Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЩе видим след като падне вълната ,че за сега е изгонила рибока навътре . А и все още е малко раничко . Нагоре към Каварна излиза лефер но рядко и рибарите държат все още дебела цена около 25-30лв килото . Но надеждата умира последна и се надяваме да има и за нас от тая благинка . Все пак сезона в морето тепърва започва .
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:57 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПо план график - утре вечер сьм на вьлнолома, та може да имам инфо за нощният живот на младите лефери.
Дано отново не ми се размине.
Comment
-
Как да ти кажа .... когато е забраненно тогава има риба ( с две думи) в морето т.е. вечер и размножителния период през пролетта , но пък и ИАРА не спят а и получават доста сигнали от "доброжелатели" .
Иначе активния сезон е когато водата падне под 15-16 градуса ( т.е. сега започва) а за зарган колкото е по-студена водата толкова по-добре а за рибаря толкова по-зле
Зависи и за каква риба си тръгнал , но море голяяяямо а рибата е на пасажи и води след себе си хищника в повечето случаи далече от брега и на голяма дълбочина та си трябва надеждна лодка . Миналата година например гонихме сафрида пред Каварна на 12-15-18м дълбочина , там някъде излизаше и паламуд и лефер . Иначе лефер от брега забрави .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
доколкото знам нощният риболов е разрешен вече може да се лови,за морето не знам,и в язовирите е така където има уклей под него плува костура заедно са,не знам аз съм се убедил че на колкото по-голям водоем си и големи дълбочини толкова по-трудно намираш рибите,е примерно за щука минеш ли 2 метра дълбочина се усеща колко е тегаво.
Comment
-
Разрешен е на вътрешни водоеми в морето е забранен . За сметка на това пък в морето не се иска риболовен билет .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНц. Не е забранен. Беше забранен в затворените водоеми. Варненското езеро от скоро е "затворен водоем" и там е забранен нощният риболов. Искат и билет.
Представяш ли си как надвечер всички си вадят даляните и мрежите, и сутрин по обратният ред.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Значи трябва да се чете пак
Мерси за инфотоНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТо е така "ясно" написано че..... дявольт по лесно тьлкува Евангелието.
За промишлен риболов се изисква билет, цената му хич не е висока - онзи ден, цената на кило лефер=32лв на борсата. Последният пьт като четох, цената на билета беше Приблизително равна на 10кг лефер.
Ако визираш нощния риболов - там е тотална обьрквация. Аз смело си ходя за зьбати, щото наблюдавах от близо дебат по вьпросьт.
На езерото без билет не ходи!
От брега до борсата цената на лефера е скочила само с 7-8лв това е добре
Имаш ли някъде линк където може да прочете актуална информация ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
не чета в сайта на Риба,изгониха ме от там щото простеех,и от Фишинг Мания са ме банвали няколко пъти и им омръзна и сега само простея там,абе дават колегите инфо поне за нивото на водата какво е времето и тн ама да ти каже некой място и къде да ходиш на кво да меташ-абсурд,тука в АР форум има по-полезно инфо с точност за някой места,не знам мерак ми е за морски кефал и лефер за друго не се сещам.
Comment
-
Ясно . Май ще трябва да се ходи да се разпитва Николай Кереков в ИАРА .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment