Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Измерване на вторичната намотка на бобина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДай снимката за да докажеш, че си прав. И ето, нервите ти не издържаха, а ЧУКЧА? И започна да викаш модератор заради това, че пишеш неверни работи и се заяждаш, а и че те подкрепят само трима души
А знаеш ли теб, колко човека те подкрепят?
Пак те питам:
Искаш ли да пуснем една анкетка за да проверим, кой одобрява и кой - не поведението ти във форума?
Аз мога и без де те питам да го направя, но подхождам лоялно, като първо те питам.
Хайде - бъди мъж поне веднъж и отговори с "да" или с "не" на този въпрос.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСигурен ли си в това?
А знаеш ли теб, колко човека те подкрепят?
Пак те питам:
Искаш ли да пуснем една анкетка за да проверим, кой одобрява и кой - не поведението ти във форума?
Аз мога и без де те питам да го направя, но подхождам лоялно, като първо те питам.
Хайде - бъди мъж поне веднъж и отговори с "да" или с "не" на този въпрос.
Анкетата вече я пусна отдавна, мъжки
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТемата тук е за бобините и управлението им, не я измествай!
Анкетата вече я пусна отдавна, мъжки
Посочи, къде съм я пуснал.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗа пореден път твърдиш неверни неща.
Посочи, къде съм я пуснал.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеХа сега "А докога ще търпим явлението Цвятко" моя тема ли е?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова е не е анкета. И това ли не разбираш?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеХайде пиши по темата, ако имаш нещо ново. Чакам снимка за да ме обориш
Бъди мъж и отговори. Каквото отговориш, това ще е.
Да или не?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа разбирам ли, че не щеш анкета? Ей така - да видим колко човека одобряват или неодобряват поведението ти във форума.
Бъди мъж и отговори. Каквото отговориш, това ще е.
Да или не?
Пиши по темата, вече няма да ти отговарям
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТя анкетата съществува, пусната от теб, МЪЖКИ
Пиши по темата, вече няма да ти отговарям
А ти просто повтаряш една лъжа, като се надяваш, че като я повториш достатъчно голям брой пъти, тя ще се превърне в истина.
Искаш ли анкета:
Да или не?
Бъди мъж!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ти пък,да ти отговори мъжката ?!WTF?
Цвятко отговори с "да" или "не"?
Не си прави труда да ми отговаряш,спази си думата ПОНЕ ВЕДНЪЖ. Както сам каза:
-Ще пиша само за коли.
-Ха да те видим само за коли ли ще пишеш.
Бъди поне веднъж мъж!
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеТи пък,да ти отговори мъжката ?!WTF?
Цвятко отговори с "да" или "не"?
Не си прави труда да ми отговаряш,спази си думата ПОНЕ ВЕДНЪЖ. Както сам каза:
-Ще пиша само за коли.
-Ха да те видим само за коли ли ще пишеш.
Бъди поне веднъж мъж!
-----------
Пай сеее ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕееее, днес ми е ден да ви чеша
Не знам само, дали осъзнаваш това, че ни чешеш с гол г*з по х*я
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЦвятко(разбирам че това е името ти), колко е времето м/у две искри, при система с "изгубена искра", на 4 цилиндров двигател, при 6000 об/м?
Comment
Comment