Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениена него кво се хваща Гибсъна на Ангъс ли
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНа това само електрически змиорки отиват. Требе си с неопрен като го ползваш.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
В петък вечер на прочутите 777 метнах 3 въдици и нищо на целия фон се извадиха 2 сомчета от колеги по 2кг и 1 шаран 3кг.на другия ден по лесновската река с мухарката хванах около 30 кленчета всички по над 20см това е от тази седмица
Comment
-
Нищо де... днес поне я беше измил
Какво я съзерцаваше така баба Алфа днес като ти викнах?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
абе паднала ми е едната емблема на предна лява джанта и седи черен кръг грозно е,правихме бронята тия дни и я намествахме че много удари и напасвахме,оня ден удавих единият халоген в едни коловози ровове с вода едвам излезнах с бутане та кво ли не е,аз си я карам офроуд постоянно и винаги има поражения,видях те в последният момент човек докато ти махна зави и изчезна,не съм я мил дъжда я мие аз само калям жалко че вътре не мога да отворя да я измие,преди имах поникнало жито вътре по пода и кво ли не.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:01.
Comment
-
-
Да там е но сега всичко е залято а и от долу е трева полянка а и аз съм 65 скакалец и не затъвам иначе е много обрасло затрих някъде по тревите 3 мухи но пък си направих кефа на почти всяко 3-4 мятане имаше удари по мухата имах едно късане на повода направо си тръгна като го засякох не можах да го видя какво представляваше огъна сопата и след няколко секунди си замина
Comment
-
там е нали,искам да ти кажа че като тръгнеш по-на дясно 30 метра срещу теб има изсъхнали дървена в водата стърчат ама с шнур е абсурд да го развиеш до тях,в тия дървета седи костур клен едър,иначе там дето си ти теглех да пробвам щукарска блесна китайска имитация на мепс 5 ти номер и като ми тресна на нея ме изплаши,за мене е щука не я видях но на 60 см дълбочина 2 метра от брега посред бял ден в обраслото какво да е?имай го в напредвид.
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
там е нали,искам да ти кажа че като тръгнеш по-на дясно 30 метра срещу теб има изсъхнали дървена в водата стърчат ама с шнур е абсурд да го развиеш до тях,в тия дървета седи костур клен едър,иначе там дето си ти теглех да пробвам щукарска блесна китайска имитация на мепс 5 ти номер и като ми тресна на нея ме изплаши,за мене е щука не я видях но на 60 см дълбочина 2 метра от брега посред бял ден в обраслото какво да е?имай го в напредвид,щи дам една дестинация много добра така и така ходиш по Лесновска река,от околовръстното завий да влезеш в Чепинци минаваш един голям мост под теб е река 3 метра преди да влезеш виж от горе от моста за какво иде реч,спусни се има пътека покрай моста като го подминеш от ляво и слизаш между колоните приклекнал удобно е,там има голям вир водата върти и прави водовъртеж с пяна има кефал 500-1000 и взима само приклякай че като слизаш влизат в подмола,за ориентир в вира има сухи дървета дънери стърчат,лесно е и мяташ 5-7 метра напред,имам успех там на летяща мравка най много не знам.
Comment
Comment