Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Абе да си стоят в къщи, ако руски кораби са в международни води край Ню Йорк, как ще реагират американците.Какво вдигат патардия.
    Американският кораб е там заради учение на НАТО, планувано през 2013. А в НАТО членуват 3 държави с излаз на Черно море.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://www.rusiadnes.bg/bg/armiya-i-...dvodnitza.html
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Американският кораб е там заради учение на НАТО, планувано през 2013. А в НАТО членуват 3 държави с излаз на Черно море.
        Тръкстън беше за учение на НАТО, тоя и той заради предварително планувано учение. (между другото това съм го пропуснал, от къде е вашата информация)
        Те ученията на НАТО по сгъстени от тия във ВД

Обаче съм сигурен че и Руската подводница си прави предварително планирано учение край Бреговете на Мексико.
        Ще трябва обаче да и повярваме на тази информацията макар да е постъпила от "анонимен източник" в СNN. Е на това му викам аз медия на която можеш да се довериш пуска информации от анонимни източници!
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

• Информацията за учението си беше пусната официално от МО. Неофициално и аз а и всеки Варненец може да я потвьрди. Често натовски сьдове идват и на приятелси посещения. Естествено няма откьде да зная дали вьпросният параход е бил точно с тая цел там. Това обаче няма особено значение. В неутрални води, подобно поведение си е безумие.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Тръкстън беше за учение на НАТО, тоя и той заради предварително планувано учение. (между другото това съм го пропуснал, от къде е вашата информация)
            Те ученията на НАТО по сгъстени от тия във ВД

Обаче съм сигурен че и Руската подводница си прави предварително планирано учение край Бреговете на Мексико.
            Ще трябва обаче да и повярваме на тази информацията макар да е постъпила от "анонимен източник" в СNN. Е на това му викам аз медия на която можеш да се довериш пуска информации от анонимни източници!
            Действително този кораб няма общо с въпросното учение, което е и вече официално приключило.

Официалната версия е, че се намира там за да подкрепя локалните членове на коалицията във връзка градацията на военното напрежение в региона.

PS:

Нямам спомени учения в рамките на ВД да са се провеждали кой-знае колко често.
            За 2 годишната си служба май съм участвал само в "Щит 82"
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 00:09.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              PS:

Нямам спомени учения в рамките на ВД да са се провеждали кой-знае колко често.
              За 2 годишната си служба май съм участвал само в "Щит 82"
              Беше ирония това...
              Христос Возкресе!
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              []=о===о=[]

Comment

• Воистина Воскресе!

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• От мъртвите Воскресе....
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...D%D1%8B-%D0%A3 - Любимата ни уикипедия - много оскъдна информация, но явно все още няма много информация

А не е имало опасност защото самолета не е бил въоръжен.
                    За съжаление руснаците не коментират тази информация .....защо ли !?!?!?!?

А за моряците , които са напуснали - ами вие какво искате да излезе някой от пентагона и да признае че моряците им са се понаакали? Или чакате CNN да напишат истината?
                    Въпреки че и аз не мота да го твърдя на 100 процента.
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 10:36.
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• В такава ситуация винаги ще се намери кой да се наака.
                      По-интересното е дали ще се намери някой, който да не си изпусне нервите.

Вие възхищавате ли се от селянина с БМВ-то, който предприема несъобразено с обстановката изпреварване?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мани ти дето се наакали няколко морячета, ей тия работи са по тревожни:
                        Ядрени офицери се друсат от скука
                        Направо ми се изправя косата като си представя някой напушен американски кретен на една ръка разстояние от копчето на "Минитмънт"!
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        []=о===о=[]

Comment

• Ученето беше много набързо "планирано".Освен това кораба си е в международни води и ако не ме лъже паметта представлява част от територията на държавата чийто флаг се вее.Руския самолет също е в междеунардно въздушно пространство.Едва ли за първи път руски самолет облита американски кораб.Обратното също е вярно.Но не са вдигали толкова шум, най много някоя протестна нота да изпратят до съответното министерство.Така че руснака не екамикадзе че да ходи да дразни американците и то с невъоръжен самолет и то не веднъж дваж ми цели 12 пъти.Явно има друга причина.Явно обаче че нещо е попречило на янките да реагират както се прави в такива случаи, което ги е поразтревожило.Дали са се наакали ли не не интересно, макар да допускам че може и да са си подали молбите някои както пише и то е защото доколкото си спомням американски кораб досега не е бил нападан по такъв начин директно, досага винаги и в Сърбияи в Ирак са си истрелвали ракетите от растояние и не са се сблъсквали с такъв противник.Действителноста обаче е съвсем друга и поразбила представите им за надмощие.Нормално е да има стресирани.Вчера прочетох някъде че Русия заличава бордовите номера и опознавателните знаци на подводниците си.Освен това смята да "постави" ясни "граници" по протежение на континеталния си шелф в Арктика.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Няма никакви доказателства, освен обичайните раздувки затова, че нещо е попречило на американците да реагират активно.

Питам се дали реакцията им щеше да е същата, ако изстребителят беше въоръжен?

Ако това е планувана провокация а не просто самоволно действие и ако са били толкова сигурни в средствата си за блокиране на системите на кораба, защо са пратили невъоръжен самолет?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мчи те кога видяха че е невъоръжен.Когато мина над главите им.На радарите познава ли се дали един самолет носи ракети или не.Ами ако ракетите са скрити във фюзелажа, макар че точно този модел не разполага с такава "екстра".Освен това САЩ и Русия не са врагове, все още, защото не са във война и не са скъсали дипломатическите си отношения.Така че в случая неприятелски кораб или самолет е условно понятие.И двата обекта са във международно водно и въздушно пространство и как се реагира в подобни случаи не съм запознат.Обаче работата взе нещо да се отича и е ми се струва че международната общност трябва да отправи някакви призиви към двете страни да спрат да се ежат и да седнат да преговарят, щот да не стане така че да няма кой да коментира по форумите.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Междувпрочем - раздуваната система, която блокира действието на радарните системи не е нищо ново и е на въоръжение във всяка съвременна армия. Това е просто един радио-смутител, каквито отдавна се ползват, дори и в цивилния живот.
                                Недостатък на способа е ограничения му обхват.
                                Ползването на такова средство от страна на самолет само го прави невидим за радарите, когато е в непосредствена близост до тях, но далеч не и неуязвим за ракети и снаряди, които не ползват радиолокация, като средство за прихващане и водене.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X