Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    Споделям още един мой излет.
    Ето тук може да разгледате има какво да се види.

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=29921
    Ба го! В това село си купих къщичка преди 6-7 години точно с идеята да ходя там за почивка и риба. Досега освен за работа и пиене за друго там не съм ходил. Даже не съм и подозирал че има такива зверове в тоя водоем.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      на него кво се хваща Гибсъна на Ангъс ли

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      На това само електрически змиорки отиват. Требе си с неопрен като го ползваш.
      Това е само за рок ориентирани рибоци - пускаш им на брега АС/DC и после едвам успяваш да ги извадиш.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• на брега не знам ама в водата ги токосват яко браковците и е ад.

Comment

• Само да не излязат водололазите...
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• я ги бе...я ги виж тия чичковци...пратиха от морето миналогодишната реколта та ги обработих термично
            Attached Files

Comment

• В петък вечер на прочутите 777 метнах 3 въдици и нищо на целия фон се извадиха 2 сомчета от колеги по 2кг и 1 шаран 3кг.на другия ден по лесновската река с мухарката хванах около 30 кленчета всички по над 20см това е от тази седмица
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• аз на Богоров вчера затъвахме с колата по черният път и ни вале дъжд 4 часа та прогизнахме после Чепинци пак същтото и нищо,гонихме щука ама хванахме дука.
                Attached Files

Comment

• Нищо де... днес поне я беше измил
                  Какво я съзерцаваше така баба Алфа днес като ти викнах?
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• абе паднала ми е едната емблема на предна лява джанта и седи черен кръг грозно е,правихме бронята тия дни и я намествахме че много удари и напасвахме,оня ден удавих единият халоген в едни коловози ровове с вода едвам излезнах с бутане та кво ли не е,аз си я карам офроуд постоянно и винаги има поражения,видях те в последният момент човек докато ти махна зави и изчезна,не съм я мил дъжда я мие аз само калям жалко че вътре не мога да отворя да я измие,преди имах поникнало жито вътре по пода и кво ли не.
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:01.

Comment

• Ето малко матерял от последните 2 излета с мухарката единия по р.Лесновска а др на яз Огняново

Всички рибки си плуват обратно по домовете си
                      Attached Files
                      Last edited by stefoo; d.m.y г., 13:21.

Comment

• прилича ми на Огняново на устието от към Раковица,там са папури с кафява вода и кефал между тях,не знам как подаваш там с муха аз затъвам по калтта и от зад ми пречи брега,има едни гадни плуват като жабурняк на туфи .

Comment

• Да там е но сега всичко е залято а и от долу е трева полянка а и аз съм 65 скакалец и не затъвам иначе е много обрасло затрих някъде по тревите 3 мухи но пък си направих кефа на почти всяко 3-4 мятане имаше удари по мухата имах едно късане на повода направо си тръгна като го засякох не можах да го видя какво представляваше огъна сопата и след няколко секунди си замина

Comment

• там е нали,искам да ти кажа че като тръгнеш по-на дясно 30 метра срещу теб има изсъхнали дървена в водата стърчат ама с шнур е абсурд да го развиеш до тях,в тия дървета седи костур клен едър,иначе там дето си ти теглех да пробвам щукарска блесна китайска имитация на мепс 5 ти номер и като ми тресна на нея ме изплаши,за мене е щука не я видях но на 60 см дълбочина 2 метра от брега посред бял ден в обраслото какво да е?имай го в напредвид.

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

там е нали,искам да ти кажа че като тръгнеш по-на дясно 30 метра срещу теб има изсъхнали дървена в водата стърчат ама с шнур е абсурд да го развиеш до тях,в тия дървета седи костур клен едър,иначе там дето си ти теглех да пробвам щукарска блесна китайска имитация на мепс 5 ти номер и като ми тресна на нея ме изплаши,за мене е щука не я видях но на 60 см дълбочина 2 метра от брега посред бял ден в обраслото какво да е?имай го в напредвид,щи дам една дестинация много добра така и така ходиш по Лесновска река,от околовръстното завий да влезеш в Чепинци минаваш един голям мост под теб е река 3 метра преди да влезеш виж от горе от моста за какво иде реч,спусни се има пътека покрай моста като го подминеш от ляво и слизаш между колоните приклекнал удобно е,там има голям вир водата върти и прави водовъртеж с пяна има кефал 500-1000 и взима само приклякай че като слизаш влизат в подмола,за ориентир в вира има сухи дървета дънери стърчат,лесно е и мяташ 5-7 метра напред,имам успех там на летяща мравка най много не знам.

Comment

• Ще го тествам мястото

Comment

• тествай го,на горе и на долу няма нищо интересно,ще ходя събота или неделя по реката покрай Говедарци ще кажа какво съм направил ако съм и на какво,поне ще си земеме барбекю и ще набереме малини но не знам дали не е малко рано за тах там по това време.

Comment

Working...
                                X