радооо ш набарам втората както трябва и ши видим кой ще биеш ма ади другия път!!!!а онази ремапнатата малии малии тва въри че се къса!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениерадооо ш набарам втората както трябва и ши видим кой ще биеш ма ади другия път!!!!а онази ремапнатата малии малии тва въри че се къса!!!!виж на клипа 2 коли пред мен тръгна,просто щото не можах да захапя навреме
http://vbox7.com/play:cac188f4Last edited by rado_ss; d.m.y г., 16:13.
Comment
-
Еееее...супер!
Радвам се че съседа ми е станал член на сектата!!!
Карам си аз по брацигово преди няколко дена и гледам една страхотна комбина (бел.пр.БАМБИНА)
И си викам:Супер,тука някой разбира от коли!
Поспрях даже върнах няколко пъти с колата да я разгледам!
ЩЕ се радвам да се запозная със съседа ми там и най-вече искам да се организира гонка с новото комбенце в групатаAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_ss Покажи съобщениеДа де и аз това имам предвид. Щом аз минавам 1.8ТС,значи неговата може и да мине 2.0ТСЩе е интересно да се види
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеКви кюмюри кви сълзи?Не е ли целта да си направим малко кеф и да си начешете егото(говоря за състезаващите се)
?
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениеабе то и футбола уж е спорт за кеф ама хорта си хвърлят телевизорите понякога . Ако няма спортна злоба няма желание за победа
Comment
Comment