми цели 12 пъти.Явно има друга причина.Явно обаче че нещо е попречило на янките да реагират както се прави в такива случаи, което ги е поразтревожило.Дали са се наакали ли не не интересно, макар да допускам че може и да са си подали молбите някои както пише и то е защото доколкото си спомням американски кораб досега не е бил нападан по такъв начин директно, досага винаги и в Сърбияи в Ирак са си истрелвали ракетите от растояние и не са се сблъсквали с такъв противник.Действителноста обаче е съвсем друга и поразбила представите им за надмощие.Нормално е да има стресирани.Вчера прочетох някъде че Русия заличава бордовите номера и опознавателните знаци на подводниците си.Освен това смята да "постави" ясни "граници" по протежение на континеталния си шелф в Арктика.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Няма никакви доказателства, освен обичайните раздувки затова, че нещо е попречило на американците да реагират активно.
Питам се дали реакцията им щеше да е същата, ако изстребителят беше въоръжен?
Ако това е планувана провокация а не просто самоволно действие и ако са били толкова сигурни в средствата си за блокиране на системите на кораба, защо са пратили невъоръжен самолет?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Мчи те кога видяха че е невъоръжен.Когато мина над главите им.На радарите познава ли се дали един самолет носи ракети или не.Ами ако ракетите са скрити във фюзелажа, макар че точно този модел не разполага с такава "екстра".Освен това САЩ и Русия не са врагове, все още, защото не са във война и не са скъсали дипломатическите си отношения.Така че в случая неприятелски кораб или самолет е условно понятие.И двата обекта са във международно водно и въздушно пространство и как се реагира в подобни случаи не съм запознат.Обаче работата взе нещо да се отича и е ми се струва че международната общност трябва да отправи някакви призиви към двете страни да спрат да се ежат и да седнат да преговарят, щот да не стане така че да няма кой да коментира по форумите.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Междувпрочем - раздуваната система, която блокира действието на радарните системи не е нищо ново и е на въоръжение във всяка съвременна армия. Това е просто един радио-смутител, каквито отдавна се ползват, дори и в цивилния живот.
Недостатък на способа е ограничения му обхват.
Ползването на такова средство от страна на самолет само го прави невидим за радарите, когато е в непосредствена близост до тях, но далеч не и неуязвим за ракети и снаряди, които не ползват радиолокация, като средство за прихващане и водене.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment